Jump to content

cloncanit la viteza mica roata stanga

stefanion

Recommended Posts

la viteza mica se aude un clonacnit sau ceva de genul,am schimbat toate bucsile si bratele si tot se aude... pareri?

PS:am uitat sa mentionez ca zgomotul se aude pe fata

Ridic-o pe cric si roteste usor de ea! Daca sunt probleme la frana o sa mearga mai greu, daca sunt probleme la roata (janta + anvelopa) ar trebui sa o echilibrezi.

Ai inversat rotile stanga-dreapta?

Am patit si eu o problema similara cu o anvelopa de aproximativ 5.000 de km. Eram pe autostrada am dat intr-o denivelare, masina plina, dupa 10-15 km au inceput vibratiile in volan. Solutia a fost schimbat anvelopa.

trepideaza putin si pe franare, dar mai rau pe accelerare si doar roata dreapta. cauciucul este bun, ma gandeam sa fie geanta sau rulmentul dar nu sunt expert in asa ceva doar dau cu presupusul. ms

Amortizorul l-ai verificat?

Edited by manole2000

daca ai schimbat cam toate articulatiile,iti ramane caseta de directie.eu sunt patit.la mn troncane de cv timp si maine ma duc s-o reconditionez.

mare grija cu reconditionatul casetei, cel putin la E60 care e destul de pacatoasa.

eu am reparat-o de 2 ori pana acum, ultima oara la un meserias care isi facea reclama pe forum, si pot sa spun ca au fost bani aruncati degeaba, troncane mai rau ca inainte iar acum mai nou pierde si lichid.

Exista firme care reconditioneaza casete ca lumea.

In general cei care le reconditioneaza prost nu fac nimic gresit, insa folosesc piese proaste.

Ca sa fiu mai exact, exista kit-uri de bucse si simeringuri care sunt foarte calitative.

Insa poti sa faci si singur acele bucse din poliuretan daca ai strung, iar simeringurile le cumperi de la diverse firme care fabrica, dar care nu sunt asa calitative. Astfel piesele nu te costa aproape nimic.

Iar daca ai reconditionat caseta la cineva de pe forum si nu a refacut-o pe baza garantiei, de ce nu faci reclamatie sau macar un review negativ?

Edited by Service Premium

• 4 weeks later...

se pare ca am localizat zgomotul.cu motorul oprit daca ma apas tare pe masina se aude cloncanitul dar de undeva de pe mijlocul nasinii

Sa nu te pacaleasca ,(adica sa se transmita) pe mijlocul masini nu prea are ce sa fie decit un suport motor ,cutie si daca ar fi vre unul cu pb nu cred ca se simte doar pe o roata ,nu prea are cum! Tot la flanse ma gindesc si eu ,la viteza mica flansele cloncane rau sau un arc rupt !

Edited by sonym

la viteza mica se aude un clonacnit sau ceva de genul,am schimbat toate bucsile si bratele si tot se aude... pareri?

PS:am uitat sa mentionez ca zgomotul se aude pe fata

Salutare,aceasi problema am avut si eu si se pare ca a fost de la flansa.