Jump to content

Cum se monteaza un cheder?

Recommended Posts

Sub cel vechi care e iesit pe bucati se vede un lipici, ceva gen silicon. Nu prea vad cum ar putea fi presat.

chederul care vine pe usa, are pe el autoadeziv din fabrica. Usa trebuie sa fie perfect curata, si alaturi de cheder primesti si niste autocolante pe care le lipesti in anumite locuri si au rol de ghidaj.

Ciupanezu, proprietar de "service", habar nu are cum se prinde un cheder pe usa :)

De vina esti tu pentru ca te-ai exprimat aiurea.

Chederul e doar unul, si anume cel care vine montat pe caroserie si vine in contact cu usa.

Du-te si deschide usa, sa vezi ca exista chedere pe usa si pe caroserie. Sherlock :)

Edited by kristal_madness
  • Like 2
  • Downvote 2

Toata lumea, inclusiv eu, a inteles ca se referea la cel de pe caroserie.

Cand spui chederul de la usa, toata lumea se gandeste la cel de pe caroserie, nu la cele mici de pe usa.

Ma rog, esti oarecum infantil daca tu consideri ca habar nu am sa prind un cheder. Am facut destul de multe chestii mult mai complexe. Un cheder il poti monta si singur, fara nici cea mai mica experienta de mecanica auto.

Insa vad ca ma tot urmaresti pe forum si incerci sa-mi dai la gioale pe unde ma prinzi. Daca ai o problema cu persoana mea in mod special, da-mi un pm ca sa lamurim problema. E pacat sa-i deranjam pe altii cu astfel de posturi inutile.

L.E: Vad ca e o chestie pe care ai experimentat-o chiar tu: http://www.bmwclub.ro/forums/topic/109944-inlocuire-cheder-e90/page__p__1558579__fromsearch__1#entry1558579

Era mai simplu sa scrii chestia asta, fara figuri si impresii.

Edited by Service Premium
  • Like 2
  • Downvote 2

Toata lumea, inclusiv eu, a inteles ca se referea la cel de pe caroserie.

Cand spui chederul de la usa, toata lumea se gandeste la cel de pe caroserie, nu la cele mici de pe usa.

Semeni cu victor ponta in consecventa. Da cu minusuri ca altceva nu stii sa faci.

Omul a zis DE PE USA, nu DE LA USA.

Si vezi ca au inteles majoritatea despre ce e vorba.

• Like 1
  • Downvote 1

A scris cineva mai sus de banda dublu adeziva. Ar fi o idee buna. Eu am prins cu banda adeziva Bison nr de inmatriculare si acolo a ramas de vreo 4 ani.

Vezi ca gasesti in bricostore banda Moment care tine 10kg pe metru liniar.

Eu am zis sa nu dai cu super glue, pt ca mie niste destepti in service mi-au lipit chederul de pe usa cu super glue si de-aia l-am si schimbat ulterior.