Jump to content

Cum trag cablurile de la CD-PL la statie?

Recommended Posts

cine imi spune pe unde le scot din casetofon prin spate - in masina, ca sa le dau pe sub praguri si sa le duc in spate in portbagaj... :-??

nu am vazut capacele pe unde le-as putea scoate...

kit-ul este de 16mm. in portbagaj probabil intra pe sub bancheta :blink: :)

- de la baterie in portbagaj (plusul) il prind de conducte pe sub masina cu soricei

- de la casetofon in portbagaj - nu stiu :)

daca nu pot sa fac eu asta frumos o sa merg sa mi le monteze cineva ca nu e un capat de tzara. dar vroiam sa le pun eu. imi place sa meshteresc la masina :)

cine imi spune pe unde le scot din casetofon prin spate - in masina, ca sa le dau pe sub praguri si sa le duc in spate in portbagaj... :-??

nu am vazut capacele pe unde le-as putea scoate...

kit-ul este de 16mm.  in portbagaj probabil intra pe sub bancheta  :blink:  :)

- de la baterie in portbagaj (plusul) il prind de conducte pe sub masina cu soricei

- de la casetofon in portbagaj - nu stiu  :)

daca nu pot sa fac eu asta frumos o sa merg sa mi le monteze cineva ca nu e un capat de tzara. dar vroiam sa le pun eu. imi place sa  meshteresc la masina  :)

198568[/snapback]

mai bine te duci la un service

dar daca te mananca:

toate firele se trag prin masina

pragurile interioare au cleme

mai bine te duci la un service

dar daca te mananca:

toate firele se trag prin masina

pragurile interioare au cleme

198597[/snapback]

Da, ma mananca rau :)

Am reusit sa le trag pe cele de la cd-pl in portbagaj! :) :) :)

super frumos! nici nu se observa ca sunt fire pe acolo si cablurile sunt groase si duble. le-am tras prin spatele cd-ului, prin masca aia care e sub bord, pe langa ea intra intr-un alt ornament mai greu, apoi pe sub mocheta (care este antifonata cu un fel de poliester=burete), pe langa caroserie - care are o scobitura unde mai sunt fire trase mana in portbagaj. in spatele banchetei mai este un burete d-asta mai tare si prin el trece un fir - pe acolo se baga si cablurile astea, alte locuri nu mai sunt.

a trebuit sa scot: cd-pl, masca de sub volan si se intinde pana la pedale, pragurile laterale, masca de pe stalp de dupa centura de siguranta, bancheta sezut, jumate de spatar si mochetele din portbagaj.

Daca nu pot sa duc plusul de la baterie in portbagaj pe sub masia... o sa caut sa il bag prin masina... ce a fac acum :)

Sper sa am pe unde sa il scot din masina sub capota... si mai e ceva... cand ajung in spate, s-ar putea sa nu fie locul ala pe unde sunt bagate firele in portbagaj si o sa trebuiasca sa trag de el in cealalta parte a banchetei... sper sa ajunga :D

In rest... ramane senzatia de a face un lucru bun, cu mana ta, la masina ta, cum poate altii nu l-ar fi facut sau cu mai putina grija. In plus, mai inveti ceva. Poti face asta si o a 15 oara sau la masina unui prieten bun. Mult de munca, degetele ma dor dar - Foarte multumit! :blink: :D

gata domne'! mi-am montat statia de unul singur! fara sa mai fac asa ceva vreodata.

am desfacut torpedoul, sm scos masca, pragurile, ornamente, iar bancheta, iar mochetele din portbagaj, in plus - desfa bateria cu toate kkturile alea... apoi nu era loc sa tai din cauciul ala pe unde tre' sa iasa firele... scoate si grilajul pe care sta bateria... taie, scoate fire.e, apoi pune iar alea inapoi, mufeaza cablurile si atasaza... si in partea asta - in spatele banchetei - are un poliester-burete d-ala de ies firele prin el in portbagaj... le-am tras la fel pe dupa caroserie... le-am mufat peste tot, le-am legat.. bla bla.... FOARTE MULTUMIT DE REZULTAT!

La cat de mult se vede ca am muncit la maina aia... pot spune ca am muncit degeaba :blink:) ca firele nu se vad deloc :)

...Marfa!