Jump to content

Proiect Pisy :)

And & Rey

Recommended Posts

Ai incercat o ironie?

O fi si greu sa ai asa ceva.

E greu sa ai o masina impecabila. In masina asta nu s-au bagat cine stie ce bani.

Uite, pe asa ceva as fi invidios in mod admirativ:

http://2.bp.blogspot.com/-VL-NWcQYCB0/TkZFm0J_EgI/AAAAAAAADU4/1JdfCTmLnJE/s1600/BMW-E36+%252813%2529.jpeg

Edited by Service Premium
  • Like 6

Nimeni, da' nimeni...n-a remarcat poate cel mai esential lucru: baetii sunt patrioti; "lucrarea" s-a facut sub drapelul Romaniei. In stil patriot.surrender.gif

Peseu: de "apreciat" si locatia unde s-a desfasurat lucrarea (patriotica, evident!): o combinatie de garaj in stil paraseala cu o vulcanizare de ultima generatie sub egida "NESSCAFE".flowers.png Congratuleisans.sorcerer.png

Edited by Catalin BMW

Mie imi place cum arata, nu mi-as face asa ceva, dar apreciez munca, oricum pe forum nu sunt apreciate tuningurile si ca in multe alte posturi lumea incepe sa faca misto de munca si efortul depus de om.

Succes cu proiectul, pana la urma asta e inceputul poate pe viitor daca mai gasesti resurse o sa mai faci si alte imbunatatiri.

oricum pe forum nu sunt apreciate tuningurile si ca in multe alte posturi lumea incepe sa faca misto de munca si efortul depus de om.

Nu te supara, dar asta e o prostie. Sunt masini modificate cu gust pe forum, foarte apreciate. Daca-ti rapesti cateva minute sa cauti, o sa gasesti cu siguranta chiar si E46 M3 turbo. Ala e tuning. Schimbarea de motor inseamna altceva. Daca ti se rupe distributia la N47 si schimbi motorul cu unul din dezmembrari nu inseamna ca ai facut tuning, ci poate doar tunning.

O fi si mare munca sa pui un motor, sa-i tragi o vopsea si sa-i montezi niste bari din fibra.

Pe filosofia asta, ar trebui sa existe o statuie a mecanicului necunoscut pe undeva pe la Romana.

Totusi e un inceput, nu cred ca toata lumea are bani sa bage 5000 de euro intr-o masina ca sa o faca perfecta, pana la urma e un proiect, nu se stie ce o sa se intample in timp.

Apropo pentru vopsirea cap coada stiu ca se cere in jur de 1000 de euro la service, mai costa si motorul si alte chestii pe care le-a mai schimbat, pana la urma a adus la viata o masina care nu se afla intr-o stare prea buna.

http://www.and-rey.ro/images/E36/14.jpg

Bunicul din poza, este "creierul" operatiunii ? asa am vazut in filmele cu masini din astea, ca intotdeauna exista un mentor in varsta, trecut prin viata si curse de masini, care pune pe picioare un viitor racer si ii pregateste masina, iar pe el spiritual, Jedi syle.

In orice caz, trebuie introdus in schema si deja celebrul MAS, care din acest motor 2.8 a reusit sa scoata 300 de cai si vmax 294 km/h.

• Like 6