Jump to content

ulei

Gully

Recommended Posts

Am luat eu azi 5w40. 32 Ron litrul, e corect pretul. Cu tot cu tva. :)

LE: 0w30, 5w30, 0w40 toate sareau de 60 Ron, ba chiar unele peste 70. Nu stiu daca merita ca nici pe alea nu te lasa inima sa schimbi cand arata in bord. :blink:

Edited by avlad

am si eu nevoie de cateva informatii cum ar fi:

masina mea: 320d E46

1. ce ulei sa-i pun? unii spun ca Castrol 0 - 40 nu e bun..........

2. Sintetic sau Mineral?   

3. cat sa ma astept sa fi consumat?

multumesc anticipat

199205[/snapback]

Mergi si cumpara de la AB, ce-ti recomanda ei, pretul va fi acelasi ca pe piata.

Mergi si cumpara  de la AB, ce-ti recomanda ei, pretul va fi acelasi ca pe piata.

199254[/snapback]

Aici nu stiu daca e chiar asa. Mie mi-au recomandat 5W30 care era dublu la pret fata de 5W40. Mi-a mai zis ca si 0W30 sau 0W40 sint foarte bune. Am intrebat eu daca au si d-,,ala" si zice da, 32 RON, FOARTE BUN si el, full sintetic. :) Sint tz topicuri aici despre uleiuri, informeaza-te inainte sa arunci o caruta de bani pe un ulei pe care ti-l papa motorul mult prea repede. :blink:

am si eu nevoie de cateva informatii cum ar fi:

masina mea: 320d E461. ce ulei sa-i pun? unii spun ca Castrol 0 - 40 nu e bun..........2. Sintetic sau Mineral?    3. cat sa ma astept sa fi consumat?

multumesc anticipat

sau, daca mai ai dubii...enjoy ! :blink:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=1263&hl=

Am luat eu azi 5w40. 32 Ron litrul, e corect pretul. Cu tot cu tva. :)

LE: 0w30, 5w30, 0w40 toate sareau de 60 Ron, ba chiar unele peste 70. Nu stiu daca merita ca nici pe alea nu te lasa inima sa schimbi cand arata in bord. :blink:

199224[/snapback]

5w40 nu e "gros"?

Nu ma pricep, probabil e un pic mai gros, au primat insa pretul si faptul ca de multi ani toti cei pe care ii cunosc si se pricep la masini m-au sfatuit ca la peste 100k km sa pun 5W40. In masinile noastre second apar uzuri, cine stie exact cati km au. A mea merge si arata ca avand reali km (105k) dar Dumnezeu si fostul proprietar stiu exact. Am preferat sa nu risc sa fie ,,prea" subtire si sa am consum mare de ulei sau cine stie ce alte minunatii. Cred ca 5W40 e un compromis destul de bun.