Jump to content

Montaj Incalzire scaune, senzori parcare, geamuri electrice spate E46

Recommended Posts

Salut, as fi curios cam cat m-ar costa sa aduc urmatoarele imbunatatiri unui e46 318i 2004 (piese necesare noi sau SH + manopera) si daca recomandati pe cineva care a mai facut asta si ma poate ajuta si pe mine in zona Bucuresti/ Ilfov (pasionat, service, parc dezmembrari, etc...).

-Incalzire in scaune

-Senzori parcare spate ( daca este posibil sa fie si afisati pe navigatia MK4 16:9 asemanator diagramei de pe navigatiile mai noi ar fi perfect)

-Geamuri electrice spate

-Si ceva ce nu tine de electronica masinii: Schimbare bancheta spate fixa cu una rabatabila (tapiterie piele crem)

Pentru aceste dotari sunt tentat sa schimb masina dar totusi daca le pot rezolva cu un buget rezonabil as prefara sa tin masina care o am de 3 ani si tind sa cred ca stiu ce mai am de schimbat la ea in urmatorii 3...Multumesc!

Edited by Bursu'

Salut, as fi curios cam cat m-ar costa sa aduc urmatoarele imbunatatiri unui e46 318i 2004 (piese necesare noi sau SH + manopera) si daca recomandati pe cineva care a mai facut asta si ma poate ajuta si pe mine in zona Bucuresti/ Ilfov (pasionat, service, parc dezmembrari, etc...).

-Incalzire in scaune

-Senzori parcare spate ( daca este posibil sa fie si afisati pe navigatia MK4 16:9 asemanator diagramei de pe navigatiile mai noi ar fi perfect)

-Geamuri electrice spate

-Si ceva ce nu tine de electronica masinii: Schimbare bancheta spate fixa cu una rabatabila (tapiterie piele crem)

Pentru aceste dotari sunt tentat sa schimb masina dar totusi daca le pot rezolva cu un buget rezonabil as prefara sa tin masina care o am de 3 ani si tind sa cred ca stiu ce mai am de schimbat la ea in urmatorii 3...Multumesc!

Salut. Pentru senzori de parcare semnalul sonor isi face foarte bine treaba. Daca vrei sa-l dublezi poti folosi oglinzile sau mai interesant o camera pentru mersul cu spatele (mai ales daca ai navigatie 16:9). In momentul in care comuti pe "R" ecranul navigatiei comuta automat pe camera. Pentru a putea monta o astfel de camera trebuie sa ai si un modul TV (sau video).

Pentru geamuri electrice spate iti sunt necesare macaralele, butoane de actionare (+ capace in locul manivelelor), consola de la schimbator, modul confort, cablaje. Gasesti pe la dezmembrari kit complet!

Ideal ar fi sa gasesti un astfel de kit (inclusiv fete de usi) impreuna cu bancheta rabatabila si cu scaune cu incalzire!:thumbsup:

Merci pt pareri, daca ma hotarasc sa pastrez masina cred ca in prima faza o sa caut senzorii de parcare si o interfata video sa imi apara pe display.ul masinii, si o husa cu incalzire mai rasarita. Din ce am mai cautat pe forum restul schimbarilor par destul de complicate si o le aman pana gasesc un interior cu ce vreau eu la dezmembrari si pe cineva care a mai facut asa ceva