Jump to content

polita spate

alexel77

Recommended Posts

Salut, Sunt nou pe aici, acesta fiind primul meu post:D. De curand mi'am achizitionat un BMW e46 318i 2003 si ca toata lumea..nu sunt multumit deloc de sistemul audio.Mi'am cumparat 4 difuzoare(16,5) , statie, filtre, tweetere,am casetofon asa ca am luat si un Xcarlink(nu vreau sub nici o forba sa stric aspectul bordului), cablaraie. Pe usile fata am montat difuzoarele(suporturi facute de mine, difuzoarele avand 4 prinderi) si tweet'. Pe spate insa vreau sa dau polita aceea jos ca sa fac o treaba calumea zic eu (sa le prind ceva mai zdravan), nu prea am incredere in placajul ala.

Ce jucarii am luat:

-4 difuzoare JBL GTO 609C (cu tot cu tweet' si filtre)

-statie JBL GT5-A604

-filtru de la "caseta" la statie

Unde vreau sa ajung, Imi poate explica cineva clar ce trebuie sa fac pentru a da polita aceea din spatele banchetei jos? Mentionez ca am bancheta rabatabila.

MULTUMESC!

Edited by alexel77

ca sĂŁ dai jos polița trebuie urmĂŁtoarele:

1. trebuie date jos cele douã ornamente de pe stâlpi spate pe care sunt montate cele douã lãmpi din spate.

2. rabatezi bancheta complet și ai sĂŁ observi cĂŁ polița spate este prinsĂŁ cu ajutorul a 5 piese din plastic cu miez care se poate apĂŁsa.

3. dai jos masca de la difuzoare.

4. demontezi cele 3 suruburi cu care este prins fiecare difuzor

5.tragi ușor ĂŽn fațĂŁ de polițĂŁ

• Like 2

ca sĂĆ dai jos poliĂâşa trebuie urmĂĆtoarele:

1. trebuie date jos cele douĂĆ ornamente de pe stĂ¢lpi spate pe care sunt montate cele douĂĆ lĂĆmpi din spate.

2. rabatezi bancheta complet Ăâ˘i ai sĂĆ observi cĂĆ poliĂâşa spate este prinsĂĆ cu ajutorul a 5 piese din plastic cu miez care se poate apĂĆsa.

5.tragi uĂâ˘or ĂÂŽn faĂâşĂĆ de poliĂâşĂĆ

Multumesc frumos! Dupa anul nou ma apuc de treaba. Un an nou fericit sa ai!

1. trebuie date jos cele două ornamente de pe stâlpi spate pe care sunt montate cele două lămpi din spate.

2. rabatezi bancheta complet și ai să observi că polița spate este prinsă cu ajutorul a 5 piese din plastic cu miez care se poate apăsa.

A.Ridici usor de marginea de unde ai scos cele 5 nituri plastic si ai sa observi niste cleme/sigurante care tin tetierele,acestea ies in lateral cu o surubelnita,dupa aceea poti scoate tetierele.

5.tragi ușor în față de poliță

Edited by sawa

1. trebuie date jos cele douã ornamente de pe stâlpi spate pe care sunt montate cele douã lãmpi din spate.

2. rabatezi bancheta complet și ai sĂŁ observi cĂŁ polița spate este prinsĂŁ cu ajutorul a 5 piese din plastic cu miez care se poate apĂŁsa.

A.Ridici usor de marginea de unde ai scos cele 5 nituri plastic si ai sa observi niste cleme/sigurante care tin tetierele,acestea ies in lateral cu o surubelnita,dupa aceea poti scoate tetierele.

5.tragi ușor ĂŽn fațĂŁ de polițĂŁ

Multumesc frumos!