Jump to content

Legare fire Casetofon original e46

andualx

Recommended Posts

Salut. Am cumparat un Bmw e46 coupe cu un dvd-player aftermarket. Intre timp am achizitionat un Radio Casetofon original BMW , problema e in felul urmator. Din bord firele care vin se termina in 2 mufe.

Am cautat mufa pentru casetofon insa peste tot trebuia taiata (si astfel nu le pot conecta plug and play la firele din bord) .... intrebarea mea este , cum fac sa leg firele taiate care vin din casetofon la cablurile masinii ? Sunt culori diferite ....

vezi poate ai deja conectat un adaptor, asta daca nu sunt taiate firele si legate in cele doua mufe. in mod normal pentru a pune cd afermarket se foloseste un adaptor care costa pana in 10 ron. daca sunt firele taiate iei o mufa originala din dezmembrari cu fire mai lungi si le legi pe culori.. spor

post-55862-0-94973900-1387645494_thumb.jpg

Salut , la mine din bord vin 2 mufe ISO, iar mufa de la casetofon nu se termina cu conectori pentru ca e taiata. Nu pot sa le leg, pentru ca sunt culori diferite... si nu stiu cum . Eu am avut CD after market si m-am intors la original.

Mie imi trebuie asa ceva: http://www.adelaida.ro/images/detailed/22/zrs-64.jpg si nu gasesc.... am doar mufa care intra in casetofon , iar in partea cealalta in loc sa am 2 mufe e taiat.

Edited by andualx

N-ai inteles. Instalatia electrica a masinii vine din fabrica cu conectorul ala mare negru. Ce ai tu acolo e o improvizatie sau un adaptor deja montat. Solutia e sa iei o mufa originala din dezmembrari(taiata pur si simplu), cu fire, si cauti legaturile dintre mufa iso pe care o ai acum si instalatia electrica a masinii, daca e nevoie desfaci si bordul... O sa se potriveasca sigur la culori! E normal sa nu iti vina la culori cu mufa aia iso, ca nu e originala, nu e a masinii... Spor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by andishors

Salut, mersi ptr raspunsuri.... am gasit rezolvarea , dupa ce am desfacut jumatate de bord :)

Aveam o mufa adaptoare pentru cd after-market , conectata la mufa originala, care era ascunsa prin bord (probabil nu era spatiu pentru dvd-ul montat dupa).

Mersi andishors , eu am crezut ca masina era venita cu conectori ISO din fabrica (nu stiu ce a fost in capul meu) si de asta nu imi dadeam seama cum vine.

Acum , am observat ca se aude un gajait ciudat pe fundal cand ascult ceva , numai vorbesc de momentul cand dau mai tare ... se aude de parca sunt duse boxele, desi inainte cu dvd-ul after market se auzea perfect. O parere ceva? Am verificat mufele sunt prinse bine , cat si antena radio.... mentionez ca e vb de un casetofon oem(fara mode).

Edited by andualx

Nu ai pentru ce! Ma bucur ca ai rezolvat. Vezi ca exista un tutorial aici pe forum la sectiunea DIY in care e explicat cum sa faci auxiliar la casetofonul original, fara functia mode. E foarte bun, eu personal am facut treaba aia si functioneaza foarte bine si se aude bine. Despre gajait nu pot sa iti spun exact... Exista un fasait, e normal, in momentul in care semnalul de intrare e prea mic iar amplificatorul(intern al casetofonului) e dat tare. Pe radio ar trebui sa se auda bine, fara distorsiuni(decat cele specifice lipsei semnalului radio). daca si pe radio are distorsiuni probabil ca amplificatorul casetofonului are probleme. Dupa sarbatori, daca esti din bucuresti, te pot ajuta eu cu casetofonul meu ca sa iti dai seama cum stau lucrurile si ce ai putea aavea defect: casetofon sau difuzoare. stima

• 9 years later...