Jump to content

Vand 4 arcuri e46 sedan

Rapy22

Recommended Posts

Vand set de arcuri fata spate de bmw e46 sedan an 2002 dar cred ca se potrivesc pe mai multe modele , arcurile au fost schimbate odata cu amortizoarele acum 3 ani in germania.

Nu sunt rupte si arata foarte bine, o sa pun poze mai pe seara cu ele si inclusiv cat ridica masina

Pret 300 ron toate 4

0721391389

M-ar interesa cele de pe spate..la mine arcul are o dunga gri deschis - nu stiu sigur daca se potrivesc...poate ne ajuta cineva in cunostinta de cauza..n-ar trebui sa aiba ceva cod pe ele?

Le-ai da si separat sau vrei sa le vinzi la set?

sincer trebuie sa le curat de praf si mizerie si poate vad si codul.... de preferinta set complet si asta sincer ar fi bine si pentru tine inclusiv

de ce crezi ca ar trebui sa schimb si arcurile de pe fata?

cele pe care le vinzi tu banuiesc ca sunt fabricatie 2002 - ca si masina ta,nu? si cele de pe masina mea sunt 2004..pe spate sunt nevoit sa le schimb pt ca atunci cand am pus rotile de iarna am observat un arc cu o spira rupta..

Nu cred ca sunt cele din 2002, imi amintesc ca in cartea service scria ceva ca in 2010 schimbare amortizoare si arcuri .. si arata prea bine sa aiba 10 ani.. amortizoarele arata super bine.. pai poate alea de pe fata sunt mai uzate si altfel se echilibreaza masina cu toate la fel cu aceiasi uzura, asta e parerea mea

Imi poti spune pls motivul pt care le vinzi?

As fi interesat eu de toate 4 daca sunt din 2010 si nu din 2002

am schimbat cu arcuri sport... diseara o sa le curat si o sa ma uit si dupa o serie.. poate asa imi dau seama exact.. dar cu ele era f stabila masina..doar ca pt gusturile mele era inalta..uitate la topicu cu masina mea sa vezi cum arata cu arcurile astea

am schimbat cu arcuri sport... diseara o sa le curat si o sa ma uit si dupa o serie.. poate asa imi dau seama exact.. dar cu ele era f stabila masina..doar ca pt gusturile mele era inalta..uitate la topicu cu masina mea sa vezi cum arata cu arcurile astea

Pe mine chiar ma intereseaza sa fie mai inalta pt iarna. Nu am gasit topicul poate pui tu un link.

PS: daca tot ti-ai pus suspensie sport poate te interseaza niste jante 135M 18 :)

Pe mine chiar ma intereseaza sa fie mai inalta pt iarna. Nu am gasit topicul poate pui tu un link.

PS: daca tot ti-ai pus suspensie sport poate te interseaza niste jante 135M 18 :)

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/127693-e46-fl-silver/page__p__1892196__fromsearch__1#entry1892196

chiar daca nu se vede in poze , credema ca era inalta:)) sau poate se observa

jante am ms:)

eu chiar sunt interesat de cele de pe spate..dar vreau sa fiu sigur ca se potrivesc la mine..am mai luat de la cineva unele cu dunga albastra si s-au dovedit a fi sport..eu am cu dunga gri..iar astea au dunga alba din ce vad..:))

am gasit ceva aici:

link

dar nu exact despre ce cautam eu..

eu chiar sunt interesat de cele de pe spate..dar vreau sa fiu sigur ca se potrivesc la mine..am mai luat de la cineva unele cu dunga albastra si s-au dovedit a fi sport..eu am cu dunga gri..iar astea au dunga alba din ce vad..:))

am gasit ceva aici:

link

dar nu exact despre ce cautam eu..

Chiar nu stiu ... poate diseara daca reusescs sa ajung mai devreme o sa le spal efectiv si sper sa se vada si altceva.. dar momentan doar cu atat pot ajuta si cu pozele cu masina mea pentru a se vedea cat de inalta era