Jump to content

Computer in masina

Recommended Posts

iti dau si SOLAR GPS BLUETOOTH pe care il poti conecta prin bluetooth-ul flybook-ului asa ca rezolvi absolut toate problemele unde mai pui ca ii poti monta si camera de supraveghere .....sa vezi cine iti agreseaza masina :blink:

Pai sa tot coste vreo 2500E. Iar de montat.. te descurci tu... :blink:.

197999[/snapback]

Cum sa coste 2500 de euro un mac mini? ia mai uita-te tu cat e un mac mini ca despre un mac mini era vorba in chestia aia... cat despre touchscreen sa fim seriosi gasesti ceva pana in 500 de euro...

Doar n-o sa iti pui Dual G5 sau un Powermac Dual Core Duo in masina.. ala da... poate costa peste 1500 sau 2000 depinde de configuratie...

Edited by Apple

Cam scump iti ofer eu ceva mult mai ieftin si mai competitiv............. uite baga un ochi aici si dupa stam de vorba   

http://www.flybook.biz/en/

Il am la jumatate de pret si este impecabil ca stare, plus licentele pentru software.

:blink:

197987[/snapback]

Era vorba despre Flybook.  http://www.notebookshop-berlin.de/oxid.php...UMTS-HSDPA-rot/

198002[/snapback]

Pai cica el zice ca e mai ieftin si mai competitiv... :) pun pariu pe masina, casa si cele trei mac-uri din casa ca si cel mai prost mac care il am este de trei ori mai rapid decat pocitania aia de flybook...

Cum dracu ma e ala mai ieftin si mai competitiv? Are un amarat de Pentum Mobile la 1,1... Geez...

PS: Credeam ca te referi la mac, Maverick... scz :)

Edited by Apple

Cum dracu ma e ala mai ieftin si mai competitiv? Are un amarat de Pentum Mobile la 1,1... Geez...

198004[/snapback]

Nu toti au avut ocazia sa lucreze cu un mac... Daca omul considera ca un P mobile cu XP il "coafeaza" mai bine, inseamna ca o face pt ca ii e lui mai usor. No comment.

Totusi, de ce ar vrea cineva un computer in masina? Fie el mac sau pc? Deja computerul de bord are toate functiile alea... (!?)

Edited by Maverick

nu conteaza frecventa am eu un Sony Vaio TX3XP intel centrino U1400 1,2GHz 1gb ddr2 cel mai mic si cel mai ushor rupe tot dar la 3000E cat este la magazin te astepti la asa ceva si am facut o proba la doom3 merge la fel k pe un p4 3.2 1mb buffer 1gb ram si o placa video buna Edited by neo2004

da dar cum il inglobezi in masina asta era "buba", pare foarte interesant , am mai citit despre el dar la ce bani este ?

197996[/snapback]

il alimentezi normal si il integrezi intr-o masca normala, ca pret este 1200 euro discutabil, la un moment dat a fost un link pe aici despre un tip care confectiona la comanda masca pentru diverse .....

este la jumatate de pret....si crede-ma ca este o bijuterie :blink: