Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Uitati dragii mei

the_rifle

Recommended Posts

Uitati dragii mei ce inseamna sa nu truchezi Km de pe kilometraj...

http://www.mobile.de/SIDA8mW86FOFf83-YChxb...11111244960676&

.... ca sa nu ne mai gandim daca mashina nu-shtu care are sau nu Km reali...

BMW 750i Category: Limousine

EUR 699

Data:

second-hand vehicle, 2.600.000 km, 220 kW (299 PS), petrol, Automatic transmission, Initial registration date: 04/90, MOT technical inspection: 06/08, Emission test: 06/08, Auto. A/C, grĂźn-metallic, 4/5 Doors

Extras:

ABS, Central locking, Cruise control, Sunroof, Trailer coupling, Electric windows

Description:

Verkaufe einen 750I mit fast neuen TĂV/AU . Hat nur ein Problem dreht nur bis 2 tausend umdrehungen ansonsten sehr Guter zustand !!!!! Festpreis !!!

Dealer:

KFZ Bachmeier

Untereck 5

D-84567 Erlbach

1.Phone: +49 - (0)170 / 2047933

2.Phone: +49 - (0)170 / 2047933

Fax: +49 - (0)8725 / 1284

eMail to the advertiser

Ai luat in considerare ca poate omu a gresit cand a pus anuntul si este de fapt 260.000 km?

Am pus un anunt pe autovit mai demult, si din greseala am pus 1.140.000 km in loc de 114.000 km.

197668[/snapback]

asta a fost si prima mea impresie...dar pretul e totusi destul de mic.Dar dupa parerea mea,daca avea km astia creca platea reprezentanta pentru masina de 10 ori mai mult:just for image!!! :blink:

asta a fost si prima mea impresie...dar pretul e totusi destul de mic.Dar dupa parerea mea,daca avea km astia creca platea reprezentanta pentru masina de 10 ori mai mult:just for image!!! :blink:

197675[/snapback]

Nu cred ca e gresala cred doar ca e cinstit.... O Cobra a fost cumparata din Grecia de Mertzan in 2005 si dusa in reprezentanta pt ca avea peste 4 milioane de KM fara sa fie refacut motorul... Deci de ce nu un BMW ar putea sa ajunga la 2 mil 6 sute...

Nu cred ca e gresala cred doar ca e cinstit.... O Cobra a fost cumparata din Grecia de Mertzan in 2005 si dusa in reprezentanta pt ca avea peste 4 milioane de KM fara sa fie refacut motorul... Deci de ce nu un BMW ar putea sa ajunga la 2 mil 6 sute...

197680[/snapback]

mercedes in israel la 1 600 000 km ..vazut cu ochii mei ..taxi ..model din 98

dupa calculele mele, daca omu facea putin peste 400 km pe zi, e f probabil sa fie cifra corecta :blink:

sunt destule masini cu peste 100 000 km facuti intr-un an

197726[/snapback]

460 parca :) poate erau zile cand masina nu mergea deloc, pe urma pleca la un drum de 1000 de km etc :) oricum , este posibil sa fie km real :) avand in vedere si preyul destul de mic :)

Sau poate Masina avea 5 propietari....mergea unu 100 km. venea acasa ...o lua al doilea etc :D .....Acum serios ...Cum a spus si Wlf probabil a gresit nr.km .. :) ......Hai Max 1 mil dar nu frate 2 mil si 600 :) :D .....Inseamna ca masina aia nu a stat deloc :blink: ....O lasa unu o lua altul...Sau o fi fost TAXI....din 90 Pana acum :D

Dar avand in vedere ca e si un 750i ...Cine calculeaza cata Benzina a bagat omul ala sa ajunga cu ea la 2mil600 km :) ..

@Apple abia astept sa vad ce raspunde propietarul :) .....Sa vezi ce zice...offffff :D am gresit are 5 mil si ceva km :) ..

Edited by Alex4Tuning

95% sigur e gresit , a vrut sa spuna poate 450 000 ceea ce pare mai realist ! Ca sa faca 4.5 mil de km trebuia sa mearga cam 1000km / zi , zi de zi !

197908[/snapback]

Fratioare.... Am un prieten care lucreaza la un parc auto si are in intretinere vre-o suta cincizeci de mashini...

Mashinile alea de firma fac cam 200 de mii de KM pe an... Nu e gluma.

Tocmai facea revizia de 10.000 de km la o Bora care a facut Km astia intr-o saptamana. E firma international... Deci ce sa ne mai miram...

Fratioare.... Am un prieten care lucreaza la un parc auto si are in intretinere vre-o suta cincizeci de mashini...

Mashinile alea de firma fac cam 200 de mii de KM pe an... Nu e gluma.

Tocmai facea revizia de 10.000 de km la o Bora care a facut Km astia intr-o saptamana. E firma international... Deci ce sa ne mai miram...

198052[/snapback]

asta inseamna sa faca peste 1000 de km pe zi :blink:

asta inseamna sa faca peste 1000 de km pe zi  :blink:

198055[/snapback]

Asta inseamna ca se duce pana in Olanda , se mai fatzaie prin germania si intra din nou in service sau se duce pana in Arad si inapoi in bucureshti de vreo 5 ori pe saptamana si " aia e "....

Nu te gandii ca firmele au sediile la Romana si fac livrari la Piata Victoriei....... Asta inseamna sa-ti cumperi mashina de firma... Bine ca E36 coupe al meu nu e suspect de " mashina de firma".... Dar ca sa fii sigur ca nimereshti mashina de firma incearca cu Renault sau Logan ... :)

Edited by the_rifle

Si eu stiam la o firma un Rover Defender care a facut 1 300 000 km, fara sa umble la motor..... :blink:  :)  :)  :)

198090[/snapback]

Ma numesc XXXXXXXXXXXX si am un Cielo din 96 , am 1 000 000 de km , si merge ceas , nu i am facut nimic la motor de cand o am si asta datorita lui Dura lube

P.S. fac Taxi cu ea de noua :)

Ma numesc XXXXXXXXXXXX si am un Cielo din 96 , am 1 000 000 de km , si merge ceas , nu i am facut nimic la motor de cand o am si asta datorita lui Dura lube

P.S. fac Taxi cu ea de noua  :)

198106[/snapback]

Sa nu Comparam un Cielo care la 500.000 se DEZBEMBREAZA SINGUR Cu un S Clase.....Totusi nu cred 4.5 mil Km...Dar 2 mil km tot face un S" fara reparatie Capitala la Motor....In 91 cand a iesit S-ul asta era Masina pe PRESEDINTE...un 600SE nu aveau toti pe vremea aia :) .....Cred ca e singurul Model de la Mercedes care IL ADOR.... Designul chiar daca are 16 ani inca e reusit...Mie unul imi place ff mult...E un Adevarat Monstru de 400 cai :) Cu o marime impresionanta...

Acum sa revenim la discutia despre km....4.5 mil sigur nu are... Parerea mea e Imposibil... :blink: ....max 2 mil da ..

Edited by Alex4Tuning

Sa nu Comparam un Cielo care la 500.000 se DEZBEMBREAZA SINGUR Cu un S Clase.....Totusi nu cred 4.5 mil Km...Dar 2 mil km tot face un S" fara reparatie Capitala la Motor....In 91 cand a iesit S-ul asta era Masina pe PRESEDINTE...un 600SE nu aveau toti pe vremea aia :) .....Cred ca e singurul Model de la Mercedes care IL ADOR.... Designul chiar daca are 16 ani inca e reusit...Mie unul imi place ff mult...E un Adevarat Monstru de 400 cai  :) Cu o marime impresionanta...

Acum sa revenim la discutia despre km....4.5 mil sigur nu are... Parerea mea e Imposibil... :blink: ....max 2 mil da ..

198121[/snapback]

:) hai sa zicem 600 000 max fara segmentare :)