Jump to content

stie cineva bibiul asta?

e466666

Recommended Posts

degeaba e 4k , taxa e wow , probabil ca vom asista la niste preturi de nimic in curand , dupa ce intra legea cu inmatricularea in vigoare sau efectiv astia cu taxe nu vor mai schimba masina , nu prea des sau poate mai deloc , decat sa o dai la bani de nimic sa o tii pe strazi mai bine o dai in familie , ca sa fim seriosi , sa lasi masina aiurea cu procura pe numele cuiva nu-mi pare o solutie de viitor , sigur vor forta ei notarii sa faca vreo tampenie dupa ce vom asista la procuri peste procuri .

Cred ca ar trebui facut un topic cu asa ceva, fiecare sa isi spuna disponibilitatea si orasul si sa ne ajutam in astfel de cazuri. [...]

Eu sunt in principu disponibil si chiar ma pricep putin la masini, asa incat pt Pitesti puteti conta pe mine.

rezolvat ;)

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/144001-verificarivizionari-auto-in-diferite-zone-ale-tarii-de-catre-colegii-de-forum-la-cererea-celorlalti/

Intr adevĂŁr nu mulți accepta sa lase masina pe numele lui cu procura. Dar nu o sa plĂŁteascĂŁ absolut nimeni aceA taxa de 4000. Eu mi am luat un coupe in vara asta din Germ , 2,2 din 2005 , am platit taxa 7900 RON si mi se pare exagerat ( 1700 euro ) pt o masina pe care am dat 6200 euro. Am fost prost ca nu am trecut-o DunĂŁrea la Ruse.

P.S Asta mai e o soluție pt cine cumpara masina respectiva : inmatriculata la vecinii noștri pe firma

XXL ..m am gandit si eu la treaba asta care o zicea catalin plus inca o chestie, sa facem si niste poze la fata locului :)(sa i aratam masina nevestei ..daca ar comenta ceva proprietarul) , asa putem vedea mai clar ce si cum e cu bibiul respectiv.

ma poti trece pentru iasi .

bafta

Edited by e466666

Intr adevĂŁr nu mulți accepta sa lase masina pe numele lui cu procura.

Pentru asa ceva exista contractul de comodat intocmit ci certificat legal la un notar public - este unica varianta LEGALA si fara dureri de cap.

Pentru asa ceva exista contractul de comodat intocmit ci certificat legal la un notar public - este unica varianta LEGALA si fara dureri de cap.

Sa vad eu cati accepta sa iti faca contract de comodat pe masina lor dupa ce au instrainat-o (mai ales la cele cu motoare peste 3 Litri unde impozitul sare de 1.000 de euro anual) si cati dau banii pe o masina fara sa faca contract de vanzare-cumparare ( pentru ca in scurt timp se pare ca va aparea o lege care te obliga s-o inmatriculezi imediat dupa cumparare).