Jump to content

Cum cumperi o masina din Germania?

Alex4Tuning

Recommended Posts

Dupa ceva timp 1-2 ani poate strang bani si imi iau un 2.0 

am zis ca ma imprumut de 2000-2500 si iau un E46 1.6 ca de altul nu am bani....

196817[/snapback]

In primu rand ar trebui sa iti faci permis, sau macar sa astepti pana vine varsta sa il faci.

In al doilea rand, cand aud minorii cum imprumuta ei 2500 de euro si apoi dupa 1-2 ani strang niste extra bani, ma face sa le dau un telefon la parinti sa le mai traga o mama de bataie sa ii coboare cu picioarele de pamant, sa puna burta pe carte si sa lase BMW-urile.

In primu rand ar trebui sa iti faci permis, sau macar sa astepti pana vine varsta sa il faci.

In al doilea rand, cand aud minorii cum imprumuta ei 2500 de euro si apoi dupa 1-2 ani strang niste extra bani, ma face sa le dau un telefon la parinti sa le mai traga o mama de bataie sa ii coboare cu picioarele de pamant, sa puna burta pe carte si sa lase BMW-urile.

197057[/snapback]

ei bine te-ai gandit vreodata ca si u ai fost "minor"?u cum gandeai la varsta noastra?si de unde stii ca n-au zis parintii lui ca se imprumuta si nu el :) nush ce ai u mereu impotriva lui :blink:

E foarte util locul ala, eu acolo imi tin telefonul mobil. In fata schimbatorului nu pot sa-l tin ca se "plimba".

197052[/snapback]

telefonul, al doilea telefon, hands free-ul, ciocolata, guma de mestecat, ceva maruntis, pachet de servetele-batista, cheile, un pix, intra chiar si sticla de suc acolo...un pic fortat, dar sta. e urat intradevar, dar cine a vazut gunoier-foto-model?

197057[/snapback]

Pe mine ma interesa cum fac sa achizitionez o masina second-hand Germania...Nu stiu etapele etc nimik :) .....Imi faceam si eu un calcul ca orice om nu???Parintii au zis ca "in jur" de 5000 sa fie masina...mai mult nu :) ....Asa ca.. sa zicem 5500 si ori Ii "Pacalesc :) " sa faca un Credit de 2000- 2500...ori vad eu ce fac :) ...Dar tre sa imi fac un calcul sa vad cat ma ajunge cu totul... Un E46

Cum ai spus mai sus ...Daca astept pana fac 18 ani si iau permisul....Dupa ce il iau ce conduc :D ......Taicameo a zis ca nu Il intereseaza ce masina imi iau El imi da banii si gata...Oricum nu poate sa ma ajute mai mult ca nu se pricepe la masini....Pot sa iau si dacie 1310 si de restul banilor sa o TUNEZ :D ......Am glumit...Asa ca :) ...Daca fac 18 ani iau permisul si imi da banii de masina ...Daca nu o si iau..Mie frica ca Ii cheltui...mai iau din ei mai iau..Si cand ma trezesc ca gasesc o masina mai am 2000 euroi :D :blink: :.....Lasand glluma la oparte cu cheltuitul banilor...Nu am eu asa SANGE RECE sa cheltui banii stiind ca nu am masina mult visata :D

Edited by Alex4Tuning

ms mult pt.raspuns...ma si miram sa aiba comp.bord standard si sa nu aiba servo :) .....Inca ceva scz de offtopic spunetim si mie ce e locul asta care l-am incercuit in poza.....E urat rau ce e??? :blink:

196896[/snapback]

eu imi tin cd-urile :)

ei bine te-ai gandit vreodata ca si u ai fost "minor"?u cum gandeai la varsta noastra?si de unde stii ca n-au zis parintii lui ca se imprumuta si nu el :) nush ce ai u mereu impotriva lui :blink:

197062[/snapback]

Eu cand eram minor conspectam Tezele de la Congresul al 14-lea pentru scoala la "Pregatirea tinerilor pentru apararea patriei". Daca ar fi dupa mine, pe copiii astia ca voi care pierd vremea pe net aiurea, in loc sa invete, i-as pune sa stea la colt pe coji de nuca.

Eu cand eram minor conspectam Tezele de la Congresul al 14-lea pentru scoala la "Pregatirea tinerilor pentru apararea patriei". Daca ar fi dupa mine, pe copiii astia ca voi care pierd vremea pe net aiurea, in loc sa invete, i-as pune sa stea la colt pe coji de nuca.

197071[/snapback]

Pe coji de nuca :blink: :) :) :) ....Scuze dar Esti putin Comunist cred :)

Edited by Alex4Tuning

Ar fi marfa sa dau de parintii tai se le spun ce faci tu in loc sa inveti sa dai la facultate.

197073[/snapback]

oki topicul a deviat mult de la subiect.aici nu e vb de cum sa dai u de parintii lui si sa dai cu para :) aici e vb de cu totul altceva. nu conteaza varsta ci pasiunea pt aceasta marca. :blink:

Ar fi marfa sa dau de parintii tai se le spun ce faci tu in loc sa inveti sa dai la facultate.

197073[/snapback]

Ce fac???? :blink: :) la Facultate dau dar asta nu inseamna ca tre sa stau sa invat Incontinu ca TURBEZ... Invat si eu cand e nevoie.. Si Oricum mai e pana la facultate.. am doar 17 ani sunt intra 10-a ...Pt.Facultate invat si eu mai serios intra 12-a atunci..:) .Am si eu cateva zile libere ca e "GREVA JAPONEZA" la liceu ....Am scutire medicala pana luni..Si am zis sa profit de accest lucru sa mai stau si eu pe net....Nu ca nu as sta si de luni dar acum asa mai NON STOP :) :) :D Scz de offtopic :)

Edited by Alex4Tuning

Uite inca un minor se baga in vorba voastra, dupa mine mai intai sa-mi iau permisul si apoi sa imi iau ori vreo super nova ori un e28, dar ipoteza unui e28 e mai clara. In ziua de azi nu mai e important asa de mult sa inveti, pt mine si 5 e bun numai sa trec de liceu si gata, pe "vremuri" nu exista Internet, jocuri, messenger, sisteme audio hi-fi, televizoare color (mai rar), si alte gadget-uri. Acum nu este vina noastra ca ne-am nascut in vremea asta moderna unde exista foarte multe posibilitati de a face altceva. PS: nu am citit o carte in viata mea :blink:. Revenind la topic, alex4tuning si un 316 este foarte bun pentru a invata sa conduci daca tot tii sa-ti iei BMW :)

Uite inca un minor se baga in vorba voastra, dupa mine mai intai sa-mi iau permisul si apoi sa imi iau ori vreo super nova ori un e28, dar ipoteza unui e28 e mai clara. In ziua de azi nu mai e important asa de mult sa inveti, pt mine si 5 e bun numai sa trec de liceu si gata, pe "vremuri" nu exista Internet, jocuri, messenger, sisteme audio hi-fi, televizoare color (mai rar), si alte gadget-uri. Acum nu este vina noastra ca ne-am nascut in vremea asta moderna unde exista foarte multe posibilitati de a face altceva. PS: nu am citit o carte in viata mea :blink:. Revenind la topic, alex4tuning si un 316 este foarte bun pentru a invata sa conduci daca tot tii sa-ti iei BMW :)

197119[/snapback]

Sper sa reusesc sa imi Implinesc visul E46 :) :D :D ....Cum o fi el de "CHELL" dar E46 sa fie :) .....Daca nu reusesc sa il iau(din probleme financiare) Pisica de 150 cai sau mai mult tot imi iau 100% :) :) ....

Sper sa reusesc sa imi Implinesc visul E46 :)  :)  :) ....Cum o fi el de "CHELL" dar E46 sa fie :) .....Daca nu reusesc sa il iau(din probleme financiare) Pisica de 150 cai sau mai mult tot imi iau 100% :blink:  :) ....

197124[/snapback]

eu zic un 318 , asta daca mai vrei sa traiesti :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.