Jump to content

Accident minor

salex

Recommended Posts

Eu tocmai ce mi-am schimbat azi bara, la Brandex cu 300 de lei cu tot cu manopera, a iesit perfect, era culmea sa nu iasa a fost luata de pe alta masina ca a mea si am mai ramas si cu 1 mil de la ASTRA.

Asa ca daca esti descurcaret ramai si cu bani la toata afacerea, acum abia astept sa mai dea unul peste mine dar de data asta sa fie bara fata ca aia e zgariata destul de rau :)) si sa fie la fel de minor ca si cea de pe spate :)

Multumec Brandex din nou pe aceasta cale

PS: cu toate ca in urma constatarii in tabelul de la ASTRA scrie la Inlocuit NU eu am facut sa fie DA :)

ai avut noroc sa gasesti la culoare si vopseaua in stare buna . Daca te gandesti putin vezi ca o bara originala 400 ron(!!! sau mai mult ) plus revopsit 450 ron ar depasi cu mult bugetul acordat . Tu esti caz izolat , nu generaliza si pupa undeva Astra ca nu e chiar asa . :thumbsup:

E irelevant pentru altii ca pentru mine nu e.

Am posibilitatea sa vopsesc la reprezentanta cu numai 200 de lei elementul.

de ce nu detaliezi putin ? Mai exact cum vopsesti tu la reprezentanta cu 200 ron elementul .

Edited by Myx

ai avut noroc sa gasesti la culoare si vopseaua in stare buna . Daca te gandesti putin vezi ca o bara originala 400 ron(!!! sau mai mult ) plus revopsit 450 ron ar depasi cu mult bugetul acordat . Tu esti caz izolat , nu generaliza si pupa undeva Astra ca nu e chiar asa . :thumbsup:

Myx eu o am la 250 OEM cu tot cu bandouri suporti armatura de aprox 2 sapt si nu se incumenta nimeni sa o cumpere si in plus,are doar 1 zgarietura superficiala deci e aproape 10/10.

Si in Valcea e tot 200 RON elementu cu tot cu factura si garantia lucrarii

Edited by vl69uli

de ce nu detaliezi putin ? Mai exact cum vopsesti tu la reprezentanta cu 200 ron elementul .

Nu o pup deloc pe Astra o bara originala costa 1.743,68 RON nevopsita si fara bandouri pt E46 FL, la care sute de masini ca a mea exista si culoarea e destul de des intalnita slabe sanse sa nu ai noroc sa gasesti ceea ce trebuie.

In alta ordine de idei daca cauti gasesti si mai ramai si cu bani.

Si cu vopsitul e foarte simplu cunosc pe cineva la reprezentanta care poate sa mi-o vopseasca pe sub mana.

Nu o pup deloc pe Astra o bara originala costa 1.743,68 RON nevopsita si fara bandouri pt E46 FL, la care sute de masini ca a mea exista si culoarea e destul de des intalnita slabe sanse sa nu ai noroc sa gasesti ceea ce

pe asta mizeaza si astra ..dar la cati bani costa asigurarile acum iti pare corect? pt piese sh sunt tarifele astea :))))

• 1 month later...

Salutare! Imi pare rau ca postez atat de tarziu, dar seria sesiune si automobile m-a intarziat :))

Am rezolvat cu bara! In doua saptamani, sau trei a venit bara noua, m-am dus sa imi ia culoarea, iar doua saptamani mai tarziu m-au chemat sa o monteze. Adica...pe la jumatatea lui ianuarie aveam bara noua montata. Bara era noua, a venit gri, nevopsita, iar cand a montat-o am stat langa mecanic, desi nu aveam voie... Totul a mers ok, eram cu ochii pe el ca pe butelie :)) Culoarea a fost ok, deci per total pot spune ca am fost multumit, in ciuda feedbackurilor negative.