Jump to content

Monstruletu'

MuscleMike

Recommended Posts

Da...pai nici eu nu ma asteptam sa pun asa repede NBT-ul...check engine-ul e de la sonda lamda...cum evacuarea e catless am si eroarea...cei de la SKN se pare ca nu au reusit sa rezolve era clean dupa ce am plecat de la ei dar dupa 200-300km iar a aparut...o sa caut eu o solutie, fie merg pana la ei iar (am un drum la Hamburg si ar fi in drum) fie gasesc eu ceva prin "zona" desi ma indoiesc ca as gasi pe cineva in CLuj sa stie scoate asa ceva...fie asta: http://www.vr-speed.com/vrsf-catless-downpipe-fix-for-07-10-bmw-335i.html

Multumesc tutorial...as fi vrut sa cunosc cativa colegi de forum cu toate drumurile astea de Bucuresti (m-a tinut neo "captiv" la el acolo si m-am plictisit grav) dar se pare ca nu am reusit nicicum...sper next time...

daca ajungi vreodata prin Moldova (a se intelege Pitra Neamt) da un semn....mergem cu "telegondola" lui Udrea!

mda....tu esti tipul ala cu dunga rosie pe buletin :))))

in cazul tau...as configura o masina noua cu tot ce vrea ..... inima mea, ca si dotari si scapi de eventualele batai de cap.

pana mea....ai bagat in masina asta atatia bani si altul va profita...investitia oricum nu o scoti...cel putin nu toata.sigur unu va aprecia tot ce s-a facut..banuiesc ca un apropiat e posibilul viitor propietar

Edited by Alex_wly
  • Like 1

Singura masina posibila care ma intereseaza e un RS6 - atat - de ieri tot vorbesc cu un tip din Germania care ar fi deacord cu schimbul 1 la 1...mai tatonam, vedem, discutam...chiar nu m-i musai RS-ul in secunda asta doar ca e masina care am vrut-o dinaintea 7er-ului si nu stiu de ce nu am luat-o...acuma m-i s-o aprins beculetul cand o aparut posibilitatea...vedem.

mda....tu esti tipul ala cu dunga rosie pe buletin :))))

in cazul tau...as configura o masina noua cu tot ce vrea ..... inima mea, ca si dotari si scapi de eventualele batai de cap.

pana mea....ai bagat in masina asta atatia bani si altul va profita...investitia oricum nu o scoti...cel putin nu toata.sigur unu va aprecia tot ce s-a facut..banuiesc ca un apropiat e posibilul viitor propietar

Imi permit sa fac o precizare : in general cam tot ce se face la o masina si aici ma refer la retrofituri si alte upgrade-uri unele mai scumpe, altele mai ieftine,consider ca le faci pentru tine si pentru sufletul tau,nicidecum cu gandul ca vei pierde banii la momentul vanzarii ; din moment ce tu te-ai bucurat de masina si tot ce ai facut la ea de-a lungul timpului ai facut pentru tine,nu vad care este problema,in definitiv toti pierdem atunci cand vindem,ca doar nu suntem samsari sa castigam :flowers:

• Like 2
  • Downvote 1

Imi permit sa fac o precizare : in general cam tot ce se face la o masina si aici ma refer la retrofituri si alte upgrade-uri unele mai scumpe, altele mai ieftine,consider ca le faci pentru tine si pentru sufletul tau,nicidecum cu gandul ca vei pierde banii la momentul vanzarii ; din moment ce tu te-ai bucurat de masina si tot ce ai facut la ea de-a lungul timpului ai facut pentru tine,nu vad care este problema,in definitiv toti pierdem atunci cand vindem,ca doar nu suntem samsari sa castigam :flowers:

True...pai in general cam de asta as urmari un schimb...daca dau de persoana corecta care a intretinut masina la fel ca si mine...ar fi super ok, win/win situation...problema e mai complicata:nu cunosc persoana respectiva...inmatricularea va fi undeva la 6k euro...va mai trebui sa am 2-3k asa scurt pt revizii si chestii neprevazute...tre sa stau si sa "sleep on it" sa nu sar cu capul inainte cum am facut-o pana acuma...mai ales ca nu m-i foarte musai si chiar nu am apucat sa ma bucur de Monstrulet nici dupa evacuare cum trebuie nici dupa NBT nici dupa urmatorul upgrade care ar fi in 10 zile, plus ca stiu ce masina am la casa (in toate mintile ei) ...vom vedea...

Edited by MscleMike

E clar un pas inainte...nu-mi pare rau ca l-am pus...in principiu nu mai prea am ce sa-i fac la Monstrulet sa zic ca nu merita...dar NBT-ul ar fi ca retrofit dupa un Packet M, jante, faruri xenon/led, stopuri LCI, Logic7,evacuare, remap etc daca le ai, daca ai avea CCC clar ar fi printre primele upgrade-uri dar de la CIC la NBT l-as lasa cam cel mai la final sau ultimul...asta in cazaul in care raman bani de bagat in masina...e diferenta majora la felul cum se misca in timpul navigatiei si parca e ceva mai crisp imaginea, poate dupa ce merge internetul si apuc sa folosesc appsurile pot sa spun un raspuns clar...altfel...precum ziceam mai sus. Edited by MscleMike

Apropo de asta,am patit si eu asa,s-a chinuit Neo 2 ore si nu stia de ce nu functioneaza,m-am resemnat si am plecat acasa,cand am ajuns zic hai sa mai incerc ......surpriza,functiona perfect :LMAO: BMW Live sucks !!!

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/audi-rs6-rs-6-lim-5-0-tfsi-quattro-duisburg/205670101.html?&origin=PARK&ticket=ST-3811700-lewOIBAavw9OFZXTpbu5-mycas47-1_c01_4201

Dar dupa o mica discutie edificatoare cu nevasta am decis sa pastram Monstruletu' pt inca ceva timp...macar a fost deacord sa mergem next week sa punem water/meth :poke:

http://suchen.mobile...as47-1_c01_4201

Dar dupa o mica discutie edificatoare cu nevasta am decis sa pastram Monstruletu' pt inca ceva timp...macar a fost deacord sa mergem next week sa punem water/meth :poke:

Inteleapta decizie! Masina ta e fantastica si desi sunt momente cand te plictisesti, trebuie sa cantaresti bine daca a venit momentul sa te desparti de ea sau inca iti mai poate oferi placere.

• Like 1
  • Downvote 1

Inteleapta decizie! Masina ta e fantastica si desi sunt momente cand te plictisesti, trebuie sa cantaresti bine daca a venit momentul sa te desparti de ea sau inca iti mai poate oferi placere.

Parca ai fi fost la noi in "sedinta"...daca eu am dubii in a schimba o masina e grav...

Mike - las-o asa ca ii sade bine, uite peste ce am dat, nu numai ca niciodata nu mi-a placut Hamman, dar la X6-le asta in cauza mai e si o discrepanta imensa intre motor si look-ul pe care il afiseaza, dupa discuri nu e mai mult de 3.0d, ori kit-ul ala de boy racer inspira o ditamai herghelia :laugh:

http://www.autogespot.ae/bmw-hamann-x6-m/2015/03/01?utm_content=svdd&utm_source=nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=dagelijks

L.E. - acum am vazut ca te tenta un RS6 C6, nu are rost sa iti zic parerea mea :), dar daca tot vrei unul cauta-l cu franele ceramice si eventual bucket seats, pe cele din urma le am si eu si sunt superbe, daca mai asteptam insa gaseam si cu ceramice, la vreo luna dupa ce l-am luat a aparut unul la vanzare, dar too late din pacate. Sunt foarte ok si franele normale, dar ceramice de 420mm vs 390mm sunt altceva, si ca look si ca rezistenta pe un traseu plin de curbe sau circuit plus ca duc si mult mai mult.

Edited by mik15

Da...is multe kituri pt X6 si cam toate is destul de agresive, asta Performance Aero si cel de la Schnitzer is cam cele mai ok...in schimb stopurile alea de la Hamann m-i se par din alt film...

P.S. Mik...A cazut treaba cu RS6-le...mai stau otzar cu Monstruletu' ... :hairy:

Edited by MscleMike