Jump to content

Padurarul

joky

Recommended Posts

ti-am vazut masina in Zalau cand mergeam acu o luna spre Tasnad. Arata bine.

jantele model Alpina ( chiar daca nu ar fi OE ) ma bucur ca nu le-ai dat. Arata mult mai bine cu ele decat cu replicile astea de M5.

• Like 2

• 4 months later...

M Tech 1 pending

Tocmai au ajuns. Cumparate de la userul roscatu m3. Trebuiesc spalate si vopsite in "verde padurar" sper pana in primavara sa ma bucur de ele. Caut un difuzor pt bara spate cu loc pt senzorii de parcare. Si am o nelamurire proiectoarele au un joc mare in partea de sus jocul este cu tot cu suport parca ar mai trebui prinse in ceva...poate in armatura de la bara? scuze pt locatia pozelor...sunt facute in garaj unde e depozitul :)

Edited by joky

Foarte frumoasa masina, o tot vad parcata in fata la Raiffeisen langa autogara, o admir de fiecare data cand trec pe acolo. Abia astept sa vad cum ii sta cu m-tech 1. Si eu am cautat dar nu am gasit pe culoarea mea, vad ca ai gasit tu :)). Edited by Vlad320

M Tech 1 pending

Tocmai au ajuns. Cumparate de la userul roscatu m3. Trebuiesc spalate si vopsite in "verde padurar" sper pana in primavara sa ma bucur de ele. Caut un difuzor pt bara spate cu loc pt senzorii de parcare. Si am o nelamurire proiectoarele au un joc mare in partea de sus jocul este cu tot cu suport parca ar mai trebui prinse in ceva...poate in armatura de la bara? scuze pt locatia pozelor...sunt facute in garaj unde e depozitul :)

foarte tare... ma batea si pe mine gandu la din astea... sa le folosesti sanator

Vlad320, ai dreptate acolo este masina in timpul saptamanii este masina sotiei si este la munnca. Daca vrei ti le vand tie barile :) si imi iau altetele...:)

Mersi Poope.

Edited by joky

le dau cu cat le-am cumparat si eu imi iau altele ca am gasit acum cu difuzorul din bara spate cu gauri pt senzorii de parcare, asta ar fi singurul motiv, pretul la astea ce le-a gasit acum este identic cu cele pe care le-am platit azi :)

le dau cu cat le-am cumparat si eu imi iau altele ca am gasit acum cu difuzorul din bara spate cu gauri pt senzorii de parcare, asta ar fi singurul motiv, pretul la astea ce le-a gasit acum este identic cu cele pe care le-am platit azi :)

eu va tin pumnii sa faceti tranzactia si toata lumea e fericita

Joky, le-as lua iti dai seama, doar ca acum ii un moment mai nepotrivit, daca eram prin primavara era altceva. Acuma am de facut rugina care o iesit si am de. Facul la motor una alta. Mi-a venit ieri cablul de diagnoza si am dat o testare in inpa. Am ceva erori la webasto si vreau sa le rezolv. Dupa ma apuc de bucsaraie si asa se duc banii:d. Dupa ce o pun la punct o sa ĂŽncep sa caut si eu bari.

Eroare la webasto am si eu, nu a functionat niciodata de cand am masina, rugina am rezolvat-o si eu in vara ce a trecut, aripi noi pe fata si pe spate stanga a trebuit sa pun alta aripa asa de tare era mancata si am taiat de pe un alt e46 sudata si e ok acum. Am vazut ca ai soft pus de Juice cum merge masina? Eu am pus de catre urechiosi dar nu imi place, neaparat trebuie sa ma intalnesc cu Juice sa se uite putin prin matele ele.

Merge bine, la liniuta cu e90 de 163 stau lângã el. In rest se comporta bn, la consum nu am vãzut mare schimbare. Eu am toate catalizatoarele si egr ii Încã activ. Când ai nevoie sa scanezi masina sau de codat ma poti contacta fãrã probleme. Azi mi-am activat anumite functii....doar ca nu stiu la fel cum sa reglez intensitatea:d. O sa studiez si ii dau de cap:)

D-Can si Bmw scanner am si eu luate de la Kenbobo. Cu juice as vrea sa vb sa facem o scanare in mers, la mine pana in 1700turatii parca e moarta si nu am nici catalizatoare, le-au scos urechiosii ca am avut ceva probleme cu puterea si scotea fum negru, acum trage dar numai de la 1700 ture in sus.

D-Can si Bmw scanner am si eu luate de la Kenbobo. Cu juice as vrea sa vb sa facem o scanare in mers, la mine pana in 1700turatii parca e moarta si nu am nici catalizatoare, le-au scos urechiosii ca am avut ceva probleme cu puterea si scotea fum negru, acum trage dar numai de la 1700 ture in sus.

Salut, frumoasa masina!

Am observat ca ai facut schimbarea din cheia patratica in cea de diamant.As dori sa fac si eu aceasta schimbare ... ma poti indruma de unde si ce mai exact ai cumparat?

Am cumparat o carcasa goala cu lama netaiata si o cheie second. Din cheia second am luat placa, iar de pe placa am scos bobina care la modele cu cheie diamant este cipul(pur si simplu am rupto), in loc de acumulatorul de pe placa am pus o baterie CR2016 sau CR1620 nu mai stiu exact, cauta una care sa se potriveasca in locul acumulatorului ca si dimensiune. Am pus placa in cheia noua si cipul meu din cheia patratoasa, am fost la un centru de taiat chei sa imi taie lama dupa forma cheii mele, si dupa am imperecheat cheia cu masina.

Pending Eonon 5150U: sper sambata sa fie montata

post-11218-0-50725800-1421786081_thumb.jpg

Edited by joky

Si in sfarsit avem si navi. After market desigur. Eonon D5150U. Montaj "Je" durata 45minute fara pauza de tigara. Mai trebuie sa montez antena gps(a mea este defecta mufa, astept una noua de la userul 4EST) si camera masarier.

post-11218-14221050007031_thumb.jpg

post-11218-14221050162755_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.