Jump to content

In memoria lui Paul Walker

Dan Dan

Recommended Posts

Stiu ca a trecut ceva vreme, nu am gasit un topic pe tema asta, daca exista rog sa fie sters, pentru ca era un impatimit al masinilor, pentru ca multi ne-am uitat la filmele in care a jucat si pentru ca uitandu-ma pe link-ul de mai jos am vazut ca are o legatura cu BMW-ul...

Daca e voie, asta este link-ul:

http://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=625617

• Like 6
  • Downvote 1

Moartea acestui om este inca un exemplu ca viteza trebuie utilizata doar in cadru organizat si nu prin oras sau locuri publice.

Hai sa asteptam intai rezultatele anchetei ca sa aflam cine a fost la volan si date despre starea tehnica a masinii ca sa tragem apoi concluzii. Sunt multe ipoteze, viteza e un factor confirmat din accident insa nu se stie cu exactitate viteza.

Sunt zvonuri cum ca Porsche a informat toti proprietarii de Carrera GT ca masina e foarte instabila pe anumite suprafete.

Edited by jeezy
  • Like 2
  • Downvote 2

au spus clar sa suspecteaza ceva defectiuni la porsche desi e cam greu de crezut si pilotul de la volan mare artist ... a zburat direct in ceruri. oricum el a fost actor bun , inainte sa moara am vazut ultimul lui film Hours ,merita vazut. Tema e chiar hilara visavis de ce a patit el Edited by Myx

Cand ai motor de 5.7 l cu 612 cp,mi se pare normal ca poate fi uneori instabila,mai ales cand o calci prea tare

Lasa motorul ca avem pe forum colegi cu masini de 500cp si sunt sigur ca se bucura de ele. Problema era suprafata de rulare, Porsche-le asta e prea sensibil pentru a il folosi pe drumuri obisnuite.

Probabil in Romania nu ai ce cauta cu el. Am citit undeva ca nici peste speed bumps nu poti trece cu el fara sa strici niste scuturi.

Pe langa asta, amandoi aveau experienta in competitie si sunt convins ca erau mai mult decat constienti ca drumul public nu e pista.

Edited by jeezy
  • Downvote 6

umbla vorba pe net ca masina avea pierderi de lichid frana si probleme pe la servo , soferul pe langa faptul ca era pilot printre altele era si mecanicos .

comentariile sunt de prisos acum, cand esti intr-o masina rara precum carrera GT este imposibil sa nu ii mai dai o "blana" , mai ales cand te recomanda "calitatile"

• Like 1
  • Downvote 1

Posibilele defectiuni ale masinii sunt irelevante.

Pai nu sunt irelevante daca scurgerile de lichide au facut ca masina sa arda ca o torta incat sa nu poata fi identicate victimele sau pierderea controalelor masinii.

Da, e posibil ca viteza mai mica sa fi ajutat in a scapa cu viata.

• Downvote 1

comentariile sunt de prisos acum, cand esti intr-o masina rara precum carrera GT este imposibil sa nu ii mai dai o "blana" , mai ales cand te recomanda "calitatile"

Daca esti meserias si ai masina de pista, da-i talpa pe pista si lasa drumul public pt cei care merg legal. Sau aproape legal.

Ma rog, e evident ca daca scoteau pe bucati un negru sau un tigan, era aratat cu degetul. Daca scot "un artist" si "pilot" vai ce pacat si hai sa cautam motivele cum ar fi defectiunile tehnice.

:no:

Daca esti meserias si ai masina de pista, da-i talpa pe pista si lasa drumul public pt cei care merg legal. Sau aproape legal.

Pai tocmai asta ma intrebam si eu mai devreme, amandoi mergeau si pe pista, de ce pe strada?

Se distrau sau e altceva...

• Like 1
  • Downvote 1

Ma rog, e evident ca daca scoteau pe bucati un negru sau un tigan, era aratat cu degetul. Daca scot "un artist" si "pilot" vai ce pacat si hai sa cautam motivele cum ar fi defectiunile tehnice.

Investigatiile de la fata locului, urmele de cauciucuri, lipsa urmelor de franare, incendiul in sine duc la o ipoteza ca masina ar fi fost defecta si ar fi avut scurgeri de lichide.

Martori de la eveniment spun ca Rodas(soferul) zicea ca ceva nu merge cum trebuie la masina si au mers amandoi sa dea o tura (probabil prea in viteza).

Nu le cauta nimeni motive, Walker a ajutat multa lume prin ROWW, nu era doar un artist.

Rodas a mai avut un accident anul asta pe pista, la ceva eveniment Pirelli, se suspecteaza ca a avut probleme cu franele, Mustang-ul fiind dauna totala si el a scapat fara probleme.

Edited by jeezy

Moartea acestui om este inca un exemplu ca viteza trebuie utilizata doar in cadru organizat si nu prin oras sau locuri publice.

Moartea lor e un exemplu ca unii mor smecheri la volanul unor supercaruri, iar altii mor ca fraierii.

Adevarul e ca si-au trait viata. Multi oameni doar exista, nu si traiesc.

Poti muri lovit de fulger, poti muri de cine stie ce gripa bagaboanta sau poti muri de la o muscatura de capusa.

Ce rost are sa folosim chestia asta ca o demonstratie pentru siguranta rutiera?

Cine are o masina de genul ala nu va merge legal.

Edited by Service Premium
  • Like 5
  • Downvote 3

Moartea lor e un exemplu ca unii mor smecheri la volanul unor supercaruri, iar altii mor ca fraierii.

Adevarul e ca si-au trait viata. Multi oameni doar exista, nu si traiesc.

Poti muri lovit de fulger, poti muri de cine stie ce gripa bagaboanta sau poti muri de la o muscatura de capusa.

Ce rost are sa folosim chestia asta ca o demonstratie pentru siguranta rutiera?

Cine are o masina de genul ala nu va merge legal.

Asa e Ciupa,ai dreptate.

Pacat, mare pacat R.I.P sweat.gif

Cel mai tare ma oftic ca nu o sa mai apara seria de fime NFS . Si chiar daca ar mai aparea nu cred ca ar mai avea acelasi farmec fara Paul Walker - Brian O'Cconner

nu stiu de ce ti se pare ca l-am ridicat in slavi pe sofer :)

eu nici pe actor nu-l apreciez,a avut norocul sa aibe priza la publicul Fast&furios , nu se poate compara cu Anthony Hopkins de exemplu.

eu zic doar ca desi calitatile te recomanda si poti sa-ti mai "permiti" sa o arzi ca un teribilist ,a gafat-o , iar asta i se poate intampla oricui.

eu nici pe actor nu-l apreciez,a avut norocul sa aibe priza la publicul Fast&furios , nu se poate compara cu Anthony Hopkins de exemplu.

Nici seria aia nu e vreo capodopera. E o seria stupida, suprarealista, dar foarte misto.

Uneori ai nevoie si de umor de proasta calitate la fel cum ai nevoie si de un film superficial, dar placut.

Nu trebuie sa fie totul profund, filosofic.

A jucat foarte bine avand in vedere nivelul scenariului.

• Like 2
  • Downvote 2

Uneori ai nevoie si de umor de proasta calitate la fel cum ai nevoie si de un film superficial, dar placut.

Nu trebuie sa fie totul profund, filosofic.

A jucat foarte bine avand in vedere nivelul scenariului.

Mai bag un +1. Si recunosc ca la primul m-am uitat de mai multe ori. Are ceva filmul ala daca esti pasionat de masini. Chiar daca in multe locuri e subtire. Si regia e maxima, doar industria le apartine. El este produsul acelei industrii.

Imi pare rau, prea devreme...

• Like 2
  • Downvote 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.