Jump to content

faruri

vancui

Recommended Posts

Ai un buton (de fapt e o rotita) in partea stanga a volanului mai jos putin!

Farul ramane fix :blink:, se misca doar in interior.

197193[/snapback]

despre asta e vorba, in cazul in care nu-l ai inseamna ca masina are xeno si in cazul asta se regleaza automat, daca nu te satisface nici butonu si vrei sa le reglezi tu manual, ai doua rotite cu imbus deasupra farului, una este pentru reglare stanga dreapta, cealalta pentru sus jos.

Uita-te mai atent pe langa far. Trebuie sa mai existe o rotita din aia de plastic si pentru reglajul pe inaltime. Pentru reglajul pe orizontala, trebuie sa bagi o surubelnita ca sa ai acces la rotita aia de reglaj (vezi poza)

edit: nu stiu cat de sensibil e reglajul. poate trebuie sa rotesti mai mult de rotita ca sa veiz vreo diferenta.

Edited by MaQ

Multumesc.o rezolv.sa ai o zi buna

Stii cumva de ce imi sta aprins beculetul de la stergatoare?am lichid in borcan.Sa fie desprins vreun contact de la senzor?se mai stinge din cand in cand, cum are el chef...

197777[/snapback]

Poate e vorba de un contact aiurea daca se mai stinge uneori.

• 3 years later...

Am intampinat si eu o problema si ca sa nu mai deschid alt topic, scriu aici.

Am dat farurile jos si le-am demonat sticla pentru ca mi s-a parut ca erau cam prafuite in interior. Am rezolvat problema, montez farurile la loc, le verific faza scurta, faza lunga, pozitia si functionau OK. Insa cand sa le verific reglajul electric din butonul din bord, surpriza, invarteam degeaba la el ca nu se intampla nimic. Farurile nu reactionau deloc... :) Stie cineva care ar putea fi problema? Mentionez ca am verificat mufele si le-am conectat cum trebuie, zic eu...nu prea ai cum sa le incurci...

P.S: Este vorba despre un E46 nfl, iar farurile sunt normale, fara lupa. Astept sfaturi! :)

Foarte important la reglaj !!!! dupa ce ai localizat rotitele dute seara in parcarea unui mol ca sa nu te deranjeze masinile de pe strada ideal dupa ora 11 cand astia inchid molurile dafaza lunga si regleaza farurile in asa fel incat faza lunga sa bata la 100 metrii nu regla farurile dupa faza scurta ca te vei trezii ca faza lunga o sa bata prin copaci cine stie pe unde :)