Jump to content

E60 520Da 2009 M-Pack

Scorpio 82

Recommended Posts

E60-ul. Un F10 chel inafara de aspect nu prea e interesant ca upgrade.

Am condus un F10 chel si ce m-a dat pe spate a fost cutia automata in 8 trepte. Daca e manuala clar nu. Mai e si ecranul ala mic in loc de navi :no:

E clar ca F10-le e superior daca ar avea acelasi dotari insa intre un E60 dotat si un F10 chel, as ramane la E60.

Ms de raspuns :thumbsup: Cam asa gandesc si eu momentan , doar ca vreau sa ma conving daca mai sunt si altii care gandesc la fel ca mine :D Am gasit si un automat la pret bun http://www.autovit.ro/bmw-520-C31411829.html dar parca interiorul mi se pare prea sobru si sec in combinatia aceasta:D

Totusi, ce inseamna chel?

Ceva tot trebuie sa aiba :)

Un F10 chel pentru mine ar inseamna (si pt altii cred ca tot asta inseamna): manual,navi mic, stofa, geamuri electrice, pilot automat, senzori ploaie si lumina, servo ,computer bord,radio-cd,inchidere centralizata,comenzi pe volan:)

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

Dupa aproape 2 ani de cand am jucaria, si aproximativ 28k de km facuti cu ea pot sa spun ca ma declar destul de multumit. Azi a avut parte si de o "sedinta foto", desi nu sunt genul care sa pozeze saptamanal atelajul din dotare, dar trebuia sa ii conving si pe unii colegi de forum ca masina inca arata exact precum arata si acum 2 ani; nu de alta dar masina am pus-o la vanzare acum ceva vreme si unul din colegii de forum vazand in anunt pozele facute acum 2 ani, era convins ca acum masina nu mai arata deloc ca in pozele acelea (desi el nu vazuse masina live in viata lui) ;) Service-urile le-am facut tot la 10k pentru ca circul 85% in oras, uleiul pe care l-am folosit fiind cel original 5W40.

In cei 2 ani de utilizare am schimbat in fiecare an la ea bucsele de la bara stabilizatoare fata (am suspensie sport) si ceva bucse in fata (nu mai stiu exact care :D tot de doua ori).Preventiv am curatat o singura data si injectoarele.

Poze ...

...

post-63427-0-28339100-1393702677_thumb.jpg

post-63427-0-38352800-1393702691_thumb.jpg

post-63427-0-35808700-1393702695_thumb.jpg

post-63427-0-29176300-1393702701_thumb.jpg

post-63427-0-64002900-1393703054_thumb.jpg

post-63427-0-15181100-1393703075_thumb.jpg

post-63427-0-10426200-1393703176_thumb.jpg

post-63427-0-81856800-1393703180_thumb.jpg

• Like 1

Dupa aproape 2 ani de cand am jucaria, si aproximativ 28k de km facuti cu ea pot sa spun ca ma declar destul de multumit. Azi a avut parte si de o "sedinta foto", desi nu sunt genul care sa pozeze saptamanal atelajul din dotare, dar trebuia sa ii conving si pe unii colegi de forum ca masina inca arata exact precum arata si acum 2 ani; nu de alta dar masina am pus-o la vanzare acum ceva vreme si unul din colegii de forum vazand in anunt pozele facute acum 2 ani, era convins ca acum masina nu mai arata deloc ca in pozele acelea (desi el nu vazuse masina live in viata lui) ;) Service-urile le-am facut tot la 10k pentru ca circul 85% in oras, uleiul pe care l-am folosit fiind cel original 5W40.

In cei 2 ani de utilizare am schimbat in fiecare an la ea bucsele de la bara stabilizatoare fata (am suspensie sport) si ceva bucse in fata (nu mai stiu exact care :D tot de doua ori).Preventiv am curatat o singura data si injectoarele.

Poze ...

...

asa mai da ! Bv !! ;) super.

O mai vinzi ?

PS : eu eram ala despre care spune cred :))

asa mai da ! Bv !! ;) super.

O mai vinzi ?

PS : eu eram ala despre care spune cred :))

Am primit pret foarte bun pe ea de la cineva din TM (foarte foarte aproape de cat am cerut) , dar nu sunt hotarat inca sa o vand si i-am refuzat politicos oferta :D Ma tot uit la F10 da cu spatele la F10 numa nu ma impac :) Privit din spate sincer F10 mi se pare uratel. In rest e frumos nu am ce comenta :)

Am primit pret foarte bun pe ea de la cineva din TM (foarte foarte aproape de cat am cerut) , dar nu sunt hotarat inca sa o vand si i-am refuzat politicos oferta :D Ma tot uit la F10 da cu spatele la F10 numa nu ma impac :) Privit din spate sincer F10 mi se pare uratel. In rest e frumos nu am ce comenta :)

mda si fara pachet e descult......pana te gandesti iti dau masina mea plus diferenta :)

• 1 year later...
Si uite ca E60-ul meu a ajuns la exact 210.000 km in bord. Pana in prezent probleme majore in cei 42.000 km de cand o am nu au aparut . De curand am schimbat fulie motor, intinzatoare, role . Zilele trecute i-am mai facut cadou doua anvelope pe spate , Vredestein Ultrac Sessanta, si spre surprinderea placuta a mea acum am gasit la 550 lei bucata desi cand le-am luat cele pe fata am dat in jur de 850 lei bucata .

post-63427-0-34655900-1438299301_thumb.jpg

post-63427-0-24440600-1438299313_thumb.jpg

post-63427-0-32914500-1438299320_thumb.jpg

Edited by Scorpio 82

, uleiul pe care l-am folosit fiind cel original 5W40.

...

Nu stiu daca mai folosesti uleiul asta in motorul tau, dar daca intr-adevar este vorba despre uleiul Original BMW 5W40, atunci ai cam gresit cu acesta in motorul tau. Original BMW 5W40 are norma LL98, pe cand tu ai nevoie de uleiuri cu norma LL04. Avand DPF, cu un ulei LL98 ii vei pune Capac in scurt timp. Daca tot vrei sa ramai pe un ulei Original BMW atunci poti folosi fie 5W30 fie 0W40 mai vascos la cald. Ambele respecta ultima norma BMW in ceea ce priveste uleiurile si anume acel LL04. Sunt uleiuri sintetice ce pot fii folosite in motoare cu DPF. Sau poti merge si pe alti producatori, dar la fel sa verifici prima oara sa respecte ultima norma BMW LL04.

Nu stiu daca mai folosesti uleiul asta in motorul tau, dar daca intr-adevar este vorba despre uleiul Original BMW 5W40, atunci ai cam gresit cu acesta in motorul tau. Original BMW 5W40 are norma LL98, pe cand tu ai nevoie de uleiuri cu norma LL04. Avand DPF, cu un ulei LL98 ii vei pune Capac in scurt timp. Daca tot vrei sa ramai pe un ulei Original BMW atunci poti folosi fie 5W30 fie 0W40 mai vascos la cald. Ambele respecta ultima norma BMW in ceea ce priveste uleiurile si anume acel LL04. Sunt uleiuri sintetice ce pot fii folosite in motoare cu DPF. Sau poti merge si pe alti producatori, dar la fel sa verifici prima oara sa respecte ultima norma BMW LL04.

Scuze de eroare, m-am uitat in cartea de service si intr-adevar 5W30 CASTROL sau BMW a fost bagat in motor la revizii :D