Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Bmw 530xd M Sport e60 LCI

alexhanganu89

Recommended Posts

Iarna folosesc tot jantele de m. Cred ca o sa mai imi iau un set de jante de vara cu masura diferita. Dotz mugello.

Inviato dal mio GT-I9505 utilizzando Tapatalk

Masina e full. MSport din fabrica. Imi lipseste trapa si incalzirea in scaun. Interior piele bej, platfon negru, oglinzi externe full electrice si heliomate, scaune m electrice, faruri bixenon directionale si cu faza scurta faza lunga automata, bluetooth, asistenta la coborare si multe altele.

• Downvote 2

Masina e full.

Sa nu exageram.. pune niste poze, sa vedem.. Asta cu full fara incalzire in scaune etc.. o auzi doar pe autovit..

Nu zic , ca nu ii dotata bine, dar pana la full cred ca mai ai..

Sa o stapanesti sanatos si pune pozeee :thumbsup:

• Like 3

Ms. din pacate nu prea am poze cu interiorul. Acuma nu stiu ce vrea sa insemne full pt tine. Am navigatie professional cu usb si bluetooth, senzori de parcare fata spate. Pana mea nu imi dau seama ce ii mai lipseste. Lumineaza-ma tu mdln.

Cand am cumparato.

post-64610-13852992633093_thumb.jpg

Din ce se vede in poza, nu ai nici scaune comfort, scaune sport din cate vad..

Dar nu asta conteaza, eu ziceam ca suna cam samsaresc, sa zici ca masina e full, fara incalzire fara etc etc..Sunt sigur ca-i dotata masina, dar pana la full e cale lunga..

Asteptam mai multe poze, fa-i poze sa o vedem si noi mai bine.. Frumoasa si o motorizare excelenta.. Mai ales ca-i si X drive..

• Like 1

Ms. din pacate nu prea am poze cu interiorul. Acuma nu stiu ce vrea sa insemne full pt tine. Am navigatie professional cu usb si bluetooth, senzori de parcare fata spate. Pana mea nu imi dau seama ce ii mai lipseste. Lumineaza-ma tu mdln.

Cand am cumparato.

O parte din extra-optiunile care s-au pus pe E60 au fost cam acestea: scaune incalzite,piele, trapa, scaune sport sau confort,scaune cu ventilatie, scaune cu masaj,volan electric cu memorie (la pachet cu memorii scaune) , head-up-display,active steering,dynamic damping control webasto,faruri adaptive, navi professional, audio logic 7, keyless go, keyless entry , asistenta la schimbare faza lunga-scurta ,oglinzi pliabile eletric, etc... mai adaugati voi . masini full cam foarte putine exista. Eu E60 full inca nu am vazut live :) dar oricum pentru noi , o gramada de extra-optiuni sunt inutile; se poate trai linistit fara ele .

Edited by Scorpio 82

Inteleg. Poate am exagerat eu un pic. E full pentru gustu meu.:)))) Pentru ca mie asa imi place cum e ea.

Asta-i altceva, ca tie iti place asa.. Si asta-i cel mai important, sa iti placa tie cel mai mult.. Oricum asteptam poze mai multe, ca-i frumoasa si merita poze mai multee :sorcerer:

Cel mai mult imi place culoarea. Carbonscvartz metalic. (nu sitiu daca am scris corect)

E primul meu bmw. Vad ca tu esti mult mai expert decat mine. Oricum mai am ult pana la full. Am aberat un pic. Multe din ce ai scris tu le am si eu. Ce conteaza e sa iti placa tie ca posesor al masini. Am o problema. Temperatura motorului nu creste mai mult de 78 grade. Afara erau 5 grade. Ma poti ajuta si pe mine?? Banuiesc ca ar fi termostatul general.

Cand am cumparato.

O parte din extra-optiunile care s-au pus pe E60 au fost cam acestea: scaune incalzite,piele, trapa, scaune sport sau confort,scaune cu ventilatie, scaune cu masaj,volan electric cu memorie (la pachet cu memorii scaune) , head-up-display,webasto,faruri adaptive, navi professional, audio logic 7, keyless go, keyless entry , asistenta la schimbare faza lunga-scurta ,active steering,dynamic drive,oglinzi pliabile electric, cutie viteze sport cu padele (doar la automata) ,telefon, etc... sunt multe ,mai adaugati voi. Masini full de adevaratelea cam foarte putine exista. Eu E60 full inca nu am vazut live :) si oricum unele din extra-optiunile care se puteau pune pe e60 pentru noi sunt inutile . De exemplu ce imi tebuie mie masinii pt a fi "full" in interior e : scaune incalzite, un joystick obligatoriu, tapiterie bej si eventual trapa si navi mare :)

Edited by Scorpio 82

E primul bmw care il am. L-am cautat mult pana sa il gasesc asa 530xd msport 235cp. Pur si simplu nu gaseam xD cu pachet m complet. Am si eu o problema. Temperatura motorului nu trece de 78 grade. Afara sunt 5 grade si dupa 150km de condus.

Edited by alexhanganu89

Ms octavian. Nu reusesc sa iti trimit pm. Oricum acum un an am cumparat masina cu 114000 km e din 2007. Am cumparato din italia de la Monza. A mea are carte service si manualul de instructiuni plus chilometri certificati si garantie 1an.

Manual de instructiuni avem toti la masinayahoo.gif,important este sa ai carte sevice cu schimburile evectuate la reprezentanta bmw .

Presupun ca ai luat-o de la proprietar nu concesionarie,sau chiar de la reprezentanta bmw din Monza.