Jump to content

ce sa imi iau?

GeorgeT

Recommended Posts

Salut. Puteti sa ma ajutati cu un sfat? As dori sa imi iau luna viitoare un bmw seria 3, dar nu cunosc amanunte despre ele (pret intretinere, consum, taxe) Bugetul maxim este de 3500 de euro. am vazut mai multe masini care s-ar incadra in pret. M-ar interesa una pe benzina si motor mai mare de 1.6. Ma puteti ajuta cu mai multe detalii despre ele. Cum se comporta in timp? sunt fiabile? piesele de schimb sunt scumpe? consumul cum e? Precizez ca nu am mai avut masina pana acum. multumesc

Ce model de seria 3 doresti sa achizitionezi e36 ? e46 ?

sincer nu stiu la ce va referiti cu e36, e46 etc. daca as stiu ce inseamna asta mi-ar fi mai usor sa citesc si mesajele de pe forum.

eu l-am vazut pe asta si l-am retinut dar am vazut si alte modele. dar asta mi-a placut mai mult

Salut. Puteti sa ma ajutati cu un sfat? As dori sa imi iau luna viitoare un bmw seria 3, dar nu cunosc amanunte despre ele (pret intretinere, consum, taxe) Bugetul maxim este de 3500 de euro. am vazut mai multe masini care s-ar incadra in pret. M-ar interesa una pe benzina si motor mai mare de 1.6. Ma puteti ajuta cu mai multe detalii despre ele. Cum se comporta in timp? sunt fiabile? piesele de schimb sunt scumpe? consumul cum e? Precizez ca nu am mai avut masina pana acum. multumesc

de bani astia mai bn iti iei altceva...ca nu gasesti decat cazaturi de trb sa bagi bani in ele.Plus ca consumul la motor de 2.0 este 11-12 in oras ;)

Eu am avut e46 320 schimbu ma ducea cam 400-500ron ulei + filtre.

PS : daca esti hotarat pt bmw... verifica masina cat poti de bine inainte de a da bani ;)

• Like 1

Din descriere omu spune clar raspunsul la intrebarea cat de ieftin de intretinut este.

As fi interesat si de schimb dar cu o masina mai usor de intretinut opel/vw.

Motivul vanzarii: O am de 3 luni si o folosesc zi de zi dar sincer m-am grabit putin la achizitie (ma incantat numele "BMW" eu avand inainte un opel vectra C diesel), Consum, Piese scumpe, Lipsa banilor pentru bagat in ea(masina totusi nu e perfecta) si nu vreau sa imi bat joc de ea ca are potential.

Edited by cataxxl

sincer nu stiu la ce va referiti cu e36, e46 etc. daca as stiu ce inseamna asta mi-ar fi mai usor sa citesc si mesajele de pe forum.

eu l-am vazut pe asta si l-am retinut dar am vazut si alte modele. dar asta mi-a placut mai mult

Dar de ce vrei sa iti iei neaparat BMW? Parca ziceai ca nu ai mai avut masina, o sa iti fie greu cu trectiunea spate acum iarna, fiind incepator.

Uite aici niste modele: http://www.autovit.ro/bmw-316-C31567547.html ; http://www.autovit.ro/bmw-316-C31777226.html ; http://www.autovit.ro/bmw-318-C31720329.html

Ultimul pret al masinii este 2150 euro. Daca George T are 3500 o cumpara sii ajunge si de reparatii. Asta am vrut sa spun.

Ai dat un exemplu foarte bun, masina este la pret rentabil si descrierea mi se pare ok.

Am vrut doar sa subliniez raspunsul la intrebarea lui GeorgeT despre cat de usor de intretinut o astfel de masina, din punctul de vedere al unuia care o detine.

Edited by cataxxl

Dar de ce vrei sa iti iei neaparat BMW? Parca ziceai ca nu ai mai avut masina, o sa iti fie greu cu trectiunea spate acum iarna, fiind incepator.

Uite aici niste modele: http://www.autovit.ro/bmw-316-C31567547.html ; http://www.autovit.ro/bmw-316-C31777226.html ; http://www.autovit.ro/bmw-318-C31720329.html

nu am mai avut masina proprietatea personala. nu sunt incepator. am un amic ce a avut un 318, am mers cu el si mi-a placut. dar acum nu e in tara si nu reusesc sa dau de el pentru a-mi povesti mai multe despre masina. nu cunosc mai multe amanunte despre aceste masini. multumesc pentru anunturi

Pai nu e usor sa intretii un BMW, indiferent de model si an de fabricatie, insa cine isi doreste unul inseamna ca se bazeaza pe un venit lunar capabil sa-i asigure pe langa cele necesare si cheltuielile generate de intretinerea masinii. Ideea e ca nu poti da toti banii de care dispui pentru achizitionarea unei masini dupa care daca se strica ceva, stai si te uiti la ea.

Sper ca George T stie ce-si doreste.happy.png

Cat privesc informatiile despre pretul pieselo, consumabile, fiabilitate, e plin internetul de ele. Parerile noastre pot fi subiective , unul poate a nimerit o masina buna, altul din contra, deci informatiile ar tb. sa fie cat mai reale.

Bineinteles ca orice achizitie trebuie insotita de vizita la un service pentru o constatare corecta a starii tehnice a vehiculului.

Scuze, am crezut ca esti incepator. In cazul asta, daca vrei si ai banii, spor la achizitie! Verifica foarte bine masina, ca sa nu fii nevoit ulterior sa bagi sume colosale in piese. Cauta masini cat mai stock, fara modificari, spoilere, eleroane, tobe etc. Intretinerea la un 316i/318i E46 nu e chiar ieftina, comparativ cu un Golf sau o Vectra din aceiasi ani.

nu mai speriati omul,eu am avut pana de curand un 318i e46 si nu este chiar asa de speriat nici consumul nici intretinerea,pot zice ca in comparatie cu renault clio si opel calibra, masini pe care le-am avut inainte nu este diferenta mare la intretinere,doar sa gasesti o masina bine intretinuta,eu iti recomand 318i e46 si rabdare pana gasesti masina buna.bafta