Jump to content

Sfat achizitie BMW seria7 3.0 D 2003-2005

Andrei 212121

Recommended Posts

daca are bani nu inseamna ca trebuie neaparat sa-si ia o masina cu care sa etaleze situatia financiara. probabil omu vrea sa stranga banii astia care ii castiga, si sa faca ceva cu ei. Cunosc caz in care a mers cu cielo 12 ani, timp in care si-a luat vre-o doua tiruri si excavatoare, a bagat toti banii intr-o firma de constructii si cand s-a vazut cu afacerea pe picioare sigure abia atunci a cheltuit si pt sufletu lui. sunt putini car pot sa se abtina.
  • Like 4
  • Downvote 1

ai dreptate, dar vezi si tu ca aici e vorba de mai mult. nu a facut casco la audi A6 aproape nou. deci prea ma tem ca banii nu ii baga in excavatoare.

si de vreme ce s-a gandit la seria 7, nu cred ca putem compara situatia cu cel cu Cielo.

parerea mea...

PS: raspuns la postare lui mihai.

PS2 : bun venit comitetului :)

Edited by Paleonte

daca are bani nu inseamna ca trebuie neaparat sa-si ia o masina cu care sa etaleze situatia financiara. probabil omu vrea sa stranga banii astia care ii castiga, si sa faca ceva cu ei. Cunosc caz in care a mers cu cielo 12 ani, timp in care si-a luat vre-o doua tiruri si excavatoare, a bagat toti banii intr-o firma de constructii si cand s-a vazut cu afacerea pe picioare sigure abia atunci a cheltuit si pt sufletu lui. sunt putini car pot sa se abtina.

Serios? Pai ti se pare ca e aceeasi situatie? Asta cu cielo avea nevoie de o masina de hamalit, si daca si-ar fi cautat o masina pentru el crezi ca ar fi stat pe forumuri etalandusi veniturile pentru o presupusa achizitie?

Ei, uite ca va descurcati si singuri.

ON: Andrei, nu-i lasa pe ciudosii astia sa te demoralizeze. Ai banu' pe tine, nu ezita. Ia-ti beenveul mult dorit.

Sal.

• Like 1
  • Downvote 1

Ei, uite ca va descurcati si singuri.

ON: Andrei, nu-i lasa pe ciudosii astia sa te demoralizeze. Ai banu' pe tine, nu ezita. Ia-ti beenveul mult dorit.

Si da-le report tuturor, ce mama dracu'. Nu se mai termina odata cu misto-urile astea!

Eu unul ii propun pe procuror si pe vuv in echipa moderatoare. Nu se mai ajungea in situatia asta. Cineva trebuie sa va-nvete ce e aia disciplina intr-o zi!

Bine ai revenit :)).

Imi cer scuze ca am subapreciat dorinta lui de modestie...cum zice si Ciupa...daca faci atata malai pe an te duci si iti "scuipi" in garaj o masina de 9.000euro fara sa faci topic pe forum...oh , dar stai, totusi nu cred ca am subapreciat modestia...din moment ce tocmai am aflat "valoarea" lui anuala...

• Like 1

Wow...pai eu is parlit in comparatie cu nenea care face 100.000euro/an dar n.am facut topic ce masina sa.mi iau si n.am cerut sfaturi aberante...macar daca zicea omu ca vroia sa isi ia ceva Aventador sau F458 asa mai ziceam ca poate nu era asa batator la ochi...dar sa spui ca faci atatia bani pe an si sa vrei sa iti iei masina de sub 10k euro m-i se pare mitomanie pe fata....poate face atata banet si poate chiar vrea sa.si ia masina de 10k euro...da' nu faci topic pe forum...decat daca vrei bagare de seama...

P.S. Si nu e un X6 50i...e X6 50i stage 2, full piele+trapa, anvelope runflat si fara roata de rezerva sa nu.mi ia din acceleratie...

Edited by MscleMike
  • Like 3
  • Downvote 2

Nu am facut cont aici sa fac demontratii financiare,doar am justificat motivele si principiile mele mai sus.

Si daca as face 200k/an nu as da mai mult de 10 k pe o masina,indiferent care ar fi ea.

Cat despre partea cu veniturile mele anuale,trebuia sa imi imaginez ca sunt cativa care nici macar nu pot percepe ideea de a face ceva bani seriosi,si mai ales cinstit.trebuie saatasezfuturasii de salariu lunar sa ma creada cineva? :))

Fac parte cu mandrie din acel 10% care are un banut si nu seafiseaza ca un looser ieftin prin maini de x-mii euro pe centru si prin parcarile mall-urilor,si care daca nu mai are cui da o teapa de 2-3 k timp de 2 saptamani la rand nu mai are benzina sa miste masina din fata blocului in care locuieste cu mama sora si 3 verisori.

Credeam ca stau de vorba cu ceva oameni seriosi,dar se are ca m-am inselat.Multumesc oricum domnilor care au inteles ideea.

Cat despre gril rele,doar asa pt ca pot...Andrei Ioan Petrescu ma cheama,daca mai avet intrebari,nelamuriri sau dubii,nu ezitati sa ma contactati,fac demonstratii gratis de luni pana vineri,mai putin w/enduri si sarbatorile legale.

Multam de "sfaturi".

Hai noroc!

• Like 3
  • Downvote 1

Fara jigniri ca nu-i cazul.

Sau vreo scursura din comitet?

Jigniri selective :)

Fac parte cu mandrie din acel 10% care are un banut si nu seafiseaza ca un looser ieftin prin maini de x-mii euro pe centru si prin parcarile mall-urilor,si care daca nu mai are cui da o teapa de 2-3 k timp de 2 saptamani la rand nu mai are benzina sa miste masina din fata blocului in care locuieste cu mama sora si 3 verisori.

Pai si e65 nu e masina de "afisat"? Daca vrei sa fii om serios, poti sa iti iei o Skoda Octavia ceva si ai terminat problema.

Sa zicem ca esti un arogant mai zgarcit asa.

Si eu, daca as avea 10k/luna mi-as lua masina si gata, nu stau sa pun intrebari pe un forum (eventual doar l-as citi).

• Like 1
  • Downvote 2

DacĂŁ tĂŁceai filozof rĂŁmâneai...tu nu vrei sa te etalezi prin parcĂŁri cu mașini de x mii de euro da' o dai ĂŽnainte cu câștigurile tale de xxx mii de euro pe forum...nu te supĂŁrĂŁ dar tu cu mânuța ta ți.ai fĂŁcut-o iar ĂŽncheiere. Ta mĂŁreațĂŁ ĂŽm. Arata cel puțin mie ca mi-am pierdut câteva minute din viata scriind.ĂŽn acest topic de 2 lei. Bravo ție, rușine mie.

Ah,da,era sa uit in emiratele arabe sunt DHS,nu USD...

Dar hai sa ducem discutia asta ieftina si mai departe,devine chiar amuzanta...CUM anume ar suna pt unii incuiati sa lucrezi in MOI (ministerul de interne,sa nu mai bag cumva in ceata pe cineva) la emirati,sa zicem,asa..ipotetic,si sa iei undeva la 7800 euro/luna,si sa ai papa bun,internet wireless,sa stai numai in hotele gen Qasr al Sarab,sa ai sub fundulet doar Chevrolet Silverado,Ford F150,Chev.Suburban,Toyota Land Cruiser V8 si Tundra...sa vi acasa tot la 2 luni...suna a minciuna strafundata,nu? :))))))

M-ati prinscu minciuna,credeam ca poate o tine,dar nici o sansa cu asemenea baieti de un intelect deosebit.

Realitatea e ca sunt un parlit care lucreaza in Spania la cules de capsuni,si care mai trece cateodata prin santierele din Italia necalificat,apoi la furat de carduri prin Anglia,si am reusit de am strans asa...vreo 9 k euro si acum as vrea sa imi iau beemveu si eu sa apar ca un fel de smecher in fata prietenilor de la bloc.Mai am de stat vreo 6 luni si o sa am si bani de benzina pt el,o sa rup gura targului!!!!

Va multumesc din nou pt seriozitate si raspunsuri,mult succes in continuare!

• Downvote 8

@Andrei Vad ca o tot dai inainte cu aroganta tipica romanului de pe dincolo.

Pai ba 7800eur/luna, tu nu ai observat ca nu te-a intrebat nimeni ce faci sau cat castigi si singur te-ai bagat in seama? Cui dreacu' ii pasa ce faci tu? Bine ar fi sa si ramai pe-acolo, ca daca te intorci o sa avem un cocalar in plus.

Si masinile alea ce le-ai insirat, e plin Dubaiul de ele, fiind o tara producatoare si exportatoare de petrol, normal ca au motoare de la 3000 in sus.

Edited by P.I.M.P.
  • Like 1
  • Downvote 2

Pe departe era gandul sa ma etalez sau io mai stiu ce...Unde am ajuns si ce fac e datorita muncii mele,care ma priveste la un nivel personal.

Vroiam doar sa aflu ceva pareri despre o amarata de masina,atat tot.Dar se pare ca altii nu prea pot procesa asemenea informatii,ca se poate munci cinstit si corect pe bani faini si in strainatate,fara compromisuri.

Dar tot ce percep unii berbeci e...ca ma laud.

Subiect inchis,se pare ca nu prea sunt multi cu care ma pot intelege pe aici.

• Like 1
  • Downvote 1

Nu am facut cont aici sa fac demontratii financiare,doar am justificat motivele si principiile mele mai sus.

Si daca as face 200k/an nu as da mai mult de 10 k pe o masina,indiferent care ar fi ea.

Cat despre partea cu veniturile mele anuale,trebuia sa imi imaginez ca sunt cativa care nici macar nu pot percepe ideea de a face ceva bani seriosi,si mai ales cinstit.trebuie saatasezfuturasii de salariu lunar sa ma creada cineva? :))

Oricum o dai, e de prost gust sa scrii pe un forum auto public cat castigi anual, indiferent daca e adevarat sau nu.

Daca ai avea intr-adevar atat de multi bani, ti-ai cumpara masina respectiva si gata.

Sa moara ma-sa, 10 000 euro e o suma pe care multi o dau pe un Logan. Ce atatea calcule daca e vorba de banii de pe o luna de munca?

Ai nimerit-o perfect pe asta. Seria 7 nu e in nici un caz o masina de om modest. Daca vroiai sa fii low-profile te gandeai sa-ti iei o masina noua de 10-15 000 euro.

Seria 7 e o masina de lux care a costat noua cam 100 000 euro, deci e privita ca atare.

@Andrei Vad ca o tot dai inainte cu aroganta tipica romanului de pe dincolo.

bine punctat. tocmai ma gandeam. romanul flamand, nascut cocalar, emancipat in tari exotice, care acum le explica la romani cum se mananca icrele negre.

iti spun sigur ca nici un om crescut intr-un anumit nivel de educatie, si care s-a invartit in cercuri "bune" , nu simte nevoie stringenta ( de care dai tu dovada ) , de a se epata pe unde poate.

• Like 4