Jump to content

bmw 525 tds problema

Recommended Posts

salut prieteni :blink: o intrbare mica ... sora mea sta in dubii daca sa ia un bmw e34 525 tds ... ca al meu... problema este ca masina la care s-a oprit face niste figuri... consumul este imens.. pe la 2000 de ture ajunge la 17 18, la demaraj pleaca foarte greoi.. a mea e mult mai sprintena (am si cip tuning ce-i drept... dar inainte sa il fac era tot mai sprintena ca masina pe care o vrea ea.) eu ma gandesc sa nu fie de la debitmetru.. ce credeti?

m-as duce sa-i fac inainte sa o cumpere o diagnosticare.. aveti idee cam cat costa una?

salut prieteni :) o intrbare mica ... sora mea sta in dubii daca sa ia un bmw e34 525 tds ... ca al meu... problema este ca masina la care s-a oprit face niste figuri... consumul este imens.. pe la 2000 de ture ajunge la 17 18, la demaraj pleaca foarte greoi.. a  mea e mult mai sprintena (am si cip tuning ce-i drept... dar inainte sa il fac era tot mai sprintena ca masina pe care o vrea ea.) eu ma gandesc sa nu fie de la debitmetru.. ce credeti?

m-as duce sa-i fac inainte sa o cumpere o diagnosticare.. aveti idee cam cat costa una?

196232[/snapback]

offtopic ---- o fata care ia un 525 :blink: Felicitari ...A mea sotie mi-a spus ca seria 3 e cam mare pt ea de condus :) .

ontopic ..Testarea e sfanta !..,,l

Vezi ca poate sa abereze si indicatorul consumului instantaneu. La mine nu scadea sub 15 la suta, iar la talpa 27-30. :blink:

Beleaua e usor de reparat si e de la niste condensatori de filtrare pe placa de baza a indicatoarelor, condensatori care sunt electrolitici si in timp se duc spre Valhalla...

http://www.bmwe34.net/e34main/maintenance/.../capacitors.htm

Mai bine ii faceti un consum pe metoda clasica, plin->mers 50 sau 100 km->plin, vazut cat intra.

omuletzul credea ca ma pacaleste... nu stia ca am si eu un e34... facea un clank.. dedesubt cand franam .. el zicea ca este abs-ul ... pana la urma i-am zis ca platesc eu o testare :blink:) s-a facut cam verde ...nu era de la condensatori consumul ala deci.. cum sa spun debrimetru varza si ce e si mai grav turbo si sonda de motorina praf... sa nu mai zic ca trebuie filtrele scimbate bara transv de torsiune planetarele de pe spate sunt si ele terminate... si colac peste pupaza (indica 180000) este pe la vreo 300000 de mii cel putin asa mi-au zis baietii de la tester... asa ca pana la urma... nu o cumpar

cum faci recarosarea? asta am in vedere si eu pt 324td meu dar nu prea gasesc masini bune in germania/olanda/belgia.

totusi, imi surade mai mult varianta aleasa de tine, sa cumpar o masina 325tds/525tds pt acte si sa aduc alta de afara.

Edited by Azeea

• 3 months later...