Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Mi-au fost "imprumutate" proiectoarele

Barbie

Recommended Posts

Am mai auzit , dar se pare ca se intetesc probleme astea.....chiar asa se fura orice ?

Exista vreo metoda sa ii facem sa nu le fure ?

199886[/snapback]

cand am montat bara ..mecanicii mi-au facut un antifurt improvizat ..care nu se vede ..mai exact au prins pe interior proiectoarele cu cate un surub in lateral ..( metionez ca sunt cele lunguiete ) au gaurit un pic din partea metalica exterioara cu o bormasina ...nu mai ies decat sparte afara sau daca rup bara ...sper sa reziste treaba asta .. :blink:

offtopic ./.la mine oricum momentan sunt de design ..nu le-am mufat ..cablat ..bla bla ..

Edited by myxage

Mie in 18 luni mi-au furat de 15 ori oglinzile. (de 2 ori au fost marcate dar am auzit cu titlu de zvon ca exista si metode de eliminare a nscriptionarii) si 1 data casetofonul pus in buzunarul de la usa. Dupa ceva timp am realizat ca de vreo 5 ori am cumparat oglinzi de la ala care mi le fura. Ma gandesc cat se spargea de ras cand ma vedea iar la cumparaturi. Targul e plin de oglinzi furate si politia nu face nimic. Jihadul oglinzilor a fost inceput.

Mie in 18 luni mi-au furat de 15 ori oglinzile. (de 2 ori au fost marcate dar am auzit cu titlu de zvon ca exista si metode de eliminare a nscriptionarii) si 1 data casetofonul pus in buzunarul de la usa. Dupa ceva timp am realizat ca de vreo 5 ori am cumparat oglinzi de la ala care mi le fura. Ma gandesc cat se spargea de ras cand ma vedea iar la cumparaturi. Targul e plin de oglinzi furate si politia nu face nimic. Jihadul oglinzilor a fost inceput.

201274[/snapback]

tare rau faza cu Jihadul :blink:

tare faza!

jihadul sa inceapa si la proiectoare si la bandouri!

au sunt din buzau...aici din cate am auzit si am vazut se fura doar oglinzi.

eu abia mi le-am schimbat(600 bucata).

mi-am pus si stergatoare bosch.dar m-am mutat la curte.doar n-or sari gardu' sa-mi fure oglinzile...

in bucuresti trebuie angajat paznic de noapte la masini sau legati un pitbull de ele

sa vedetzi faza...

cu o zi inainte sa-mi cumpar pisicutza trec pe la adresa unde statea propietarul ca mi-era tare draga si eram nerabdator...cand ce vad...lipsa semnalizatoare :blink: ...lipsa proiectoare :) ...lipsa bandouri bara fata... :)

il sun pe propietar si-l intreb daca a inceput sa dea jos de pe ea...da omu era suparat ca tocmai au fost furate si se temea ca nu mai vreau masina...

noroc ca eram indragostit de masina si am cumparat-o asa cu promisiunea de a mi le cumpara el...a facut comanda la filaret si am mers vreo 2 saptamani fara...

cei mai carcotasi au fost vecinii...cum domne ai luat masina asa...ca eu nu mai cumparam bla...bla...bla... de fapt erau invidiosi...