Jump to content

Monstruletu'

MuscleMike

Recommended Posts

Cumva telecomnda de la TV o tii in folie ? ( nu este replica mea,am preluat-o de la un coleg de pe forum,se stie el .... Insa mi s-a parut potrivita in acest context ). Hai sa ne bucuram de masini,le protejam ca sa se poata bucura altii apoi de ele ?
  • Like 4
  • Downvote 3

Masina are doar 3-4 ciobituri de la pietricele mi am comandat la Groza kit dinacela de vopsea mic si cand o duc la detailing o sa se ocupe ei cu retusatul si alea alea....nu are sens sa astept sa fie masina facuta praf sa o pot revopsi (sa nu mai vorbesc tentativele esuate a celor de la Autotransilvania de revopsire la E91 cand am schimbat bara fata, nu am chef si nervi sa ma apuc sa caut vopsitorii "profesionale", probabil va veni si timpul ala dar acuma nu e cazu si pana atunci aman cat pot de mult). Masina asta o tin 2-3 ani cel putin si vreau sa o intretin cat se poate.

1500 la unii e mult, la altii nu iar la altii e asa si asa...nu are sens sa dezbatem subiectul...am fost la ei am fost multumit si tot la ei ma duc si acum.

Sa raspund si la intebarea de consum adresata indirect acum si mai era undeva si la inceputul topicului: exclusiv oras -. 427 km cu un plin.

Salut, poti sa mi spui unde o sa faci retrofitul pentru navigatie (CIC) si cat te costa?

In Bucuresti la recomandare...kitul cu montat si codare e 1500eur.

Eu am 80k km cu a mea facuti pe tot felul de drumuri,capota,oglinzile arata fff bine.

Probabil cel care a avut o inaintea mea statea prea mult in spatele masinilor... :)

Da...din ce am inteles nu este foarte mare diferenta (asta daca exista vreo diferenta) intre xenon si LED , adica nu o sa fie vizibila din masina cel putin...dar efectul exterior face intr-adevar toti banii...am vazut pe un X6 prin Cluj si azi-nooapte cand ma intorceam acasa din Bucuresti am vazut un 7-er cu LED: is diferite dar schimba f. mult exteriorul...ceva in gen cum schimba jantele o masina... Edited by MscleMike

Da...din ce am inteles nu este foarte mare diferenta (asta daca exista vreo diferenta) intre xenon si LED , adica nu o sa fie vizibila din masina cel putin...dar efectul exterior face intr-adevar toti banii...am vazut pe un X6 prin Cluj si azi-nooapte cand ma intorceam acasa din Bucuresti am vazut un 7-er cu LED: is diferite dar schimba f. mult exteriorul...ceva in gen cum schimba jantele o masina...

poate sunt eu ciudat dar imi pare ca cel putin pe x6 arata f anemic cele cu led. ca un soi de chinez :))))) dar asta e placerea ta go for it. Ii schimba moaca total.

• Like 1

Macar sunt deacord cu tine intr-un sens: ii "schimba moaca". Mai era unu pe forum X6 in State care isi cauta faruri cu xenon ca la nevasta-sa nu-i placeau astea cu LED.

Am citit si eu pe forum nemultumirile nevestei acelui ...... nici nu stiu cum sa ii spun,mai bine ma abtin :no: Nu ne-ai spus cat ar costa retrofitul !