Jump to content

pot degripa cabu de la trapa ?

Recommended Posts

pe cine am intrebat eu mi-au recomandat sa o ung bine cu wd,asta bineinteles presupune sa o dai jos,si la mine e gripat dar astept cat de cat caldura :blink:

alte solutii ar fi de ajutor

pe cine am intrebat eu mi-au recomandat sa o ung bine cu wd,asta bineinteles presupune sa o dai jos,si la mine e gripat dar astept cat de cat caldura :)

alte solutii ar fi de ajutor

195854[/snapback]

si la mine facea figuri ...se bloca ....am dat cu wd40 pe acolo ..si vad ca e mai bine ..De cand s-a incalzit afara merge perfect ....Cred ca de la frig e ceva ..Poate nici nu e recomandat sa o deschizi iarna ..Teoretic nu prea ai de ce ..:)..

eu zic sa le lasam in pace pana pe la 10 grade :blink:

si la mine facea  figuri ...se bloca ....am dat cu  wd40 pe acolo ..si  vad ca e mai bine ..De cand s-a incalzit afara merge perfect ....Cred ca de la frig e ceva ..Poate nici nu e recomandat sa o deschizi iarna ..Teoretic nu prea ai de ce ..:)..

eu zic sa le lasam in pace  pana pe la 10 grade  :blink:

195856[/snapback]

:),asa e ca parca si geamurile merg mai greu cand e mai frig,desi le ung cu un ulei fin chedarele alea uneori.

eu o sa o dau jos si o sa o curat,dar apropo de upgrade de la trapa manuala la electrica-pot inlocui doar mecanismul(motoras si butoane)?firele sunt trase?

ma gandeam eu ca alta solutie nu cam ai,normal ca e gripat il degripezi doar cu "curatitor"

:blink:,asa e ca parca si geamurile merg mai greu cand e mai frig,desi le ung cu un ulei fin chedarele alea uneori.

eu o sa o dau jos si o sa o curat,dar apropo de upgrade de la trapa manuala la electrica-pot inlocui doar mecanismul(motoras si butoane)?firele sunt trase?

ma gandeam eu ca alta solutie nu cam ai,normal ca e gripat il degripezi doar cu "curatitor"

195885[/snapback]

la frig geamul de la sofer merge greu ..ce solutie folosesti pt cheder ?

la frig geamul de la sofer merge greu ..ce solutie folosesti pt cheder ?

196022[/snapback]

am luat un ulei fin din germania pe uns si mai dau din cand in cand pe chedere asta pt ca chedarele sunt prevazute cu un "puf" fin ca matasea din fabrica ,si asta in timp se duce.

o chestie e sigura ca nu o sa mai spal masina cu spuma activa.... :blink:

o chestie e sigura ca nu o sa mai spal masina cu spuma activa.... :blink:

196069[/snapback]

crezi ca de la spuma e ?,,,Eu cred ca in timp chederul isi pierde elasticitatea ..imbatraneste materialul sau pus si simplu macaraua sau ceva din sistemul mecanic se uzeaza ....Eu unul evit sa-l deschid de tot cand e mai frig afara .:)

crezi ca de la spuma e ?,,,Eu cred ca in timp chederul isi pierde  elasticitatea ..imbatraneste materialul sau pus si simplu macaraua  sau ceva din sistemul mecanic se uzeaza ....Eu unul evit sa-l deschid  de tot  cand e mai frig afara .:)

196071[/snapback]

Mai exact se uzeaza niste cleme din macara ..azi mi-au zis cei de la Filaret ...din pacate ...nu se pot cumpara separat ..se dau doar cu tot cu macara la set ..80 E .. :blink: ..sau..

Mai exact se uzeaza niste cleme din macara ..azi mi-au zis cei de la Filaret ...din pacate ...nu  se pot cumpara separat ..se dau doar cu tot cu macara la set ..80 E .. :blink:  ..sau..

197496[/snapback]

sau iei de la una mai noua cu test inainte.

mare bataia de cap cu e36 si geamurile :)

dar cu tapa sincer mi-e sila de operatia dat jos curatat si montat :)

+ ca trebe dat jos si plafonul interior....chedare....

astept caldura...cred ca o sa trebuiasca "niste" sprayuri WD ca unu nu ajunge...sau mai bine un pistol cu motorina din ala din serviceuri,e bine ca ala are presiune

cat despre geamuri da dreaqu 80 euro pe o macara ca iau usa cu tot :)

in caz ca vrei trapa am eu de pe un m5 e34 in perfecta stare se poate face proba cu tot cu motoras la 100 euro.

197625[/snapback]

pai nu stiu daca merge pe un M3 in devenire :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.