Jump to content

Intrebari E90

droopy0

Recommended Posts

Salutare tuturor

Sunt nou pe acest forum si as vrea sa va adresez cateva intrebari:

1. Vreau sa imi achizitionez un Bmw 320 E90 din 2006, ma gandeam ca poate stiti voi vreo masina de vanzare. Caut sa aiba neaparat iDrive.

2. Ce ar trebui sa stiu despre aceasta masina daca ma duc sa cumpar una , asta ca sa nu imi iau vreo teapa.

3. Referitor la iDrive: toate au bluetooth? ce posibilitati de conectare audio are ( usb, aux, hdd, card ) ?

4. Ce probleme sunt cel mai des intalnite la aceasta masina?

Va rog sa nu va suparati pe mine pentru aceste intrebari (poate chiar stupide) si astept cu nerabdare un raspuns.

Va multumesc

Salutare tuturor

Sunt nou pe acest forum si as vrea sa va adresez cateva intrebari:

1. Vreau sa imi achizitionez un Bmw 320 E90 din 2006, ma gandeam ca poate stiti voi vreo masina de vanzare. Caut sa aiba neaparat iDrive.

2. Ce ar trebui sa stiu despre aceasta masina daca ma duc sa cumpar una , asta ca sa nu imi iau vreo teapa.

3. Referitor la iDrive: toate au bluetooth? ce posibilitati de conectare audio are ( usb, aux, hdd, card ) ?

4. Ce probleme sunt cel mai des intalnite la aceasta masina?

Va rog sa nu va suparati pe mine pentru aceste intrebari (poate chiar stupide) si astept cu nerabdare un raspuns.

Va multumesc

1. Cauta in șectiunea vanzari, sunt cateva maisini bune pe acolo, idrive = navigatie

2. Verifica masina, in primul rand km, cere vin-ul si roaga pe forum pe cineva ( userul dooh) sa te ajute, si verifica si tehnic -userii robert-tau, if-63-bmw si mai sunt si altii care te pot ajuta

3.nu

4. Eu am acest model de 5 ani aproape, i-am facut schimbul de consumabile la 10-11000 km, nu am schimbat in afara de consumabile, volantul si ambreiajul si broasca de la usa soferului in rest nimic( aici nu intra bujii,releu bujii, bendix si cateva lucruri marunte).

*** per total sunt foarte multumit de aceasta masina( am avut si E46, dar nu se compara cu E 90) dar sa nu o cumperi fara o verificare temeinica si dotarile costa , adica o navigatie prof, scaune sport eventual piele,, un volan M sau sport, o incalzire in scaune, dar sunt dotari f importante -- nu te zgarci-- ia-ti o masina cu dotari

Mult noroc ca-ti trebuie sa gasesti o masina in mintile ei!

Salut,

1. sectiunea vanzari, sau alte site-uri specializat pe vanzari auto din tara sau afara.

2. eu sincer m-as duce cu un mecanic s-o vada/testeze/verifice. e foarte importanta verificarea inainte s-o cumperi.

3. eu de exemplu am aux-in pentru muzica. nu am usb/hdd/card.

4. pana acum n-am avut probleme cu ea (sa fie intr-un ceas bun).

Multa bafta!