Jump to content

Ce bixenon sa cumpar?

danny47

Recommended Posts

Salutare tuturor si La Multi Ani tuturor in sanatate si fara evenimente nedorite

sunt nou pe forum, am tot citit multe despre tuning, am si eu un 320d, 2004, facelift, touring, 150cp am incercat sa l vand dar la cat am avut oferte am renuntat, asa ca m am gandit sa i fac un pic de innoire

primesc cadou doua faruri noi de la un prieten,dar sunt ca ale mele si as dori sa le pun un bixenon, angel eyes si as mai dori sa ma sfatuiti si in legatura cu plasma la ceasuri,inele cromate si holograme portiere ce se merita pentru ai schimba luk ul

daca tot ramane la mine.

Salutare tuturor si La Multi Ani tuturor in sanatate si fara evenimente nedorite

sunt nou pe forum, am tot citit multe despre tuning, am si eu un 320d, 2004, facelift, touring, 150cp am incercat sa l vand dar la cat am avut oferte am renuntat, asa ca m am gandit sa i fac un pic de innoire

primesc cadou doua faruri noi de la un prieten,dar sunt ca ale mele si as dori sa le pun un bixenon, angel eyes si as mai dori sa ma sfatuiti si in legatura cu plasma la ceasuri,inele cromate si holograme portiere ce se merita pentru ai schimba luk ul

daca tot ramane la mine.

- Bixenon pe lupe morimoto [ lupe bixenon si un kit de xenon bun pe 4300k sau 5000k maxim ca sa pastrezi functionalitatea farurilor ] .... iti recomand baietii de la http://performanceauto.ro/ ... se ocupa de comercializare si montaj ... vor lumina impecabil pe drum , dupa ce vor fii reglate corect !

- Angel eyes SMD .... tot de la ei poti cumpara si tot ei pot sa monteze !

- Plasma ceasuri : NU ... este o tiganie !

- Inele Cromate sau aluminiu mat poti sa pui ... dar ai grija de unde cumperi !

- Holograme portiere : bani irositi degeaba , nu iti recomand !

• Like 1

+1 pt Devil's.

Lupe tot de la performanceauto am achizitionat si eu si sunt foarte multumit pt niste lupe entry-level.

Plasme la ceasuri + holograme portiere, pe langa ca sunt inutile sunt si o MARE TIGANIE.

Inele cromate sau titan mat + angel eyes SMD merita ;)

Edited by Kenbobo

multumesc pt. sfaturi, am o oferta de la sorin angeleyes am sa vorbesc cu el saptamana viitoare sa vad ce ofera, in legatura cu plasma si hologramele am fost anul trecut la Munchen la un tuning show si acolo am vazut un touring ca si al meu echipat cu plasma si holograme plus multe modificari care m au lasat masca

la inele m am gandit si eu dar nu stiam care sa le aleg dar acum stiu multumita voua

am sa incarc ceva poze cu masina mea si va rog sa ma ajutati cu idei :drinks:

multumesc pt. sfaturi, am o oferta de la sorin angeleyes am sa vorbesc cu el saptamana viitoare sa vad ce ofera, in legatura cu plasma si hologramele am fost anul trecut la Munchen la un tuning show si acolo am vazut un touring ca si al meu echipat cu plasma si holograme plus multe modificari care m au lasat masca

la inele m am gandit si eu dar nu stiam care sa le aleg dar acum stiu multumita voua

am sa incarc ceva poze cu masina mea si va rog sa ma ajutati cu idei :drinks:

Idei sunt multe , bani sa ai si cunostintele necesare si resurse ! Noi ti am recomandat ceva sigur , unde dai banul si stii ca merita .... si asa se vand in tara tot felul de replici de lupe si alte rahaturi si risti sa faci investitia degeaba !

PS : ce ai vazut tu in munchen de exemplu la plasme , sunt plasme de 100 de euro aprox si sunt de calitate si sunt facute cu cap... nu porcariile alea de 30-40 de euro de la noi din tara ... e o diferenta enorma de calitate !

Edited by DEVIL's Style

Am priceput DEVIL's am sa vorbesc cu ei, bani deocamdata am, sa vad cat ma vor costa piesele, montajul am sa incerc sa l fac eu cu sprijinul vostru, deoarece stau cam departe la satu mare chiar diagonala tarii pana la constanta.

Dar ce spuneti de firmele de tuning din germania, ca si calitate la piese?

Am priceput DEVIL's am sa vorbesc cu ei, bani deocamdata am, sa vad cat ma vor costa piesele, montajul am sa incerc sa l fac eu cu sprijinul vostru, deoarece stau cam departe la satu mare chiar diagonala tarii pana la constanta.

Dar ce spuneti de firmele de tuning din germania, ca si calitate la piese?

Nu e problema ca stai la satu mare , poti demonta farurile , sa le trimiti la ei si ei iti fac in 2 zile tot ! poti sa cumperi lupele si inelele separat si sa le montezi tu , dar daca nu stii cum se face si sa mai faci vreo prostie pe acolo... nu crezi ca mai bine lasi pe cineva cu experienta? In germania ai si acolo piese de buget si de calitate ... e nevoie de experienta si ceva "know how" ca sa pot face diferenta si sa stii ce sa alegi ! de asta e bine sa intrebi de 10 ori si sa faci odata !

Multumesc inca odata pentru sfaturi DEVIL's, asa cum am spus masina o fac pentru mine, de aceea nu ma grabesc si ascult mai multe sfaturi, oricum farurile noi nu le am primit inca asa ca mai astept sfaturi si idei

Acum sa vad cum pot incarca ceva poze cu masina

• 1 month later...

post-65229-0-86827700-1391880698_thumb.jpg

post-65229-0-08519700-1391880455_thumb.jpg

post-65229-0-08519700-1391880455_thumb.jpg

post-65229-0-80776300-1391880808_thumb.jpg

Cam asa arata, inca nu am schimbat sticlele la faruri deoarece nu am gasit ceva de calitate.

Sunt foarte multumit de lumina noaptea, se vede foarte bine si nimeni nu mi a dat flash inseamna ca mi le au reglat bine :thumbsup:

asa au fost

post-65229-0-64285600-1391881151_thumb.jpg:angry2:

post-65229-0-72887800-1391880611_thumb.jpg