Jump to content

Schimbare CD Audio dar nu mai am sunet

Recommended Posts

Salut,

pana acum aveam un CD audio OEM (Blaupunkt) pe un e36 320i si am schimbat acum cu un mp3 player Groundzero. Merge totul perfect, se vede ca citeste fisierele si le canta dar nu am sunet in boxe... :(

Precizez ca este nou aparatul, pe alta masina a mers, adaptorul de la mufa bmw la cea iso era noua, mergea pe alt 320i si se aude bine. Precizez ca diferenta la mine e ca eu am varianta cu cate 2 difuzoare in fetele de usi, nu stiu daca are importanta sau nu. La inceput cand l-am legat, se auzea dar dupa un timp s-a intrerupt sunetul, dar el merge, se aprinde si se stinge normal.

Aveti vreo idee? E vreo smecherie?

mersi mult

Ai incercat cu CD-playerul OEM inca odata? Poate s-au ars boxele! Daca si boxele sunt in regula atunci ramane doar adaptorul. In general adaptoarele nu sunt de foarte buna calitate.

O sa incerc azi si alt player, adaptorul l-am schimbat deja fara rezultat, adica tot asa face, merge dar nu se aude. Am mai gasit pe un site ca poate sa fie de la amplificatorul masinii (cel din portbagaj), m-am uitat la el, dar nu stiu cum sa vad daca e ars sau nu, eventual daca pot sa il scot din schema, sau cum imi dau seama daca e alimentat sau nu?

P.S. - nu stiu daca e important dar playerul are si BlueTooth dar nu am gasit sa fie pe mute pus.

O sa incerc azi si alt player, adaptorul l-am schimbat deja fara rezultat, adica tot asa face, merge dar nu se aude. Am mai gasit pe un site ca poate sa fie de la amplificatorul masinii (cel din portbagaj), m-am uitat la el, dar nu stiu cum sa vad daca e ars sau nu, eventual daca pot sa il scot din schema, sau cum imi dau seama daca e alimentat sau nu?

P.S. - nu stiu daca e important dar playerul are si BlueTooth dar nu am gasit sa fie pe mute pus.

Deci, pentru cine o sa mai aiba problema de genul, la mine a trebuit sa elimin amplificatorul masinii, cel plasat in portbagaj in stanga, am legat cablurile si merge