Jump to content

Vand BMW e36 316i coupe

Dan_316i

Recommended Posts

Vand BMW e36 316i coupe fabricatie iulie 1994

Masina este una normala si de bun simt, nu este impecabila, insa se prezinta intr-o stare foarte buna. Consider ca am intretinut-o corespunzator si cu piese de calitate. In Romania este inmatriculata din septembrie 2008, taxa platita si nerecuperata, sunt singurul proprietar in toti acesti ani. In Germania conform brief-ului a mai avut 3 proprietari. Masina de nefumator.

Ca si "dotari" pot preciza ca are urmatoarele:

- cotiera fata

- covrig volan m-technic cumparat nou

- nuca schimbator si fusta din piele, recent reconditionate

- geamuri electrice, upgrade la model e36 fl

- oglinzi electrice

- trapa electrica

- inchidere centralizata cu cheie tip diamant

- ABS, 2 x airbag SRS

- proiectoare ceata

- faruri Bosch cu lupa

- perdeluata originala bmw

- scaun sport pe partea soferului

- semnale albe si stopuri alb-rosu

ITP valabil pana in 30 oct 2014 si RCA valabil inca un an.

Se vinde cu jante de tabla(6.5J cu et42) si anvelope de iarna Continental 205/60r15.

In urma unor evenimente neplacute in decursul anilor am inlocuit masca fata, capota si usa pasager.

Masina are inlocuite multe plastice, clipsuri, chedere geamuri spate si alte elemente reconditionate.

Ca si parte de mecanica as recomanda inlocuirea amortizoarelor fata, iar la interior necesita reconditionarea plafonului(se desprinde panza).

PRET 2299 euro negociabil, nu sunt interesat de nici un fel de combinatie. Topicul masinii se poate accesa din link-ul de la semnatura mea sau din primul rand al anuntului.

Contact o751 65 75 75

• Like 4

Intrucat am scazut pretul masinii pe alte site-uri il reduc si aici la 2100 euro negociabil.

Contact o751 65 75 75

As putea sa adaug ca merge la fel sau mai bine ca orice E46 de 2000 de euro, ca ai schimbat multe piese doar ca au fost mai mult sau mai putin uztate sau pentru ca pe facelift eveau ceva in plus (geamuri laterale cu banda anti inghet, oglinda cu incalzire, volan, parti din interior) si cred ca depasesti cu usurinta numarul mediu de piese OE per E36 comandate de la Contempo.

Masina arata, ca si uzura interioara, mai bine decat E46-le meu din 2002 si este non-"cocalarizata" cu look OE.

Sincer nu am nici un interes sa se vanda :rolleyes: deci asta nu-i reclama, as vrea sa ramana la tine si sa o mai vad si peste 10 ani (poate facem o colectie de coupe-uri rosii :thumbsup: mai ales acum de cand nu se mai fabrica 3er coupe).

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.