Jump to content

cumparare e90 318i

ovy318i

Recommended Posts

eu am bagat vinul si e produsa in 2008,stiam ca doar din 2009 erau facelift

E LCI (facelift) din fabrica chiar daca e produsa in 2008-09-08 .

http://s9.postimg.org/aj58qe2n3/image.png

Cu kilometrii e mai greu aici pe forum. Incearca maine sa suni la una din reprezentante . Cateodata merge , cateodata nu .

mersi,credeam ca doar din 2009 e LCI

am scris email la trado motor dar mi-au raspuns ca datele sunt confidentiale.

da-i un pm lui dooh poate te ajuta . oricum parerea mea e sa rogi pe cineva de pe forum sa o vada inainte daca e posibil , 450 km pt un samsar care vrea sa vanda masina ...

Edited by Myx

interiorul e din stofa ,negru,care piele?

Daten für die Fahrgestellnummer: WBAPF51010A419121Modellbezeichnung:318iAusführung:EuropaTypschlüssel:PF51E-Code:E90 (MUE)Karosserie:LimousineLenkung:linksTüren:4Motor:N43B20U0 - 2,00l (105kW)Antrieb:HeckantriebGetriebe:manuellAußenfarbe:Monacoblau Metallic (A35)Innenraum:Stoff Vertex/anthrazit (EBAT)Produktionsdatum:08.09.2008Werk:München

Adica a fost ,din stofa,acum are piele...smile.gif

Edited by sbircris

ovy318i--motorul a fost schimbat de cateva luni parca prin iulie daca nu ma insel ,avea un anunt ceva mai vechi in care a dat aceste amanunte,stiu asta pt. ca initial am fost si eu interesat de masina ,problema pt. mine fiind culoarea Edited by Sibianul

da,am vorbit cu vanzatorul si am zis ca nu o iau decat daca o verific la bmw,motorul a fost schimbat,tapiteria interioara e din piele(din fabrica era stofa),bordul e schimbat,masina fiind din fabrica fara navigatie,jantele nu mai sunt cele de fabrica,nu ma mai duc sa o vad,ma duce cu gandul ca a avut dauna totala.

Obligat ca la istoric scrie: "fara accident". La fel si la celelalte doua care le are la vanzare A3 si Juke.

da,

am bagat si eu nr de tel si am vazut

pe usa dreapta are piele pe usa stanga are textil, sunt curios ce scuza are

asta e,omu zice ca nu are nici o problema,ce sa mai zic.

Mai bine dai 1000-1500 euro in plus si te duci si iei din Germania tu personal. Nu lua niciodatĂŁ masina adusĂŁ de afara pt vânzare , foarte rar gĂŁsești una buna. Eu pana sa plec sa iau am facut mai ĂŽntâi vreo 3000 km prin Romanica am zis ca poate gĂŁsesc aici. Am gasit numai cazane aproape si una era chiar din Câmpina :)