Jump to content

montare subwoofer pe e46?

Vjc

Recommended Posts

Salut , am si eu o problema baieti , am un subwoofer de la Kicker + un amplificator lipit pe spatele lui tot de la ei. Si l-am avut montat pe un casetofon Alpine , adica cablurile RCA si tot erau trase de la baterie in spate pana in fatza in spatele casetefonului. Zilele trecute m-am decis sa schimb singur casetofonu original la loc , totu bine si frumos pana aici , numai ca acum nu stiu cum sa fac sa+mi pastrez subwooferu pe casetofonu original :D am luat un adaptor din asta http://www.dynamicsounds.co.uk/autoleads-pc1610-channel-speaker-to-phono-rca-convertor-p-11065.html#.UqyMSPTuJig , mi s-a zis ca as avea nevoie..numai ca nu stiu ce sa fac cu el , la ce sa-l conectez.Eu cablurile alea de RCA le am trase in fatza in spatele casetofonului si la celalalt capat sunt intrate in amplificatorul ala.. Are cineva vreo idee ce sa fac mai departe ? Am scris cam mult ce-i drept :))

Salut, mufa rca care acum e in fata o scoti afara si o pui in portbagaj conectat la aparatul Hi-low pe care l-ai cumparat, firele de la acel aparat le legi la boxele spate adica iei semnal de pe boxele spate. Sau daca nu ai chef sa scoti cablul rca din fata atunci cumperi altul mai scurt si conectezi un capat in adaptorul hi-low (cumparat de tine) si celalalt capat al cablui rca la amplificator, si la fel cablurile din hi-low le legi la boxele spate. Sper sa te ajute.

Salut, mufa rca care acum e in fata o scoti afara si o pui in portbagaj conectat la aparatul Hi-low pe care l-ai cumparat, firele de la acel aparat le legi la boxele spate adica iei semnal de pe boxele spate. Sau daca nu ai chef sa scoti cablul rca din fata atunci cumperi altul mai scurt si conectezi un capat in adaptorul hi-low (cumparat de tine) si celalalt capat al cablui rca la amplificator, si la fel cablurile din hi-low le legi la boxele spate. Sper sa te ajute.

adaptorul il poate conecta si la bord daca are rca-urile acolo

adaptorul il poate conecta si la bord daca are rca-urile acolo

Da asa este(daca mai are spatiu si pt acel adaptor in spatele casetofonului), dar atunci trebuie sa ia semnalul de la boxele din fata(sau sa conecteze pe mufa din casetofon la firele boxelor fata sau spate, iar acest lucru nu e prea ok sa zic asa), sau sa prelungeasca firele pana la boxele spate. Cel mai comod este sa scoata acel RCA sau sa cumpere un altul si sa se conecteze la boxele spate.

Edited by joky