Jump to content

Monstruletu'

MuscleMike

Recommended Posts

Eu știam cĂŁ principiul de funcționare a acestor senzori, care emit ultrasunete, se bazeazĂŁ pe reflexia fațĂŁ de obiectele din raza lor de activitate nu realizez cum mai merg acești senzori, și cum de folia nu le-a afectat parametrii lor (unghi, distanțĂŁ)?

Arata foarte bine asa.

Daca esti amabil, ai putea pune o poza cu usa deschisa, te rog?

Si eu vreau sa colantez si sunt curios cum arata cand deschizi usa la o masina inchisa la culoare, colantata intr-o culoare deschisa.

Multumesc anticipat.

• Like 1

vechea culoare era de nota 10, acu parca e un "alt x6 alb".

Chiar ca avea o culoare foarte interesanta si, totodata rara pe acest model.

Da` nu te poti pune cu omu` -pasionat- ! :rolleyes: :hyper:

La un momentdat am vrut sa dau inapoi...in timp ce eram acolo...pana mi.a zis Mihai: relaxeaza-te...o sa.l vezi la final, merita... Si nu mi.a parut rau.

Dar trebuie sa recunosc ca sunt persoane, deloc rau intentionate dar carora le placea culoarea de dinainte...gen: colegii de mai sus, sotia mea si sunt sigur ca nu ar fi singurii... Dar la drept vorbind Mik15 are perfecta dreptate...nu e "doar un alt X6"...combinatia cu negru si pachetul Aero face, ce sa zic, cam totul...

Nu e chiar asa,noi din ce a postat aici nu vedem albul perlat,in realitate e senzatie,nu are legatura cu un alb obisnuit.

Mike,bucura-te de ea ca ai facut-o pentru tine nu pentru noi :drinks:

Asa e Fre, depinde mult de intensitatea luminii de afara, de cum bate soarele (daca e soare) etc etc...o sa fac poze in plin soare (cand a fi ala nu stiu) si cu aparatul DSLR ca sa se vada mai bine. Respect parerile celorlalti colegi carora masina nu le mai place asa mult...dar cum parerile conteaza acum mai putin, tot ce conteaza e cum a zis si Fre: ma bucur de ea pt ca am facut-o pt mine... :flowers:

Am ramas dator cu niste poze:

post-7199-0-17959200-1396792595_thumb.jpg

post-7199-0-01127600-1396792602_thumb.jpg

Edited by MscleMike
  • Like 1

După cât de perfect e pusă folia și pe interior eu zic că la firma respectivă lucrează niște ”dumnezei” ai colantări. Am colantat și eu câteva repere dar sunt la ani lumină de ei, deși cei pentru care am prestat au fost foarte mulțumiți.

P.S. Scuză-mă că aici pe topic-ul tău te întreb ceva folositor mie. După ce ai văzut tu la respectiva firmă ar fi dispuși să-mi colanteze trim-urile de la roți? Atașez o poză cu roțile mele

Edited by Rcc-67

Relax...nu e stres, ma poti intreba orice...habar nu am daca colanteaza trim-urile...mai bine da-le un telefon maine dimineata si intreaba-i e mult mai simplu si afli un raspuns sigur si pe loc.

As innegri jantele dar nu stiu daca astea merg sau mai bine iau altele...

post-7199-0-00856600-1396801192_thumb.jpg

post-7199-0-24607000-1396801196_thumb.jpg

post-7199-0-77311800-1396801200_thumb.jpg

post-7199-0-03054000-1396801205_thumb.jpg

post-7199-0-13998700-1396801210_thumb.jpg

post-7199-0-27659200-1396801469_thumb.jpg

post-7199-0-28299400-1396801473_thumb.jpg

post-7199-0-07973100-1396801477_thumb.jpg

• Like 1

Mike, pune-i o folie si pe geamurile fata,o sa arate mult mai bine, ca pe spate sunt mai negre din fabrica, ii pui un 50% si pe fata folie, sau 35%, asta decid aia de la folie, cu un aparat special, sa fie la fel ca si spatele.. O sa dea foarte bine..

Acuma m-am uitat mai bine, ai doar perdelute pe spate? sau ai geamurile mai inchise??

Oricum, o folie pe geamuri, o sa o schimbe si mai mult..

Edited by mdln
  • Like 1

Mike, pune-i o folie si pe geamurile fata,o sa arate mult mai bine, ca pe spate sunt mai negre din fabrica, ii pui un 50% si pe fata folie, sau 35%, asta decid aia de la folie, cu un aparat special, sa fie la fel ca si spatele.. O sa dea foarte bine..

Acuma m-am uitat mai bine, ai doar perdelute pe spate? sau ai geamurile mai inchise??

Oricum, o folie pe geamuri, o sa o schimbe si mai mult..

Doar perdelutze...

Nu stiu ce sa zic pt ca nu ma pricep la partea mecanica, cutia schimba foarte ok, trecea de la o viteza la cealalta se face foarte ok...uhmmm...nu fac plecari violente de pe loc, cand "bag" piciorul in ea am "grija" sa fie intotdeauna dupa 60-70km/h, si inainte de soft am avut grija din punctul asta de vede iar masina a avut cam acelasi comportament la schimbarile treptelor ca si acum: nici o problema si schimibari "line", ce sa zic...sunt incredibil de incantat de ea ca dovada si investitiile (banii aruncati :) ) facute in ea. O am din octombrie 2013 de pe la 58k km si acum am aproape 88k km...in 6luni aproape 30k km...sunt f multumit de masina...mai mult decat oricare alta de dinainte...
  • Like 3