Jump to content

My new toy

mikken

Recommended Posts

Un 430d m-a surprins extrem de placut astazi pe autostrada...cam de la 120km/h pana pe la 240 s-a tinut in spatele meu. Apoi am fost nevoiti sa franam, desi cred ca se tinea lejer pana la viteza maxima.

Cred ca un 435d ma spulbera din orice pozitie :p

• Like 1
  • Downvote 1

Da Mikken , da tu te consolezi si cu sunetul :)

Printre altele, mersi mult de tura data prin Munchen, si ca ti-ai facut timp sa ne vedem. Masina e superba, si interiorul ca nou. La exterior nu stiu ca era murdara =))

• Like 2
  • Downvote 2

Placerea a fost de partea mea Paul, anytime ;)

Ma uitam la specificatii la "tractoras"...0-100 in 4.7s pentru varianta cu xdrive...no comment!

Cred ca un sofer priceput cu asa ceva pe mana, ar putea sa se distreze cot la cot si cu un M4 :D

• Like 2
  • Downvote 2

435d are 4.7sec pana la 100, 430d are 5.5sec. Oricum, au un cuplu nesimtit de mare ambele, respectiv 650nm si 560nm, diferenta este ca se termina repede, dupa 3000rpm o ia in jos, dar de asta conteaza cutia cu 8 rapoarte, asta tine motorul in cuplu...posibil sa fi fost 435d sau un 430d modificat, altfel un 430d stock ma indoiesc ca galopeaza asa bine pana la 250kmh...oricum, un 35d/50d mi-ar placea, cuplul ala face toti banii :) Edited by mik15
  • Like 4

Pe spate avea sigla de 430d, ca am stat putin in spatele lui...si sincer nu cred ca avea deja modificari pe la motor pentru ca masina parea brand new.

Cand eram eu in kick down, il vedeam in oglinda si distanta dintre noi parea constanta...probabil ma departam usor, insa insesizabil din pozitia mea, fiind oricum concentrat si in fata.

Cine stie, in 3 ani se mai ieftinesc un pic si poate ma orientez iar catre diesel :p

• Like 1

Un 430d m-a surprins extrem de placut astazi pe autostrada...cam de la 120km/h pana pe la 240 s-a tinut in spatele meu. Apoi am fost nevoiti sa franam, desi cred ca se tinea lejer pana la viteza maxima.

Cred ca un 435d ma spulbera din orice pozitie :p

Serios, te-a surprins placut?

Mie mi-ar fi luat tot cheful.

Ca sa vezi ce inseamna tehnologia, a ajuns sa se bata v8 benzinar cu l6 diesel de la egal la egal.

Pai e la vanzare deja, am zis sa-l pun din timp, ca nu e cine stie ce cerere nici aici pentru asa masina :)

Am avut 2 vizionari, o oferta ferma sub pretul meu pe care am refuzat-o si al doilea care se mai gandeste cica. Momentan nu e panica, mai am timp...ma mai bucur de masina un pic.

• Like 1

Cum se tinea 430d ala dupa tine e un mister :p

si mie mi s-a parut dubios...cred ca era dopat bine, altfel stock...no way

550i E60(stock) vs 335i E92(cu si fara tune)

si 335i asta tind sa cred ca trage mai bine ca un 430d stock ;)

dar JB4 asta pana la urma cata putere da?

Edited by mik15

Pacat ca pleaca...

435d stock : 110-200 aprox 15.7 sec

435d tuned: 110-200 aprox 12,2 sec

550i E60 stock: 110-200 aprox 11 sec.

Cum se tinea 430d ala dupa tine e un mister :p

De greutate nu vorbeste nimeni?Ati fi surprinsi de cum se misca un 430d in realitate...ca sa nu mai vb de 435d....

• Like 1
  • Downvote 1

si mie mi s-a parut dubios...cred ca era dopat bine, altfel stock...no way

550i E60(stock) vs 335i E92(cu si fara tune)

si 335i asta tind sa cred ca trage mai bine ca un 430d stock ;)

maaaaama, ce liniste e in E60 frantics.gif

Nu prea am incredere in cifrele alea...din ce surse le ai?

Totusi 435d are 313CP stock si un cuplu imens...daca mai e si resoftat cred ca fuge destul de binisor.

Pai e facuta comparatia stock vs resoftat la acel 435d de cei de la Hartge...am pus mana pe cronometru si am cronometrat timpii...easy peasy...:)

Acceleratiile unui E60 550i sunt destul de multe pe youtube si cam toate "dau" in aceeasi timpi si sunt apropiati de X-ul meu...pe autostrada m-am "jucat" cu un A7 biturbo 313cai si imi disparea pur si simplu din retrovizoare...diferenta de greutate dintre cele doua fiind de peste 600kg...dupa cate vezi in general ar trebui sa fi mai rapid si ca un 435d resoftat sa nu mai vorbesc de un 430d stock...

http://www.n54tech.com/forums/showthread.php?t=18578 ala zice 450whp dar la ce am vazut pe bimmerforum cei cu JB4 scot pe la 400whp fara meth...