Jump to content

bmw 735i 2001

Recommended Posts

232 000 si are ceva nu ii pot spune carte service niste facturi din ger din 10.2011 unde avea 204 000 si sa inlocuite am impresia grupul si planetarele, ceva senzori la motor am impresia ca cei 2 de la axele cu came, placute si discuri frana,antigel si mai sunt ceva dar nu le pot traduce nu cunosc atat de bn germana :)) .

poze as pune doar ca nu reusesc..nici cele cu rezultatul de la tester nu am reusit sa le pun :))))le-am copiat cuv cu cuv

M-am exprimat gresit nu garnitura de quloasa din stg , garnitura de la culbutori din stg curge scz

Edited by tony_bmw

mie imi place, nu arata rau. bafta in reconditionarea ei, ma bucur ca te gandesti la faptul ca nu vrei sa dai teapa si o repari cat de cat.

daca iti este mai aproape, iti pot zice cu cine sa iei legatura in valcea pentru a remedia problemele electronice+mecanice. da-mi un semn pe PM!

• Like 1

Asta era si ideea sa o fac sa poata fi folosita , a nu se intelege ca o vreau noua sau sa inlocuiesc totul pe ea, ca si defecte care vreau sa le remediez ar fi senzorii de la suspensie niste garnituri (baie ulei capac quloasa stg, pe la servo curge) si ceva bucsarai pe la directie,si placutele de frana fata spate, si fluidele din ea ....fiscal este la zi masina, este inscrisa fara taxa (sa judecat) se poate trece oricand la nume. Ma refer in sensul ca nu e fantoma cum sunt 80% din masinile cu motor peste 3000 cmc, puteam sa o dau a 2-a zi la dezmembrari si castigam 1200 EU, nu vreau sa castig mii de pe urma unei masini pt ca nu traiesc din asa ceva dar facand o socoteala cam cat e taxa sa inscriii una, ma gandeam sa o aduc la starea in care se afla una identica in DE si sa o si estimez la fel ( nu cred ca oriunde in lume gasesti o masina de 13ani fara defecte)dar sa fie niste defecte minore care sa nu afecteze grav functionarea masinii

Hmmm ... atata timp cat s-a judecat si la inscriere nu s-a platit oribila aia de taxa sunt mai mult ca sigur ca urmatorul proprietar daca vrea sa o treaca pe numele sau va trebui sa o plateasca .

mie imi place, nu arata rau. bafta in reconditionarea ei, ma bucur ca te gandesti la faptul ca nu vrei sa dai teapa si o repari cat de cat.

daca iti este mai aproape, iti pot zice cu cine sa iei legatura in valcea pentru a remedia problemele electronice+mecanice. da-mi un semn pe PM!

Ideea stii care e Toffefe? Pentru masinile astea nu este piata, cine e interesat de o astfel de masina cat de cat stie cu ce se mananca, pana la asta am avut o singura data ocazia sa ma plimb cu un 730D e65 care mi-a lasat un gust amar...consuma ca asta adica 9-10 inafara pe franare dadea niste socurii de te ridica din scaun chestii de genu asta a fost inainte sa imi iau x5 acm vreo 4 ani si ceva.

Hmmm ... atata timp cat s-a judecat si la inscriere nu s-a platit oribila aia de taxa sunt mai mult ca sigur ca urmatorul proprietar daca vrea sa o treaca pe numele sau va trebui sa o plateasca .

Sincer habar nu am eu detin aceea comunicar prin care masina se poate inscrie fara taxa ....trebuie sa ma interesez nu vreau sa te contrazic dar o data ce o hotarare judecatoreasca aproba inscrierea fara taxa nu cred ca taxa va fi perceputa la schimbarea proprietarului..dar nu stiu si nu vreau sa vb prostii

Sincer habar nu am eu detin aceea comunicar prin care masina se poate inscrie fara taxa ....trebuie sa ma interesez nu vreau sa te contrazic dar o data ce o hotarare judecatoreasca aproba inscrierea fara taxa nu cred ca taxa va fi perceputa la schimbarea proprietarului..dar nu stiu si nu vreau sa vb prostii

La desteptii astia cand e de dat banii catre ei te poti astepta la orice. Faza e ca de la finante iti da adeverinta cum a fost sa nu a fost platita taxa . Daca pe adeverinta scrie da e ok ,daca scrie nu ,trebuie platita (indiferent de motivul neplatii). Sincer eu in locul tau as vindeo asa masina si i-as spune cumparatorului toate bubele, mai ales ca masina e utilizabila acum. Acum tu stii cat vrei sa investesti in ea si cat timp ai pentru asa ceva, caci de multe ori mai mare problema e timpul pierdut :D Oricum septare cu motorizarea asta si an 2001-2004 dupa cate am vazut ca pret sunt intre 5-7 k euro. Sunt ferm convins ca in stare perfecta nici una nu o fi ,caci totusi au o vechime care implicit aduce dupa ea mici (sau mai mari) probleme.

uite un articol interesant, s-ar putea sa iti rezolve o parte din probleme, cel putin e un DIY pe care il poti face si tu iar piese e ieftina!

iti dau un PM, vad ca forumul redirectioneaza link-ul catre altceva...

http://tinyurl.com/pxzygxo

Ms mult Mik15 o sa inlocuiesc si eu aceasta piesa tinand cont ca nu e o avere...fata de alternator..7,6mii ron

La desteptii astia cand e de dat banii catre ei te poti astepta la orice. Faza e ca de la finante iti da adeverinta cum a fost sa nu a fost platita taxa . Daca pe adeverinta scrie da e ok ,daca scrie nu ,trebuie platita (indiferent de motivul neplatii). Sincer eu in locul tau as vindeo asa masina si i-as spune cumparatorului toate bubele, mai ales ca masina e utilizabila acum. Acum tu stii cat vrei sa investesti in ea si cat timp ai pentru asa ceva, caci de multe ori mai mare problema e timpul pierdut :D Oricum septare cu motorizarea asta si an 2001-2004 dupa cate am vazut ca pret sunt intre 5-7 k euro. Sunt ferm convins ca in stare perfecta nici una nu o fi ,caci totusi au o vechime care implicit aduce dupa ea mici (sau mai mari) probleme.

pai daca e asa cu taxa exista si posibiltatea com0datului...pt urmatorul proprietar din ce am vazut pe net cam acolo as merge si eu cu pretul sau eventual un schimb..x5+7 la un E70 2008-09 benzina, in starea in care era am supus mai sus castigam ceva banuti buni daca o duceam direct la dezmembrari...de fapt asta era si ideea dar venind de la Bucuresti spre Sibiu si vazand tinuta de drum a masinii m-am razgandit ( masina mi-a iesit in 2800 eu cu ce am imvestit in ea imi sta in 4000 eu cu ce ar mai fii sa zic inca 1000 desi nu cred si un 6500-7000 as fi bucuros sa iau pe ea)

In germania una cu doatrile asteia pe site zice 2002...in fine nu est relevant cu garantie 6 luni este 9000

cele ce sunt la noi pe siteuri mai mult ca sigur nu au taxele achitate...trecute prin mai multe maini FANTOME, iar de starea tehnica...nu stiu dar din curiozitate o sa aleg vreo 2-3 sa merg la ele sa le probez

Edited by tony_bmw

Spor la mesterit pe ea si spor la vanzare apoi . Cat poti lua pe ea o sa vezi cand o pui la vanzare, caci stii tu, de fapt de cerut fiecare poate cere cat vrea, important e cat ia. Oricum , ma gandesc ca masini de genul nu se vand ca painea calda:D Important e sa nu pierzi la ea . Pacat ca din cauza taxelor aberante din tara asta, peste 4,5 ani foarte rar o sa mai vezi cate un E65 735i,745i,750i,760i pe strazile patriei. Chiar cand ai luato in custodie , nici macar nu se putea deplasa pe roti ? nu de alta dar am vazut ca zici ca ai bagat deja mai mult de 1000 euro in ea.
  • Like 1

Spor la mesterit pe ea si spor la vanzare apoi . Cat poti lua pe ea o sa vezi cand o pui la vanzare, caci stii tu, de fapt de cerut fiecare poate cere cat vrea, important e cat ia. Oricum , ma gandesc ca masini de genul nu se vand ca painea calda:D Important e sa nu pierzi la ea . Pacat ca din cauza taxelor aberante din tara asta, peste 4,5 ani foarte rar o sa mai vezi cate un E65 735i,745i,750i,760i pe strazile patriei. Chiar cand ai luato in custodie , nici macar nu se putea deplasa pe roti ? nu de alta dar am vazut ca zici ca ai bagat deja mai mult de 1000 euro in ea.

ba se deplasa, am condus-o de la Bucuresti la Sibiu. am schimbat la ea urmatoarele : uleiul, filtrele toate pe MANN filtrul benzina, capac(filtru) cutie de viteze si ulei de cutie, comanda de la clima..adica panoul cu butoanele aferente cel vechi sarea temperatura in stanga ..ba 16 grade ba 32..nu mai putea fi reglat, un stop pe spate, angel albe, kit directie (toate bratele bucsi dar nu le-am montat)alternatorul si un motoras la perdeluta de pe luneta se bloca, vascocuplaj nou, bujii. Nu mi se pare exagerat doar schimburile de ulei filtre, filtru benzina te duc 500-700 eu depide de calitate

iar de cand o am am facut cu ea cca 3500km....sibiu oradea de 2 ori Arad, Bucuresti restul prin oras

Edited by tony_bmw

ba se deplasa, am condus-o de la Bucuresti la Sibiu. am schimbat la ea urmatoarele : uleiul, filtrele toate pe MANN filtrul benzina, capac(filtru) cutie de viteze si ulei de cutie, comanda de la clima..adica panoul cu butoanele aferente cel vechi sarea temperatura in stanga ..ba 16 grade ba 32..nu mai putea fi reglat, un stop pe spate, angel albe, kit directie (toate bratele bucsi dar nu le-am montat)alternatorul si un motoras la perdeluta de pe luneta se bloca

Sincer eu in locul tau as fi dato asa repede la 4500-5000 euro in starea in care era, atata timp cat era functionala... si evident i-as fi spus cumparatorului ce probleme are. Sunt sigur ca si cele de pe autovit care sunt la 5-6000 euro ,nu sunt intr-o stare mult mai buna fata de cum era a ta la inceput.

Sincer eu in locul tau as fi dato asa repede la 4500-5000 euro in starea in care era, atata timp cat era functionala... si evident i-as fi spus cumparatorului ce probleme are. Sunt sigur ca si cele de pe autovit care sunt la 5-6000 euro ,nu sunt intr-o stare mult mai buna fata de cum era a ta la inceput.

Pai sunt sigur ca nu o lua nimeni :))) sau primeam schimburi cu cazaturi...eu incerc sa duc la finalizare proiectul inceput iar de vanzare o sa vad daca am succes sau nu ..am pastrat toate facturile tot, listele cu erori pt ca la un urmator tester sa le pot compara cu posibilul client (in vederea comvingerii lui ca sau remediat defectiunile majore) si cam atat oricum nu credeam ca un v8 de 3,6 sa fie atat de fiabil, aici vb de consum si forta mananca cam 2l in plus fata de x5 diesel( stiu ca nu e buna comparatia dar il compar cu ce conduc) la stilul meu de condus...in exterior ma refer ca in oras merge lejer 14-17

Arata ok masina , o pereche de jante originale si aia e.

Asta trebuie neaparat...jantele sunt farmecul masinii!! cele pe 19 spitate (ligheane cred ca o sa ii pun)

post-65235-0-47478000-1388922260_thumb.jpg

Edited by tony_bmw

Samsareala nu se face asa.

Asta e o masina de pe urma careia poti doar pierde.

Reparatiile costa prea mult chiar si cu piese sh. Pretul masinii n-are cum sa fie mare pentru ca impozitul costa foarte mult, e o masina costisitoare, iar oamenii care intr-adevar au bani nu vor asa ceva. Cei cu bani au ajuns deja la F01 sau S-klasse 2012, nu E65 735i din 2001.

Vinde-o si scapa de ea ca sa-ti micsorezi cat mai mult pierderile.

Daca era un 730d merita reparat pentru ca ala are cautare.

Daca vrei sa faci bani din asa ceva, important e sa cumperi masini de la oameni care au nevoie de bani, nu cazane la combinatie.

Masina aia degeaba arata bine daca are atat de multe probleme.

Edited by Service Premium
  • Like 2

Samsareala nu se face asa.

Asta e o masina de pe urma careia poti doar pierde.

Reparatiile costa prea mult chiar si cu piese sh. Pretul masinii n-are cum sa fie mare pentru ca impozitul costa foarte mult, e o masina costisitoare, iar oamenii care intr-adevar au bani nu vor asa ceva. Cei cu bani au ajuns deja la F01 sau S-klasse 2012, nu E65 735i din 2001.

Vinde-o si scapa de ea ca sa-ti micsorezi cat mai mult pierderile.

Daca era un 730d merita reparat pentru ca ala are cautare.

Daca vrei sa faci bani din asa ceva, important e sa cumperi masini de la oameni care au nevoie de bani, nu cazane la combinatie.

Masina aia degeaba arata bine daca are atat de multe probleme.

Poate am fost inteles gresit nu vreau sa fac samsareala, fiecare cu opiniile lui dar in fine, fratioare chiar nu duc lipsa de bani eu imi fac altfel banii nu cu vanzarea de masini. Masina noua nu imi mai iau curand nu ca nu mi-as permite pentru ca m-am ars cu un ML350 BENZINA in 2008 care il am si acm si sta pe drepta cu 122k km luat de nou la 87 k facuti intr-un an mi sa spus ca masina este epuizata si de atunci am mai facut cu ea aprox 40 k km ...si a stat pe net 3 ani deci imi comvine mai mult sa imviu o epava de care sa trag decat sa ma mai ard o data sper sa ma intelegi sau nu ai avut niciodata 62 k eu cash bagati intr-un fier. Apropo sunt medic...eu repar oameni nu fiare. Asta a fost asa la valoare stii eu pe tine t-am contacat in ideea de a imi face o lucre, pe care ai refuzat-o ca te-ai gandit la partea mea financiara... Ozi buna si spor la treba !!! Sau ai judecat dupa locul unde era masina in poze de ai ajuns la concluzia ca nu imi permit.:))))

Edited by tony_bmw
  • Like 2
  • Downvote 2

Eu ti-am scris la modul prietenesc, nu neaparat ca pentru un client.

O masina cu multe probleme e o teapa. Devine o teapa si mai mare daca incerci s-o pui la punct. Cea mai mica pierdere este s-o vinzi si sa scapi de ea. Intelegi bine. Nu intelegi, iarasi la fel de bine.

Te-am refuzat elegant neraspunzand pentru ca ai scris pe un topic ca poti sa nu platesti impozit daca dai o declaratie pe proprie raspundere. Medic sau nu, atitudinea e de combinator, nu de om serios. Asa ca prefer sa te refuz.

Eu n-as fi facut nici o tranzactie care sa includa masina aia din simplul motiv ca e foarte veche pentru generatia ei, chiar primul an de fabricatie, motorul nu se cauta deloc, jantele alea vopsite ma fac sa ma gandesc la un cocalar fost proprietar. Iar cocalarii nu-si intretin masinile, doar le birjaresc.

Si e o parere bazata pe experienta. Am mai vazut masini de genul asta. Pur si simplu nu merita sa-ti pierzi timpul incercand sa le pui la punct. Costa prea mult.

Edited by Service Premium
  • Like 2

Eu ti-am scris la modul prietenesc, nu neaparat ca pentru un client.

O masina cu multe probleme e o teapa. Devine o teapa si mai mare daca incerci s-o pui la punct. Cea mai mica pierdere este s-o vinzi si sa scapi de ea. Intelegi bine. Nu intelegi, iarasi la fel de bine.

Te-am refuzat elegant neraspunzand pentru ca ai scris pe un topic ca poti sa nu platesti impozit daca dai o declaratie pe proprie raspundere. Medic sau nu, atitudinea e de combinator, nu de om serios. Asa ca prefer sa te refuz.

Eu n-as fi facut nici o tranzactie care sa includa masina aia din simplul motiv ca e foarte veche pentru generatia ei, chiar primul an de fabricatie, motorul nu se cauta deloc, jantele alea vopsite ma fac sa ma gandesc la un cocalar fost proprietar. Iar cocalarii nu-si intretin masinile, doar le birjaresc.

Si e o parere bazata pe experienta. Am mai vazut masini de genul asta. Pur si simplu nu merita sa-ti pierzi timpul incercand sa le pui la punct. Costa prea mult.

Al dreq cocalar daca a vandut un teren la Gruiu in valoare de 350 000 eu..pe vremea asta in fine jantele sunt capace, iar legat de chestia cu refuzatul ai tot dreptul nu era o obligatie si daca eram vreu cocalar sau ce spui tu probabil ca banii alora nu circula..oare de ce va legati voi tot timpul de statutu fiecaruia... si ce treab aveti voi in ce isi baga oamenii banii...totusi

O fi baut cerneala.

Cata cerneala am consumat eu nu cumperi tu toata viata

Da ,nici eu n-as fi luat lucrarea de la un medic care ti se adreseaza cu "fratioare" si care scrie "care o am si acum" in loc de "PE care o am si acum" :thumbsup:

In rest ,va doresc numai bine !

imviu o epava = :laugh:

Sa nu mai zic ca nu are nici cea mai mica treaba cu punctuatia.

Cum sa stai 3 ani cu o maisna la vanzare ??? Si Ml-ul l-ai luat tot la o combinatie,tot cu o suta de probleme ???

...Cine isi permite un ML nou nu sta pe forum pentru a invata sa carpeasca un cazan.

Edited by ionut_marius

cine stie...

stiu cum e ,am medici in familie ,se stie ca nu toti medicii castiga f. bine. Unii au salarii mici si sunt obligati sa presteze si alte activitati pentru a se mentine pe linia de plutire.

Da asa e de sarac ce sunt ma plimb zilnic cu 3,6 benzina...in 19 zile 3500km..si iti si dovedesc prin poze cu kilometrajul..sa vezi cat se fataie masina aia..doar nu o trag cu alta...tare sunt curios eu e66 daca e perfect fara vreo eroare...

Cum sa stai 3 ani cu o maisna la vanzare ??? Si Ml-ul l-ai luat tot la o combinatie,tot cu o suta de probleme ???

sa traiasca domn profesor de limba romana..oare nu se vede ca scriu de pe telefon?? ca nu imi permit PC. ia conjuga verbul a invia sau nu stiai ca e verb??

Edited by tony_bmw

...Cine isi permite un ML nou nu sta pe forum pentru a invata sa carpeasca un cazan.

Era nou Ml in 2008 cand l-am luat fix 8 km arta... nu imvat sa carpesc nimc am cerut niste raspunsuri pt ca nu ma putut lamuri nimeni semnificatia unor erori iar cazanul curge ca teascul ca ii trebiesc inlocuite 2 garnituri iar meseriasii vor sa dea motorul jos..de asta am apelat la forum pt a gasii un mecanic, atelier care sa imi efectueze lucrarea..macar ai citit de la inceput sau asa ti-a venit tie sa scri?? in fine vad ca deviza de la subiect comversatia sa traiesti

nu am de ce sa ma scuz in primul rand si ,,m' e langa ,,n''

Edited by tony_bmw

Era nou Ml in 2008 cand l-am luat fix 8 km arta... nu imvat sa carpesc nimc am cerut niste raspunsuri pt ca nu ma putut lamuri nimeni semnificatia unor erori iar cazanul curge ca teascul ca ii trebiesc inlocuite 2 garnituri iar meseriasii vor sa dea motorul jos..de asta am apelat la forum pt a gasii un mecanic, atelier care sa imi efectueze lucrarea..macar ai citit de la inceput sau asa ti-a venit tie sa scri?? in fine vad ca deviza de la subiect comversatia sa traiesti

nu am de ce sa ma scuz in primul rand si ,,m' e langa ,,n''

+multe altele,mi-e lene :frantics:

Mama lor de nenorociti,au pus M-ul langa N pe tastatura. :goodjob:

La ce iti mai bati capul cu harbul ala,arunca-l (cu 4000e il vinzi in mai putin de 48 de ore),iti permiti,doar ai facut 3500km in 19zile cu un 3.6 benzina :yahoo:

Edited by ionut_marius