Jump to content

pareri BMW X5 E70(cei care conduc sau au condus)

Geoly

Recommended Posts

Salutare tuturor, am tot cautat pe acest forum, cateva pareri despre BMW X5 E70(2007- 2013)insa nu am gasit nimic, asa ca m-am hotarat sa fac un nou topic (sper sa nu fi fost altul inainte)

Pentru moment am un Audi A6 2006 si as prefera ceva mai mare, un SUV, iar acest X5 E70 imi place mai mult fata de celelalte (Q7 - Q5 - Touareg - Cayenne - ML), el are ceva aparte.

Ezit intre el si un Q5.

As dori cateva pareri (de la cineva care a condus asa ceva)daca sunt probleme cu o asemenea masina, la ce sa fiu atent cand o cumpar, la intretinere.

Eu locuiesc in Belgia, iar daca e sa ajung in Germania, imi e foarte simplu, insa am observat ca in Italia sunt mai aratoase si un pic mai ieftine.

Astept raspuns. mersi.

Cel mai bine sa mergi sa o iei din Germania, nu-ti recomand Italia...

Eu am un e70 3.0d cumparat in 2008 si am facut cu el 270.000 km de atunci, sincer, nu ma asteptam sa fie o masina asa reusita.. Nu am avut nici o problema cu masina, revizii + motorina si km cat de multi...

Singurul lucru schimbat la ea, galeria de admisie... atat!!.. Si cei mai multi km i-am facut prin tarisoara noastra draga, cu roti pe 20".. O masina foarte rezistenta, sau cel putin am avut eu noroc..

In Italia sunt mai alergate masinile si mai putin intretinute decat in Germania (in general). Fata de Q5 este altceva, mult mai sportiv, elegant si spatios. Am condus X5 in perioada cand aveam si eu un A6 si mi-a placut senzatia, este o masina corecta, daca ai posibilitati s-o cumperi nu mai sta pe ganduri.

am auzit ca nici in Germania nu mai e cum era odata, cum ca masinile sunt aduse acolo(din Italia, Cehia, Polonia...) :nea:

Si eu am auzit ca mierea pusa in ceai fierbinte e cancerigena nu doar isi pierde din peoprietati...daca stai sa apleci urechea la tot ce zboara normal ca avem tentatia sa credem cam ce ne convine. Daca iei un X5 E70 de la un handler corect (nu turc, polonez, rus sau alte natii) si sunt destui in Germania sau de la reprezentanta bmw chiar ai riscuri minime.

• Like 2

Cel mai bine sa mergi sa o iei din Germania, nu-ti recomand Italia...

Eu am un e70 3.0d cumparat in 2008 si am facut cu el 270.000 km de atunci, sincer, nu ma asteptam sa fie o masina asa reusita.. Nu am avut nici o problema cu masina, revizii + motorina si km cat de multi...

Singurul lucru schimbat la ea, galeria de admisie... atat!!.. Si cei mai multi km i-am facut prin tarisoara noastra draga, cu roti pe 20".. O masina foarte rezistenta, sau cel putin am avut eu noroc..

Cred ca ai nimerit cel mai bun x5 facut pana cum,eu am 80k km (cu x6)si am mai avut mici neplaceri,vb cu cei din service si imi spuneau ca intre 80-100k km in general mai pica brate,bielete,casete de directie.

Daca o luam asa si motorul este consumabil,cand spui ca nu ai schimbat decat galeria inseamna ca de restul nu te-ai atins.Mai sunt pb la cutii,condens la stopuri,etc. Intr-adevar cand ma uit in curtea vecinilor nu pot sa spun decat casunt masini reusite.

daca tu schimbi un motor la 80k inseamna ca DA...E CONSUMABIL

Daca o luam asa si motorul este consumabil,cand spui ca nu ai schimbat decat galeria inseamna ca de restul nu te-ai atins.Mai sunt pb la cutii,condens la stopuri,etc. Intr-adevar cand ma uit in curtea vecinilor nu pot sa spun decat casunt masini reusite.

.. Saptamana viitoare ma duc sa ii schimb amortizoarele spate, atat... si masina are 270.000 km.. Pot sa spun ca-i cea mai reusita masina care am avut-o pana acuma.. Cu e60-u am avut numai probleme, am compensat la ala:)))..

Si cei de la reprezentanta mi-au spus, ca am nimerit-o bine de tot, o masina reusita.. Chiar se mirau cum de se tine asa bine, la km astia..

brate+bielete+bucsi+etc...=consumabile....vrei sa te tina o viata???

Eu prin consumabil inteleg doar piesele care se platesc chiar si daca masina este in garantie (placute,filtre,ulei,etc).Daca o luam asa ajungem la concluzia ca orie tine de directie,articulatie este consumabil,la fel putem spune si de ambreiaj,turbo,etc.

• Like 1
  • Downvote 1

sincer o caseta de directie nu as baga-o la consumabile, indiferent de cat de proaste or fi drumurile astea... desi nu mai e chiar asa mare drama nici in romania decat prin orase...

din pacate e greu sa gasesti un handler gen neamt de 3 generatii care sa se ocupe de masini de sub 15k

IN al doilea rand nici nemtii nu mai sunt ce erau acu 15 ani, ca altfel nu rezista concurentei, si nu trebuie sa iti fie frica ca e de alta nationalitate, ce daca o iei de la un neamt nu o verifici, nu faci un drive test ?

• 4 months later...