Jump to content

faruri halogen vs led

Recommended Posts

de ce nu mergi pe un xenon de calitate pe faza lunga....eu aveam xenon 55w pe faza lunga, si oferau o vizibilitate foarte buna...dar ma deranja faptul ca trebuia sa astept cateva secunde pana ajungea la temperatura optima, deci la fleshuri nu erau de nimic, asa ca le-am dat jos si am trecut pe halogen default....am xenon 4300k pe scurta si nu am nevoie de o lumina mai puternica in plus....si totusi halogenele pe lunga ma ajuta atunci cand vreau o lumina suplimentara......nu inteleg dece vrei sa pui pe lunga halogene de 100w... vrei sa luminezi tot cartieru ? totusi daca vrei o lumina puternica pe lunga, mergi pe un retrofit cu lupa h4 si o sa ai bixenon.
  • Like 1

paiiii tu vrei sa transformi wati in volti. sti ce este una si ce este alta?????

Eu nu vreau sa transform nimic, doar ti-am explicat ca, desi ai un releu capabil sa tolereze o intensitate mare (20A), restul te limiteaza la valori mult mai mici (sectiune cabluri de 0,5mm, LCM, sigurante de 5A, etc)...

nu mai folosi termeni pe care ii auzi si gramatical esti capabil sa ii scri.

Asta se vroia o ironie? Accept ironii cu placere de la cei care cel putin inteleg/cunosc limba romana... iar tu abia te poti face inteles cu ce vrei de fapt, daramite sa mai intelegi ce iti explica toti ceilalti.

In cazurile astea de intelegere obtuza, eu ma retrag... si chiar te rog sa iti pui becuri de 100 w... ba nu, de 150w... da, pe bune, pune-ti!

Se pare ca iti doresti foarte mult asta, indiferent ce contraargumente tehnice ti se dau...

Asa ca, sincer, daca nu accepti parerile noastre, de ce le-ai mai cerut?

Era o intrebare retorica... topicul se inchide.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.