Jump to content

cumpar bloc de lumini

Recommended Posts

For vehicles with

Rain sensor

Suitable for automatic light facility

only

Switch unit, light / foglamps 1 02/2003 61316923479 ENDED

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AL71&mospid=47634&btnr=61_1060&hg=61&fg=35&hl=68

pune o poza cu modulul, conform codului ceea ce doresti tu e pt senzori de ploaie si lumini. posibil sa fi avut in trecut asa ceva masina ta.

am inceput sa ma lamuresc , posibil sa fie schimbat modulul ... acuma am vazut ca cel pe care il cer eu este pe un 320D pe cand eu am 316i , iar pe modulul defect este codul 6923479

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AY31&mospid=47624&btnr=61_1060&hg=61&fg=35

serie sasiu kp13970

Edited by CT 25 ALX

nu are legatura motorizarea; modulul se regaseste pe toata gama E46 in functie de dotari. si in linkul dat de tine, pt 316, figureaza la fel; pt senzor ploaie si lumini.

conform seriei de sasiu masina ta nu are senzor de ploaie de unde rezulta ca modulul cautat de tine nu e al masinii.

ideea e ca am ambele modele de module de lumini; cu si fara senzor de ploaie si lumina. daca vrei ti le trimit pe amandoua si imi trimiti inapoi cel care nu iti trebuie. modulele nu trebuiesc codate. daca esti interesat, da-mi un telefon pt mai multe detalii.

Cumpar bloc de lumini cu codul 6 923 479 astept oferte

este modulul la 50 de lei, cod echivalent, nu trebuie nici o codificare (garantez eu pt asta) e doar plug and play.

0736 366 356

Edited by MSasha

posibil sa se potriveasca al tau si sa nu fiu nevoit sa ma duc sa il codez etc....asta care sa defectat a fost ok , nu au fost probleme ... acuma pentru 80 lei nu e mare problema.

Orice modul de lumini trebuie codat. Modulul are in el VIN-ul masinii si km. Tu daca pui un modul de pe alta masina nu o sa poti modifica optiunile din el pana nu aliniezi VIN-ul si km. Eu am schimbat la mine modulul de lumini si am pus unul de pe o masina mai noua ca sa am mai multe optiuni.

Orice modul de lumini trebuie codat. Modulul are in el VIN-ul masinii si km. Tu daca pui un modul de pe alta masina nu o sa poti modifica optiunile din el pana nu aliniezi VIN-ul si km. Eu am schimbat la mine modulul de lumini si am pus unul de pe o masina mai noua ca sa am mai multe optiuni.

Cam ce optiuni? Si eu incerc sa ma lamuresc cu niste chestii.

Rog detalii :)

Cam ce optiuni? Si eu incerc sa ma lamuresc cu niste chestii.

Rog detalii :)

Lumini de zi, proiectoarele de ceata sa se aprinda deodata cu faza lunga(sunt foarte multe combinatii de acest tip), semnalizare cu impuls, US style pe becurile de semnalizare. Mai sunt si altele dar nu-mi vin in minte acum.

Lumini de zi, proiectoarele de ceata sa se aprinda deodata cu faza lunga(sunt foarte multe combinatii de acest tip), semnalizare cu impuls, US style pe becurile de semnalizare. Mai sunt si altele dar nu-mi vin in minte acum.

Aaa, am vazut aceste functii. Se pot activa din soft, nu trebuie alt bloc de lumini.

Sent from iPhone

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.