Jump to content

Parerea voastra

intelinside

Recommended Posts

pune grilele negre!o sa scoata in evidentza agresivitatea farului' si da mai bine pe negru...depinde offcourse si de gusturi dar eu am trecut la negre si sunt tare multumit :blink:

alea sunt proiectoare M E46 / E39 cu tot cu masca de plastic din jurul lor = se potrivesc pe bara ta

cat despre grile, ar trebui sa te gandesti ce mai ai pe masina - daca e toata neagra, mergi pe cele negre - shadow line

daca mai ai elemente cromate, jante, manere etc, poate cele cromate vor intregi imaginea

mai bine pune cateva poze cu masina, sa vedem :blink:

Edited by cat

Curiozitate.....ai de unde sa aduci grile negru total sau Cromate , dar lucruri de calitate pentru E46 ? Sunt interesat daca ai putea sa ma ajuti !

198789[/snapback]

In principiu pot aduce orice de pe ebay.com, dar din pacate numai pentru mine - prietenul care imi cumpara mie este stabilit in State si apelez la el doar pentru nevoile mele (stie ce masina am si nu cumpar altceva pentru ca o sa creada ca fac specula pe munca si timpul lui).

In concluzie nu te pot ajuta :blink:

alea sunt proiectoare M E46 / E39 cu tot cu masca de plastic din jurul lor = se potrivesc pe bara ta

cat despre grile, ar trebui sa te gandesti ce mai ai pe masina - daca e toata neagra, mergi pe cele negre - shadow line

daca mai ai elemente cromate, jante, manere etc, poate cele cromate vor intregi imaginea

mai bine pune cateva poze cu masina, sa vedem :blink:

198779[/snapback]

Deci merg proiectoarele?

post-2289-1172442671_thumb.jpg

post-2289-1172442679_thumb.jpg

Edited by intelinside

In principiu pot aduce orice de pe ebay.com, dar din pacate numai pentru mine - prietenul care imi cumpara mie este stabilit in State si apelez la el doar pentru nevoile mele (stie ce masina am si nu cumpar altceva pentru ca o sa creada ca fac specula pe munca si timpul lui).

In concluzie nu te pot ajuta :blink:

198797[/snapback]

Am inteles , mersi mult oricum !

Daca auzi pe cineva ca vinde sau cunoaste pe cineva care are nari cromate pentru E46.....te rog anunta-ma ! Bafta !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.