Jump to content

Pisica in coma, caut un urs

raz25

Recommended Posts

Salut tuturor! Din pacate saptamana trecuta am avut un accident cu masina mea, un 318IS, primul accident de cand am carnetul (2 ani). In mare a fost vina mea, dar carosabilul acoperit cu zapada/mazga nu m-a ajutat deloc :(. Reparatia m-ar costa in jur de 400-500 euro, dar mi-am propus sa o vand dupa ce o repar si sa imi cupar un urs.

Sincer, chiar nu ma pricep la motoare si ma gandeam ca poate ma autati voi putin. In primul rand imi doresc ineaparat un model cabrio sau coupe benzinar, si as opta si pentru un model pre-facelift, eu sincer nu vad diferente intre ele, dar in schimb nu stiu care motorizare ar fi cea optima.

Acestea ar fi optiunile mele:

- Pre-facelift 320i 150CP - 3500-400 euro

- Facelift 318i 143CP - 4000-4500 euro

- Facelift 325i 192CP - 5000-6000 euro

Un 325i cu pachet M ar fi masina perfecta in opinia mea, dar acel 320i pare o afacere foarte buna, daca as gasi unul ingrijit. M-am gandit si la modelele cu 2200cmc sau 2300cmc, dar cred ca pana la urma cel mai bine este sa aleg ori performanta ori costuri la intretinere reduse, nu ceva intre. Spuneti-mi va rog care dintre aceste modele ar avea cel mai fiabil motor, si care credeti voi ca ar fi cea mai buna alegere. Banii pentru mine chiar sunt o problema, cu cat aleg o masina mai scumpa cu atat mai mult va dura pana ce o voi cumpara. Va multumesc.

Edited by raz25

,,ursul'' e denumirea populara pt. seria 3(cod caroserie E30) precedenta celei pe care o ai.Cred ca motorizarile ce le-ai insirat tu sunt pt. urmasul ,,pisicutei'', si anume seria 3 E46.Daca zici ca banii sunt o constrangere in alegerea motorizarii,poate cel mai potrivit este 320i,cel cu motor de 2l si 150cp. Edited by crtir

,,ursul'' e denumirea populara pt. seria 3(cod caroserie E30) precedenta celei pe care o ai.Cred ca motorizarile ce le-ai insirat tu sunt pt. urmasul ,,pisicutei'', si anume seria 3 E46.Daca zici ca banii sunt o constrangere in alegerea motorizarii,poate cel mai potrivit este 320i,cel cu motor de 2l si 150cp.

320i are motor de 2.2 din cate stiu......318 are motor 2.0l 150cp.

• Downvote 1