Jump to content

Cum cumperi o masina din Germania?

Alex4Tuning

Recommended Posts

Cum am scris si in titlul topicului... M-ar interesa sa-mi spuneti cum pot achizitiona un autoturism din Germania ...autohus.de;autoscout24.de;mobile.de;autoeucar.de

etc...Ce vreau sa aflu:

1.Vad o masina pe mobile.de... Pot sa vb cu omul sa imi opreasca masina..Sau ma duc in Germania stau 1-2 zile acolo si caut o Masina????

2.TVA-ul cum pot sa il recuperez????

3.Cine si-a luat o masina de afara va rog frumos sa imi spune-ti si mie cum ati procedat...????Ati vb cu omul Inainte...etc ....

4.Cine ar fi dispus sa mearga la anul in Germania (cineva care se pricepe cat decat la bmw-uri) Suport toate cheltuielile pt.el :) :) :)

Astept raspunsuri ..... :blink:

Edited by Alex4Tuning

Pai aproape 7000 + taxa de prima inmatriculare + cam 1000 drumu cu cazare.....iesi cam la fel ca aici ,poate un pic mai scump chiar !

196640[/snapback]

1000 euro drumul si cazarea :) :)

Neamtul cere 6700 si eu ii dau 7000 ce dreaku :) ....pai o luam altfel deci:

6300 masina+ 500 drumul si Actele care cred ca sunt undeva pe la 50 $ ...Si Taxa aia o scot ei pana la anu.. Sper :blink:

1000 euro drumul????M-ai pus pe ganduri :)....Ce naibii sa o luam asa deci:

350 euro sa fie Benzina ...Cazarea 20 euro pe noapte...2 nopti 40 euro..hai 50...deci 400 euro...si 100 euro sa cheltui pe acolo etc ce mai trebe ....TOTAL 500 :)

Edited by Alex4Tuning

1000 euro drumul si cazarea :)  :)

Neamtul cere 6700 si eu ii dau 7000 ce dreaku  :) ....pai o luam altfel deci:

6300 masina+ 500 drumul si Actele care cred ca sunt undeva pe la 50 $ ...Si Taxa aia o scot ei pana la anu.. Sper :blink:

1000 euro drumul????M-ai pus pe ganduri :)....Ce naibii sa o luam asa deci:

350 euro sa fie Benzina ...Cazarea 20 euro pe noapte...2 nopti 40 euro..hai 50...deci 400 euro...si 100 euro sa cheltui pe acolo etc ce mai trebe ....TOTAL 500 :)

196641[/snapback]

Vb cu neamtu , vezi daca vrea 6300,sa nu ai surprize ! 6500 masina sa zicem !

drumul + cazare + mancare + acte = 700-800 aprox ! Taxa aia nu au cum sa o scoata cel putin pana in 2009 ! Deci vine cam 7300-7500 vii cu masina de acolo + taxa de inmatriculare.......

Vb cu neamtu , vezi daca vrea 6300,sa nu ai surprize ! 6500 masina sa zicem !

drumul + cazare + mancare + acte = 700-800 aprox ! Taxa aia nu au cum sa o scoata cel putin pana in 2009 ! Deci vine cam 7300-7500 vii cu masina de acolo + taxa de inmatriculare.......

196654[/snapback]

:blink: :) :) ...MAMA EI DE TAXA....Asta Ma RUPE LA BUZUNAR cel mai mult...Ca e vreo 1000 euro :) ....Stii sigur ca pana in 2009 nu se poate scoate sau miscora....?Suntem de rasul lumii... 100-200 euro ar fi o taxa Corecta....Scz de offtopic :) .....

Alta intrebare.....Am auzit la cineva ca masinile care se fabrica sau au fost fabricate in romania..Ex:Matiz Cielo Nubira Logan.....Asa era INAINTE SA INTRE IN VIGOARE "TAXA DE PROSTEALA" Nu se mai plateau Taxele alea Vamale pt.a fi inmatriculata sau ceva de genul asta nu stiu sigur....Stiti ...Acum se plateste taxa si la automobilele faricate in romania???? :)

Daca nu ar fi taxa pt.astea(DAR NU PREA CRED) as lua naibi 3-4 Cielo...ca se vand bine..e Dacia romanului acum Cielo :D ....Le-as lua cu 1000-1200 le-as da cu 3500....AS FACE SI EU BANI de un E46 320 :D :D :D inca odata scz de offtopic

Edited by Alex4Tuning

actele te costa 200 euro ! si nu lua jafu ala e cel mai slab model E46 mai e si cheala mai bine orienteazate catre un 318i sau un 320i,320d !

196695[/snapback]

Daca s-a orientat spre ala inseamna ca un 320i sau un 320d sare peste bugetul sau :blink: Mai ai rabdare un pic si mai strange ceva pentru unul din modelele de mai sus !

actele te costa 200 euro ! si nu lua jafu ala e cel mai slab model E46 mai e si cheala mai bine orienteazate catre un 318i sau un 320i,320d !

196695[/snapback]

Crezi ca eu nu as vrea un 320 sau 318 :) .....initial ma gandeam la o pisica...am zis ca ma imprumut de 2000-2500 si iau un E46 1.6 ca de altul nu am bani....Am stat si m-am gandit...Mi se pare o mare schimbare de aspect exterior si interior intre Pisica si E46...E46-le il ADOR cum arata...Si bordul este de generatie mai noua ca aspect..farurile ;stopurile etc ...Din pacate Pisica PAREREA MEA e DEPASITA la DESIGN cam rau...adica merge dar sa ai bani "SA O FACI A TA" intelegeti ce vreau sa zic....Acum astept si parerea voastra...E46 1.6 sau Pisca 2.0 150 cai sau 190 cai :blink:

Edited by Alex4Tuning

depinde ce vrei de la masina :)

196821[/snapback]

Eu as da "PERFORMANTELE PISICI de 150 cai sau mai mult" pe Designul E46-lui :) :) :D AVAND IN VEDERE CA O SA FIU INCEPATOR ....Dupa ceva timp 1-2 ani poate strang bani si imi iau un 2.0 :D ....E46-le l-as lua cu climatronic neaparat si 4 Airbaguri (sa nu mor) :) ....Astea ar fi prioritatile...Servo;geam.el fata;oglinzi el. etc nu se mai discuta la Bmw E46 in dotarea standard nu??? :)

Inca ceva va rog are cineva lista cu ce a FOST ECHIPAT E46 din 99.....Ma refer la Optiunile STANDARD...Sau macar sa-mi spuna... Va rog mult :blink:

Edited by Alex4Tuning

Eu as da "PERFORMANTELE PISICI de 150 cai sau mai mult" pe Designul E46-lui :)  :)  :) AVAND IN VEDERE CA O SA FIU INCEPATOR ....Dupa ceva timp 1-2 ani poate strang bani si imi iau un 2.0  :) ....E46-le l-as lua cu climatronic neaparat si 4 Airbaguri (sa nu mor) :D ....Astea ar fi prioritatile...Servo;geam.el fata;oglinzi el. etc  nu se mai discuta la Bmw E46 in dotarea standard nu??? :)

Inca ceva va rog are cineva lista cu ce a FOST ECHIPAT E46 din 99.....Ma refer la Optiunile STANDARD...Sau macar sa-mi spuna... Va rog mult :blink:

196824[/snapback]

eu nu am lista, dar dotarile minime care le are un e46 eu stiu ca sunt 4 sau 6 airbag-uri, ASC ,aer conditionat,computerbord,geamuri eletrice fata,oglinzi electrice si incalzite.

proiectoare nu cred ca au toate

Edited by kewlya

eu nu am lista, dar dotarile minime care le are un e46 eu stiu ca sunt 4 sau 6 airbag-uri, ASC ,aer conditionat,computerbord,geamuri eletrice fata,oglinzi electrice si incalzite.

proiectoare nu cred ca au toate

196873[/snapback]

Servo nu are??? are comp bord dotare standard si nu are servo :blink: :) :)

servo are , nu are computer de bord standard , nu are aer conditionat standard , nu are geamuri electrice standard :)

196879[/snapback]

ms mult pt.raspuns...ma si miram sa aiba comp.bord standard si sa nu aiba servo :) .....Inca ceva scz de offtopic spunetim si mie ce e locul asta care l-am incercuit in poza.....E urat rau ce e??? :blink:

post-3675-1172087773_thumb.jpg

Edited by Alex4Tuning

ms mult pt.raspuns...ma si miram sa aiba comp.bord standard si sa nu aiba servo :) .....Inca ceva scz de offtopic spunetim si mie ce e locul asta care l-am incercuit in poza.....E urat rau ce e??? :blink:

196896[/snapback]

Eu un loc pentru depozitarea diverselor obiecte !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.