Jump to content

totul despre Seria 5 F10, 2010 - 2017

Scorpio 82

Recommended Posts

Poze ceva?

As fi pus linkul , dar dupa ce am rezervat-o si am primit confirmarea, dealerul a sters anuntul de pe net. Culoare e havana metalic si interior bej comfort. Aproape toate serviceurile s-au facut la Dusseldorp Hoogeveen Bmw Mini service

Edited by Cipy85

Salutare la toata lumea! Am si eu o mica problema si daca puteti o sa va rog sa ma ajutati. Am un bmw f10 2010 achizitionat de 2 luni. Am fost la reprezentanta, am verificat istoricul si la 166.000 km arata ca a fost inlocuit turbo, la bmw germania. Masina are acum 184.000 si surpriza: problema cu turbo. Cei de la reprezentanta mi-au spus ca daca nu am factura nu este valabila garantia. Vre-o idee ce as putea sa fac? Sunt convins ca ei au factura acolo in baza de date...

nu exista asa ceva. o poti cere pe mail sau dax la reprezenta la care s.a schimbat turbo. iti dau ex care mi s.a intamplat azi. un prieten si.a luat e90 320d acum o luna. 220 de mii km, toate reviziile la reprezentanta germania. sunam azi la filaret bmw sa vedem daca se incadreaza la campania de schimbare de distrubutie pt n47. seful de service de acolo ne spune ca daca masina are revizii doar la bmw ne incadram in campanie(specific ca masina nu da semne de distributie dusa).buun...inchid si luam cartea service la puricat. ultima revizie in carte pe la vreo 170 de mii in2013 la bmw...zic hai sa sunam la contempo cars brasov. sun...un tip f amabil...ii spun povestea ii spun ca in cartea service ultima revizie este la 170 de mii in germania dar masina are 220 de mii...il intreb daca toate reviziile sunt necesare la bmw pt campania de distributie si zice: NU.NU ESTE NECESAR! dar, se schimba doar daca are semne si probleme din cauza producatorului...si zice el: dati.mi seria de sasiu sa vad daca a fost schimbata sau face parte din lotul cu probleme..ii dau seria...pac, iar surpriza. ultima revizie la 214 mii in reprezentanta bmw germania in bonn :) si ne.a spus clar ca daca masina are probleme care sunt din cauza producatorului o schimba gratis. Concluzia e ca nu conteaza din ce tara esti. poti cere la orice reprezentanta o garantie de la service.ul unde s.a schimbat turbina. cei care te resping nu vor ei sa se incurce cu tine. eu apoi am sunat la filaret si i.am spus ca nu asa se procedeaza si mi.a zis ca nu el decide ci conducerea si eu i.am spus ca nu bmw filaret a produsasina ci uzina bmw germania si ea decide ce si nu. i.am dat si ex pe cei de la contempo cars si zice: mda... niste hoti. inceadca alt service bmw

O sa vina bine pe masina eu am pe 17 et de 30 si J de 8 cu anvelope 225/50 R17,

La tine cu et de 32 o sa fie ok J-ul reprezinta latimea jantei deci o sa mearga anvelope de 225/50 R17 iar "balonul" anvelopei o sa iasa un pic mai in afara jantei deci o sa ai o protectie in plus la borduri (la mine e la acelasi nivel cu janta si daca nu is atent julesc foarte usor jentile).

Ca si aspect la et 32 butucul jantei (unde are prinderile) o sa fie mai inspre interior, dar per total janta va fi cam la nivel cu caroseria sau poate o idee mai bagata inauntru din cauza J-ului de 7,5.

Daca sunt ok jantele si is la un pret corect eu zic sa le iei, le incalti cu niste anvelope, le pui pe masina si daca nu iti convine le trimiti inapoi. Din cate stiu mai nou cam toti vanzatorii inclusiv cei care vand SH ar trebui sa accepte produsul inapoi in aprox 5 zile de la cumparare deci daca nu iti plac poti sa le returnezi, dar mai intai intreaba specific chestia asta si mare atentie la PCD sa fie 5x120 ca altfel nu ai cum sa le pui pe masina si ar mai fi si dimensiunea interioara a butucului jantei care trebuie sa fie 74 sau ceva de genu.

tocmai asta e problema...ca nu le vreau bagate in interior...as fi vrut et 30...ca si pret sunt ok. cel care le vinde e privat, nu e firma. odata luate...luate sunt. eu le vreau pentru iarna. oricum multumesc mult de sfaturi. renunt si caut cu et 30. daca nu gasesc originale iau niste mak.uri....

post-71747-0-29979900-1441981873_thumb.jpg

tocmai asta e problema...ca nu le vreau bagate in interior...as fi vrut et 30...ca si pret sunt ok. cel care le vinde e privat, nu e firma. odata luate...luate sunt. eu le vreau pentru iarna. oricum multumesc mult de sfaturi. renunt si caut cu et 30. daca nu gasesc originale iau niste mak.uri....

post-71747-0-29979900-1441981873_thumb.jpg

Iti recomand MAK-urile pentru iarna... eu am un set la fel dar pe argintiu, ET 30 8Jx17 pentru vara (deja le-am folosit 2 sezoane si nu au nici cel mai mic defect).

intre 800 si 1000 aftermarket

Original, nu stiu.Aftermarket, cam 3500 de lei.

Mersi. Mi-a intrat pe sub piele un F10 M packet :D nu stiu cat de bine s-ar potrivi aftermarketurile si n-as da 900eur + vopsit sa vad ca raman lufturi. Probabil cel mai sigur ar fi sa cumpar unul cu asa ceva din fabrica, corect?

Mersi. Mi-a intrat pe sub piele un F10 M packet :D nu stiu cat de bine s-ar potrivi aftermarketurile si n-as da 900eur + vopsit sa vad ca raman lufturi. Probabil cel mai sigur ar fi sa cumpar unul cu asa ceva din fabrica, corect?

Adevarul e ca aftermarket nu se potriveste asa bine. Am vazut la un prieten coleg de forum cu F10...si trebuie facute mai multe modificari, spre ex pragurile erau mai scurte cu 4-6mm si trebuie prelungite ca sa vina la fix. Plus ca bara fata la fel trebuie adaptata pt ca nu se potriveste perfect in zona scutului. Poti cauta si in dezmembrari dar sunt multe piese de care ai nevoie pe langa, parca si canalele de aer...etc.

• Like 1
  • Downvote 1

de mici lufturi, de valuri pe praguri auzisem, dar pe asta cu 5-6 mm mai scurte nu am auzit.o...sincer. daca are 5-6mm diferenta, nu te supara dar a cumparat vreo chinezarie la 300 e poate... sa fim realisti, nu dai 1000 euro pe pachet si sa constati ca pragurile sunt mai scurte. mai bine nu pui decat sa faci artificii de prelungire si altele...smecher ala care vinde asa ceva la p...

am prieten care a pus pe e92 si da, pragurile au mici valuri iar in pachetul primit a avut niste suporti speciali de prindere a varilor sa elimine lufturile si sa vin cat mai ok. din fata sau din spate nu faceam dif intre original si aftermarket, il dadeau de gol pragurile care aveau valuri...pe care si el le.a vazut abia dupa vopsire. singura solutie era sa incarce pragul cu chit si vibra si din nou revopsite.

Salutare tuturor pasionatilor de marca Bmw,

M-am inscris in clubul vostru pentru a strange pareri cu privire la achizitionarea unui model 520d -2011, as avea nevoie de parerile unor oameni mult mai priceputi ca mine si de indrumarea voastra.

De o luna de zile caut un 520d, dar am foarte multe retineri cu privire la pretul acestei masini.

Bineinteles sa ma sfatuiti daca este si un motor bun si la ce ar trebui sa ma astept.

Bugetul meu este de 18000 de euro, am gasit pe diferite site-uri cu automobile, dar sunt sceptic.

Sunt sceptic pentru ca afara nu gasesc si in Romania da.

De ce? Stiu de chestia cu tva-ul, dar cand este vorba de aceasta suma de bani prefer sa astept si parerea voastra.

Ca sa va faceti o idee o sa va atasez aici diferite link-uri ca sa imi puteti impartasi parerile voastre

Va multumesc foarte mult si astept cu nerabdarea sa o pot avea cat mai repede cu putinta.

M-ati ajuta foarte mult.

1. http://autovit.ro/anunt/bmw-seria-5-520-ID7GeK2h.html#65b6935447

2. http://autovit.ro/anunt/bmw-seria-5-520-ID7Gf4RJ.html#dd6d686bd9;promoted

3. http://autovit.ro/anunt/bmw-seria-5-520-ID7Gf4Vp.html#c914b5d5dc

4. http://autovit.ro/anunt/bmw-seria-5-520-ID7Gf1AH.html#c914b5d5dc

5. http://autovit.ro/anunt/bmw-seria-5-520-ID7GeJjh.html#c914b5d5dc

6. http://autovit.ro/anunt/bmw-seria-5-520-ID7Gf10J.html#c914b5d5dc