Jump to content

Se desprinde

Recommended Posts

Acum cateva zile am curatat cu o soulutie de la spalatorie(un baiat care lucreaza acolo mi-a adus) plafonul masinii si azi accidental m-am uitat si ce sa vad a inceput sa se desprinda

De lipit nici ca se mai lipeste ca am incercat stanga spate dupa ce am dat jos chederul si am desprins usor.Am folosit adeziv(prenadez) dar nu se mai lipeste deloc plus de asta se desprind bucatele de burete....cred ca atunci cand a fost facut a fost presat sau cel putin au avut alta tehnica de a lipi decat sa foloseasca adeziv

Sfaturi

Si inca ceva daca gasesc sa inlocuiesc se desprinde greu sau este sustinut doar de stalpii fata mijloc si spate

Curios,cu prenadez ar trebui sa se lipeasca.Secretul este sa dai pe ambele suprafete ,lasa-l aproape sa se usuce si apoi fa priza intre cele doua suprafete.Ai grija la ce adeziv folosesti,sa nu se topeasca ceva pe acolo.

Pai nu se desprinde cu totul se desprinde doar materialul de pe burete sau ec e ala ...carton presat cu burete si pe urma vine materialyul peste

La mine materialul se desprinde iar de lipit inapoi pe burete nu mai prinde

20912[/snapback]

Nu mai ai ce face decat sa il schimbi.Am patit si eu asa ceva.Daca pui lipici intre burete si panza,va arata urat rau de tot.Plus de asta,nu stiu daca s-ar lipi uniform.Am vazut la cineva ca il lipise si din loc in loc era cazut.Arata nasol.

Nu mai ai ce face decat sa il schimbi.Am patit si eu asa ceva.Daca pui lipici intre burete si panza,va arata urat rau de tot.Plus de asta,nu stiu daca s-ar lipi uniform.Am vazut la cineva ca il lipise si din loc in loc era cazut.Arata nasol.

20915[/snapback]

Iar de gasit ma gandesc ca doar la dezmembrari gasesc nu?

Nu cred ca au magazinele asa ceva

• 2 weeks later...
ai rezolvat problema cu plafonul??? daca nu,

zi-mi daca are sau nu trapa am un 25 24v la dezmembrat

22762[/snapback]

Intr-o oarecare masura...am folosit 3 ace ca sa nu se desprinda si mai rau :blink: .Masina nu are trapa.Ma gandeam ca problema e daca modelul se potriveste.... adica in functie de cum este modelul lampilor din fata.

Oricum sunt interesat si daca ai lasa-mi aici un mesaj

Merci

iti zic maine - nu mai stu daca are trapa sau nu

22765[/snapback]

Daca stau bine sa ma gandesc nu cred ca prea mare importanta au lampile de iluminat din fata ca fac parte din plafonul masinii si ma gandesc ca odata ce il schimb va avea lampile si modelul de pe plafonul nou.

In fine astept sa-mi confirmi daca e sau nu cu trapa