Jump to content

X3 - F25 2.0 d

oSerX

Recommended Posts

Pune si tu cateva poze,ca e pacat sa nu o prezinti ca la carte.Am mai spus,dotata si frumoasa masina,un singur lucru am de comentat - tapiteria de carpa - orice ar fi fost nu as fi ales asa ceva ( fara suparare,insa la asa dotari e pacat ! ) :drinks: Edited by FRE

absolut toata lumea a zis lucrul asta legat de tapiterie ... dar, sunt si optiuni personale pe bune ... e placut cu piele, dar mai placut e cu textil ... :) imi povestea dealer-ul ca toti se minunau de pretul initial al masinii si intrebau ... uau atatia bani si nu are piele ... ce conteaza pt masina asta nu se vede la prima evaluare ... "vizuala"

Pai daca avea piele,mai adugai inca vreo 1700 - 2000 euro,nu stiu exact cat era,dar nu am insinuat ca nu ai avut buget pentru piele,doar ca arata si se intretinere tapiteria de piele ; parca si scaunul arata altfel,mai bine. Repet,sa nu fie cu suparare :thumbsup:

am reusit sa o iau d'abia ieri seara ....

primele impresii suspensia merita toti banii :)

...

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea :thumbsup:

Sunt sigur ca ai ales in cunostinta de cauza cele mai bune optiuni pentru tine. Alegerea e a ta, nu a mea, nu a altuia, asa ca, mi se pare ca nu conteaza ce vor altii ci conteaza doar ce vrea posesorul masinii ;)

Mie mi-ar fi placut sa fie roz, cu tapiterie verde, roti patrate si parbriz de zahar ars cu senzor de pitipoance virgine :LMAO:

Asta e, trebuie sa fiu inteles. Asa suntem noi, Si Milea, dra iv si altii, mai neconformisti (noncoformisti). :w00t:

Eu astept poze sau chiar live daca e ocazia, sa-mi clatesc ochii cu ceva proaspat si frumos :ike:

Salut cristi mersi - am luat'o dupa ora 6 cred si nu am mai avut timp sa raman ... Si asa cu tot ce am avut de facut am ajuns la 1 acasa.

Va spun sincer o arata bine cu piele, dar e mai placut sa ma sui dimineata in ea si sa nu topai vreo 2-3min pana se incalzesc scaunele ( la coupe cu piele patesc asa ). O sa vb cu prietenil meu pt piele... O sa vedem... Dar acum ma bucur asa de ea... :) nu pot sa atasez poze de pe mobil ca va aratam inca o poza :)

Legat de bani - eu ma bucur ca mi'am respectat bugetul propus ... Ma rog au mai costat vreo 4000eur rotile si garantia... Dar merita.

Acum trebuie sa dau din masini. Seria 1 o ia un prieten al meu in ianuarie si vreau sa dau si coupe-ul, poate pt noul coupe ... Pana in vara am timp sa ma gandesc...ce sa aleg. Acum am probleme cu garajele :) ca mai sunt si 2 dacii logan...

Edited by oSerX

post-431-13877255154975_thumb.jpg

Nu prea am poze cu masina. Poate fac maine dupa ce o spal.

Intre timp ne'am intors de la munte - comportament excelent - incep sa nu mai gasesc cuvinte pt suspensia asta ... E atat de confortabila ca nu'mi vine sa cred ca e un bmw. Pe langa asta e si foarte silentioasa. Nu bate. Pe modul sport am mers doar de test cateva viraje. Trecerea din modul confort in modul sport se face aproape instantaneu.

Misto cu padelele astea, vrei sa depasesti nu mai dai sport mode, nu mai dai kick down... Pur si simplu retrogradezi si ai plecat. Oricum e inca in rodaj ... 670km.

In modul sport, deocamdata am lasat doar sasiul... Dupa rodaj las si cutia. Sunt curios daca in modul sport se intaresc ai franele.

La viteza parca se intareste volanul un pic iar la viraje in parcare parca te joci pe pc.

Inca nu am descoperit toate nebuniile din idrive, insa am timp. Navigatia se misca instantaneu. Zoom-ul este extrem de fluent.

O chestie foarte tare pe care intamplator am remarcat'o. Mersul pe cruise control scade (pt prima oara in istoria masinilor mele cu cruise control) consumul, astfel am venit mai tot drumul cu cruise setat la 102km/h ... Consum sub 5l/100km. Daca incercam sa tin din pedala viteza asta - consumul statea peste 6-6,5l/100km . La 75km/h in satele de pe drum consumul era pe la 3,5-4l/100km ... Daca tineam din pedala se ducea 5-5,5... Interesant si de urmarit treaba asta. La intoarcere in buc mai aveam 3/4 din rezervor si 874km autonomie... LE: o chestie enervanta e cu camera din spate, se murdareste :) la gl-ul varului meu, camera e intr'un suport care se lasa in jos si dezveleste camera doar cand dai in spate. Parchezi cu camerele astea fara probleme - eu le'am folosit si la inaintare prin spatii stramte - astfel incat poti trece la 10cm stanga/dreapta printre masini

Edited by oSerX

S-o stapanesti sanatos!

Arata intr-adevar foarte bine!

Inteleg perfect de ce nu ti-ai pus piele.

Pielea arata foarte bine, insa are mai multe dezavantaje decat textilul. Trebuie sa ai grija sa nu lasi masina parcata in soare, ceea ce poate fi uneori imposibil.

Unii oameni se impaca mai bine cu textilul, nu e o chestie de bani.

Multam - chiar e o masina echilibrata - poate cu mici lucruri pe care le regret - ca nu le'am ales - pe unele le vom "rezolva" altele mai putin...

O alta chestie aiurea este rabatarea oglinzilor. Se rabateaza cam 40%. Parca imi placeau la ml mai mult cum se rabateaza pana spre geam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

foarte tare masina;

la mine singurul minus este culoarea, dar in rest...dementiala masina!

sa te poarte fericit!

nu stiu daca poti sa spui ca e un minus , pt unii nu prea conteaza culoarea sau dimpotriva aleg alb . Parca si seria 1 e tot alb . Merita si masina asta niste poze mai serioase dupa 10 pagini . :thumbsup:

cand am spus cuiva ca am luat'o tot alba, mi'a spus ca alba isi iau doar cei cu lipsa de inspiratie :) ... gandindu'ma la posibilitatea de culori - singura care imi place in afara culorii albe, este visiniul ala ... albul imi place pentru ca scoate totul in contrast, stopurile, farurile, etc ...

ca tot ascultam acum niste muzica pe youtube - muzica se aude muuult mai bine decat in coupe cu toate ca au acelasi ( teoretic ) sistem de sunet ... hi-fi professional amandoua ... in x3 se aude ca in club. Singura chestie ciudata este cu volumul, cateodata se ajusteaza, astfel incat chiar daca dau la maxim nu se aude intotdeauna mai tare ca alta data, la alta melodie :) Am vazut pe forumuri ca solutia ar fi sa dezactivez speed-volume ala ...

Edited by oSerX

@Krebs - daca selectez modul sport pt suspensie - incep sa simt aproape ca in coupe - orice mica imperfectiune a drumului. Hai sa nu exagerez treaba - nu o fi ca in coupe, dar deja incepe sa "joace" caroseria dupa orice imperfectiune a drumului ! Edited by oSerX