Jump to content

scartie cureaua distributie.

Recommended Posts

Daca cureaua este corect intinsa verifica sa nu scartie cumva rola intinzatoare. Ai schimbat-o odata cu cureaua ?

Este posibil ca de fapt sa scartie cureaua de la alternator.

Daca cureaua este corect intinsa verifica sa nu scartie cumva rola intinzatoare. Ai schimbat-o odata cu cureaua ?

Este posibil ca de fapt sa scartie cureaua de la alternator.

200733[/snapback]

deci am pus tot kitul nou, si am dat jos cureaua de la alt si A/C si tot se auzea, ma gandesc sa nu faca de la frig , face doar pana ce ajunge motorul la tep optima., si intradevar cand am schimbat-o era cald afara. :blink:

Cum ai tensionat cureaua ?

Daca face doar putin la rece nu e grav. Unele tipuri de curea mai scartie uneori. Ce marca de curea ai pus ?

200745[/snapback]

Continental . am dus masina la cineva sa o schimbe.

Cureaua de distributie scartzie?? Adica patineaza?? Not possible :blink:

Alta curea. servo, alternator, compresor ac.

200901[/snapback]

De acord. Cel mai posibil de la ventilator.

Cureaua de distributie scartzie?? Adica patineaza?? Not possible :blink:

Alta curea. servo, alternator, compresor ac.

200901[/snapback]

Cureaua poate scartai chiar daca nu patineaza.

deci am demontat ambele curele si scartie la fel, deci practic nu a ramas decat cea de la distributie, mi-a zis cineva ca a patit la fel in primi 5000km , si apoi a disparut zgomotul, intradevar pe curea scrie mare MADE IN ROMANIA :) , dar e luata de la AB. asa ca nu am solutie decat sa o las asa. :blink:

deci am demontat ambele curele si scartie la fel, deci practic nu a ramas decat cea de la distributie, mi-a zis cineva ca a patit la fel in primi 5000km , si apoi a disparut zgomotul, intradevar pe curea scrie mare MADE IN ROMANIA :) , dar e luata de la AB. asa ca nu am solutie decat sa o las asa. :blink:

201559[/snapback]

Nu este bine sa o lasi asa,este prea intinsa si se va uza repede.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.