Jump to content

Evacuare E36

DTMe36

Recommended Posts

Oameni buni si dragi colegi! Recomanda si mie ceva o varianta de mijloc pt a avea un sunet decent la masina?! Doamne ca m-am saturat de evacuare sport....e frumoasa ca si sound dar innebunesc la drum lung si seara cand e liniste face un zgomot infernal!

Da-ti-mi o cale de mijloc ceva...ceva sa se auda frumos cat de cat nu sa boraie de numa. A mea la 2500 ma innebuneste de draci are si nu o mai suport jur

Orice sfat e bine venit si multumesc

si inca ceva.....cu ce (sau daca) afecteaza la un motor de 2.0 evacuare de 2.5 sau 2.8 stiind ca e calculata pt acele motoare?

Edited by DTMe36
  • Like 1

Nu se-ntampla nimic la modul rau.

ma gandeam la scadere de cuplu si alte celea....ok...acum asta fiind rezolvata sa zicem nu mai ramane decat sa astept pareri legat de o finala decenta nu ca si acei "cocalari" care se aud prin tot orasul si ei au 1.4...1.6 sub capota....desi eu si cu motor mare eram cocalar cu asa evacuare :)))))

ma gandeam la scadere de cuplu si alte celea....ok...acum asta fiind rezolvata sa zicem nu mai ramane decat sa astept pareri legat de o finala decenta nu ca si acei "cocalari" care se aud prin tot orasul si ei au 1.4...1.6 sub capota....desi eu si cu motor mare eram cocalar cu asa evacuare :)))))

tocmai asta e si ideea, tre sa ai un motor mare, ca sa ai un sound decent

si mai ales motorul trebuie sa mearga bine, pt ca sunetul sa fie "liniar"

eu totusi zic sa treci pe stock, e mai bine.....

Edited by bmw3er

tocmai asta e si ideea, tre sa ai un motor mare, ca sa ai un sound decent

si mai ales motorul trebuie sa mearga bine, pt ca sunetul sa fie "liniar"

eu totusi zic sa treci pe stock, e mai bine.....

motorul e in 6 cilindrii si merge foarte bine si asta o spun pt ca stiu f bine pe ce am pus mana si nu as avea de ce sa imi laud marfa (chiar sunt multumit)....da ma gandeam si eu la ceva stock insa am mai descoperit ceva filmulete pe youtube cu finala magnaflow 14815 daca doreste cine vrea sa caute sa vada cum se aude...insa totusi nu imi pot face o idee clara in ceea ce priveste!