Jump to content

E60 525d 2006

Alex525d

Recommended Posts

Pe zii ce trece ma simt mai indragostit de ea :D

Pai ai si de ce!:)

Foarte frumos E60-ul. Am fost la un pas sa iau si eu unul insa ma mers pe F30.

S-o plimbi sanatos mii de km! :thumbsup:

Vad ca aveti meet-uri in Craiova. Pe unde va strangeti?

Edited by claudiusnc

A fost ceva de scurta durata si noaptea, cand traficul in Craiova este redus, as putea spune aproape de 0 ... proiectoarele le am aprins pentru un plus de lumina.

Initial am vrut sa vad cum merge dynamic drive cand intri intr o curba mai cu viteza si daca functioneaza functiile care iti intaresc volanul, lasa suspensia, etc. , dupa care am zis sa profit de faptul ca nu era trafic absolut deloc si am calcat o.

Testul l am facut pe centura craiovei, o sosea foarte buna si lata.

Eu merg de fel foarte incet ... nu sunt pasionat de senzatii tari :)

@Bala daca tu imi spui ca nu ai incercat sa vezi ce iti poate masina, macar din curiozitate, permite mi sa nu te cred ! :)

Edited by Alex525d
  • Like 1
  • Downvote 2

Eu am facut asta doar din simplul fapt ca m am entuziasmat si ca mi a fost drag, nicidecum sa ma laud sau ca o fapta care cere sa fie laudata.

In trecutul foarte apropiat, mai exact inainte sa iau bmw`u am vrut sa imi iau un audi a8, masina arata la exterior deosebit, la interior putin cam harnjonita. In fine, depasisem faza asta si am fost cu ea la tester. Dupa tester 2-3 erori nesemnificative. M am bucurat ca nu era cu erori si am iesit la testul de drum, unde un prieten care era cu mine l a rugat pe proprietar sa faca o plecare de pe loc pana la 200km/h sa vedem si noi cursul masinii. Toate bune si frumoase pana la 140 km/h cand a pocnit cutia de viteze in mers, transmisie poc si ea, acele pe bord faceau ca alea de la pinball plus o sperietura bine de tot.

Asa ca acum cand am vazut ca bmw`u s a dus pana la capat si totul a fost ok pentru mine a fost ceva, as putea spune un motiv de bucurie si de aia am simtit sa impartasesc poza asta cu voi. Asta nu inseamna ca sunt teribilist, laudaros sau alte apelative de genul asta :)

• Downvote 1