Jump to content

proaspat posesor de 525 tds

cata san

Recommended Posts

Buna seara . Am cumparat in urma cu putin timp un e39 diesel . Sunt ultra incantat de masina , dar mi-se pare cam galagios motorul . Poate sa fie din cauza ca toate scuturile de dedesubt sunt rupte? Am venit de pe motoare pe benzina intradevar , dar .....

Va urmaresc forumul de mult timp si am invatat multe de la voi .Ce ma sfatuiti sa tin aproape de cei de la Filaret ? Sunt buni ca mecanici?Astept si va multumesc daca imi dati niscaiva sfaturi . Am citit intr-un topic la voi ca in cazul in care ai flansa de la cardan deteriorata iti face un tacanit . Asa a facut si a mea o perioada de timp acum vad ca nu mai face .Trebuie sa schimb flansa cardan??

Buna seara . Am cumparat in urma cu putin timp un e39 diesel . Sunt ultra incantat de masina , dar mi-se pare cam galagios motorul . Poate sa fie din cauza ca toate scuturile de dedesubt sunt rupte? Am venit de pe motoare pe benzina intradevar , dar .....

Va urmaresc forumul de mult timp si am invatat multe de la voi .Ce ma sfatuiti sa tin aproape de cei de la Filaret ? Sunt buni ca mecanici?Astept si va multumesc daca imi dati niscaiva sfaturi . Am citit intr-un topic la voi ca in cazul in care ai flansa de la cardan deteriorata iti face un tacanit . Asa a facut si a mea o perioada de timp acum vad ca nu mai face .Trebuie sa schimb flansa cardan??

198310[/snapback]

zgomotul poate sa fie si de la scuturi, daca sunt sparte. Astea nu au rol doar de protectie ci au rol si de izolator fonic

zgomotul poate sa fie si de la scuturi, daca sunt sparte. Astea nu au rol doar de protectie ci au rol si de izolator fonic

198356[/snapback]

tds-ul e mai zgomotos dar din cate am inteles e mai rezistent ca si Dieselul nou.

hraneste-l cu motorina buna si schimba consumabilele la timp :blink:

• 1 month later...
Va multumesc pt .sfaturi. Maine ma duc la Filaret si sper sa rezolv cu scuturile. Motorina de la OMV cred ca este cea mai buna . Eu sunt multumit.Am avut noroc de o masina buna . Oricum mai trebuiesc facute niste ajustari , doar este in Romania de 5 ani .

198682[/snapback]

Prietene, esti de-al meu.

Eu am luat de 2 luni un E34 525 tds cu cutie automata.

Pina acum am avut doar benzinare, seria 3, E30 cu 6 cilindri si E46.

Acum am gasit doar asta pe motorina, dar consuma un pic cam mult. Imi ia pe la 12% in oras.

Daca ai timp, hai sa mai discutam, ca poate ne dam idei bune.

Am schimbat toate filtrele pina acum, curelele.

Motorina de la Petrom nu e buna?

Unii zic ca cea de la Mol e super OK.