Jump to content

totul despre Seria 5 F10, 2010 - 2017

Scorpio 82

Recommended Posts

Buna ziua tuturor.

Doresc sa achizitionez si eu un F10 520 2011 automata (initial ma gandeam la un X1 xdrive care e cu totul alta mancare de peste) pe firma, si asta ptr ca nu am strans banii la ciorap 22k eur. Ma gandeam sa apelez la sistemul cesiune.ro, sa iau o masina de la ei un soi de preluare de leasing.

Am vazut un bmw dragutz rulat la 60k (spun ei) vizual ok, cu accesorii ok, parerea mea. Va rog sa aruncati o privire aici si sa imi spuneti daca e in regula.

Avantajul cu firma e ca nu am banul gros, mi se deduce din cheltuieli, macar tva-ul si un pic la impozit pe profit. Care nu e f mare dar... orice ban conteaza.

Am citit forumul sa ma familiarizez cu modelul, sa vad ce probleme pot sa apara, etc. Pana acum am avut un Corsa si un C class ok, amandoua manuale.

http://cesiune.ro/leasing-bmw-520-2011--12595

pe siteul postat de tine scrie

Cesiune.ro nu ofera garantie pentru autoturismele sau imobilele postate pe site si NU raspunde de eventualele daune survenite anterior noii finantari !

asta m-ar pune un pic pe ganduri,altfel daca poti verifica masina independent de ei ar fi bine

pe siteul postat de tine scrie

Cesiune.ro nu ofera garantie pentru autoturismele sau imobilele postate pe site si NU raspunde de eventualele daune survenite anterior noii finantari !

asta m-ar pune un pic pe ganduri,altfel daca poti verifica masina independent de ei ar fi bine

Clar o verific! O duc la reprezentanta, la Filaret. E 5% mai ieftin daca fac programarea online.

Salut,

Am gasit ceva pe sufletul meu in Cluj dar avand in vedere cate rebuturi am vazut in bucuresti nu prea am incredere sa ma duc pana acolo sa o vad cu riscul sa bat drumu degeaba. Este cineva din Cluj care ar putea sa ma ajute si sa o examineze vizual iar daca e ok, sa vin si eu ca sa ii fac verificarea tehnica si sa o iau?

Ma intereseaza daca e tocita pielea pe manerul de la usa suferului sau alte zone care se uzeaza mai repede, volanul, daca are zgarieturi, etc. Eventual sa arunce un ochi pe cartea service sa verifice daca sunt reviziile facute asa cum mi-a zis proprietarul ca daca imi trimite poze, alea poate sa le modifice f usor.

Pe langa miile de multumiri ofer si o naveta de bere rece daca masina se prezinta bine si ajung sa o iau.

da, ai dreptate, nu exista o masina full, mereu mai poti adauga ceva. Plus ca expresia full te catalogheaza din start ca fiind samsar :)))). Insa asta mai are cate ceva si pe langa heads-up display-ul ala. si nu sunt chiar putine dotarile. E printre cele mai dotae masini din cele care se gasesc la vanzare in momentul asta. Edited by romeo_ovidiu

Eu cat am cautat pana acum (vreo 2 saptamani) nu am gasit niciun 525 la banii aia. Nu mai vorbesc de dotari. Sunt destul de rare 525-urile si destul de scumpe. Am vazut ca si-a luat cineva pe forum aici ceva asemanator cu ce vrei tu, de undeva din germania si pretul cu tva a fost undeva la 25-26000.

Dar nu stii niciodata de unde sare norocul, asa ca bafta multa la cautare.

Eu cat am cautat pana acum (vreo 2 saptamani) nu am gasit niciun 525 la banii aia.

Sub 22,23k nu prea gasesti cine stie ce , legat de 525d. Eu am vrut neaparat cu km max 120,130k si cu dotarile respective si s-a nimerit pana la urma. Acum sunt cam putine alternative ce-i drept , km majoritatea peste 150k http://www.mobile.de/ro/Automobil/BMW-525d-Lim-SportAut-Navi-Prof%2C-Bi-Xenon%2C/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:price,sro:asc,mke:3500,mdl:20,frn:01-2011,ger:automatic_gear,ccx:2000,dmg:false,vcg:limousine,xhl:true,nvs:true/pg:vipcar/209603144.html

Tin sa ii multumesc lui bomb3009 pentru ajutorul acordat de a viziona maina inainte sa vin sa o vad/iau ca sa nu bat drumul degeaba de la Bucuresti.

In urma a ceea ce a gasit am renuntat la masina. Voi enumera cateva lucruri care m-au facut sa ma razgandesc in ideea ca poate intereseaza si pe altcineva masina:

Numarul de KM este de 236.000 si nu 175.000 sau cat a pus el in anunt. Scaunul si centura de la sofer foarte murdare. Urme de piele tocita sau alte zone roase nu sunt. Gradul de uzura la interior fiind unul decent.

O piesa care se afla in fata la motor pare sa fie noua. Bara spate are un colt care nu se aliniaza cu restul caroseriei. Un pin care tine un plastic in zona de motor in lateral, langa zona de inscriptionare a VIN-ului a fost miscat(probabil s-a umblt acolo).

Cam astea sunt problemele gasite de bomb3009. Tin sa ii multumesc inca odata.

O zi frumoasa

mic copil , noua moda pe autovit este sa intineresti masina cu 2 ani fara nici o jena si sa postezi si VINul ca sa fie treaba bine facuta

mai tot ce vezi "2012" sunt jumatea lui 2010 , am vazut un X6 care era 09/2009 si era trecut in anunt ianuarie 2012 :thumbsup:

• Like 1

Daca iti iei masina pt cativa ani, merita sa mai astepti un pic sa mai strangi bani si iti iei ceva mai sigur din Germania.

Nu te calici, eu am dat 24.000 pe F30-ul meu si nu am nici un regret..stiu ca la banii astia luam si mama lu F10 dar eu eram chitit pe F30 :)

Cauta ceva de la dealeri recunoscuti multimarca sau chiar dealeri autorizati BMW..nu ai nici un stress cu ei.

Nu zic ca in Romania sunt numai tepe, dar trebuie sa ai noroc..

Edited by Livius1

Eu zic ca 20.000 e suficient pentru un F10. Oricum pentru mine asta este si un prag psihologic peste care mi-e greu sa trec. Nu imi vine sa dau peste 20k pe o masina. Prefer sa astept si sa mai scada pretu decat sa mai pun ceva peste :D.

O sa urmaresc si site-urile de afara si daca apare ceva, iau avionu si aia e.

• Downvote 1