Jump to content

Vand ELERON BMW E46 M3 *OEM* ORIGINAL

Budy_

Recommended Posts

Nu e nici o dovada ca e masina ta. E o masina de pe strada

Astept explicatii despre provenienta eleronului si despre pozele reale de pe 4tuning.

Hai ca esti penibil :)))

Probabil am rugat omu sa ma lase sa fac poze cu masina lui,cu cheile lui,cu masina la spalatorie..etc :))).

Iesi in plm ca m-ai plictisit.

De frustrat obosit,cred ca nu ai reusit sa intri la academia de politie si vrei sa dovedesti aici ca esti detectiv.

Eram sigur ca doar gura e de tine.

"iti platesc de 3 ori" :)))) du-te ba saracule si plangi ca ti au furat baietii eleronu.

Edited by Budy_

ok

zi unde si ne vedem, tu vii cu el, eu cu 450 de lei

Nu am nevoie de banii tai,stai linistit,

Alta data nu te mai baga in posturile altora.

Nu e problema ta ce vand eu,probabil daca imi vindeam geamurile de la oglinzi,spuneai ca le am furat si pe alte.Ca deh..romanu e bun sa isi dea cu parerea.

Va rog sa nu mai postati.Eleronul se pastreaza.

http://www.forumok.ro/imagini/topic-inchis.png

Ba nu, hai sa mi-l vinzi, m-ai numit "sarac". Iti platesc triplu, ca sa vezi

Sau nu ai ce sa vinzi pt ca ala din poze e din cauciuc?

Zi unde si vin eu!

Ai mesaj privat cu adresa + nr tel.

@ EDIT :

Nu stiu ce ma complic cu tine

Liviu S. Ungureanu

Yesterday

Ma ia cineva maine pana la Slatina?

Liviu S. Ungureanu Pai eu nu am nici cauciucuri de iarna, nici RCA valabil, deci......

Mai bine iti faci asigurarea la M3. decat sa imi cumperi mie bucata de plastic :(

Edited by Budy_

Nu e treaba ta, tu sa fii acasa luni. Ne vedem in formula in care am stabilit

Am stabilit ceva? Ti am zis sa vii singur daca vrei sa cumperi eleronul,nu cu 10 dupa tine,ce crezi ca vii si faci scandal?

Daca erai interesat de eleron,veneai singur.

Edited by Budy_

Ramine deschis dar PROSTULE,SARACULE nu cred ca este o discutie decenta,contravine si regulamentului din ce stiu eu!

Corect

Va rog sa nu mai postati.Eleronul se pastreaza.

http://www.forumok.ro/imagini/topic-inchis.png

Si mai corect..

Doar ca pentru limbajul de mahala, ai o vacanta pe forum de vreo 15 zile... orice ai zice, orice ai face, nu ai scuze pt limbajul folisit :excl:

@bricktop: cat de agitat ai putea fi ca sa sari in capul unuia doar ca vinde un eleron?! fara sa ai niciun element palpabil ca sa faci acuzatii... pt Flame-ul asta considera-te AVERTIZAT :excl:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.